Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sugar cafe

prezent dla maluszka i mamy

Polecane posty

Gość sugar cafe

wybieram sie w odfiwedziny do znajomej, mala ma 2 miesiace, myslalam o misiu maskotce albo jakiejs malej zabawce do ręki, grzechotka czy cos w tym stylu chcialabym tez cos kupic mlodej mamie, jest ona niestety zmeczona i niezbyt sie dobrze czuje wiec chcialabym jej poprawic humor czy zrelaksowac....macie jakis pomysl? dodam ze mama jest mamą karmiącą, ja mama nie jestem wiec ciezko mi wyobrazic sobie jak to jest i co jest potrzebne doradzcie jezeli macie jakis pomysl. dzieki

jeśli chodzi o maluszka-ja uważam,ze pluszak jest niodpowiedni do wieku 2 miesiące-lepiej jakiś gryzaczek albo body w nieco większym niż dziecko rozmiarze.A mamie może jakiś balsam do ciała albo płyn do kąpieli.Cos co nie jest związane z macierzyństwem.

Gość sugar cafe
dzieki :)))))))))))))))) chyba kupie gryzaka bo nie chce kupowac ciuchów myslalam o relaksującym plynie do kąpieli, wlasnie nie chce jej kupowac niczego co jest związane z macierzynstwem. najlepiej by bylo wino i czekoladki ale wiadomo że nie moze;)))))))))))))))))))

Dokładnie, jako mama dwumiesięcznego malucha powiem Ci że taki prezent pieluchowy, husteczki do pupy to doskonały prezent - na prawdę. Mamie kup jakiś ładnie pachnący krem do ciała na przykład.

najlepiej masło do ciała ;) chociaż ja jak miałam takie małe dziecko to jeszcze nie stosowała, takich kosmetykow, tylko bardziej naturalnych.