Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calistooooertry

co otym sądzisz?

Polecane posty

Gość calistooooertry

elektryczna szczoteczka do mycia zębów na prezent ?:) czy to nie będzie głupio wyglądało tak jak bym miała jakąś aluzje ze nie myje zębów ..?:Dmoze być?

Gość raczej nie
:o

Gość zależy komu

Gość calistooooertry
mojemu facetowi ,to jedyne czego nie ma z"elektroniki":D i w miare tanie,bo niestety krucho z pieniędzmi u mnie..

pewno, że może byc- nawet w zeszłym roku polecali w reklamach ;) w tym roku jeszcze nie widziałam :P (za to widziałam maszynki do golenia i depilatory ;) )

Gość zależy komu
jeśli dostałabym taki prezent od np. przyjaciółki, z którą dużo rozmawiam i wie, że taki prezent by mnie ucieszył (bo by ucieszył) - to chciałabym. Z facetem - trudno wyczuć...... Jeśli rozmawialiście kiedyś o tym, wspomniał, że chciałby - to tak. A jeśli nie.....hmm.... Może niekoniecznie. Wszystko wg mnie zależy od bliskości osób. Ja bym się obraziła np. na depilator czy maszynkę do golenia (damską), a moja koleżanka właśnie sobie zażyczyła taki prezent. Jeśli tu piszesz - to znaczy, że masz wątpliwości, więc raczej sobie daruj.

Gość calistooooertry
on mi kupil depilator i nie bylo problemu ....bo sama nie mogłam się zdecydować i marudziłam..;) pytałam się go czy ma taka szczoteczke to pytal sie czy warto kupić a ja bardzo zachwalałam....

Gość calistooooertry
moze i beznadziejny ale na prawde nie mam już pomysłów,on wszystko ma a jak coś by bardzo chciał to pewnie jest to najmowszy model audi :D

Gość zależy komu
Jak tak - to kup! :-)

Gość calistooooertry
chyba tak zrobie chyba ze znacie jakąś stronke z modelami samochodów ,kupiłabym miniaturke takiego auta jak on ma.... i do tego jeszcze coś pewnie by się ucieszył bo to taki duzy dzieciak

Gość where the dzika róza grow
a moze bys go gdzies zabrała? np kup dla was dwójki karnet na cały dzień na basen, albo na kolacje... mnie tam szczoteczka do zębów pod choinke by nie rajcowała:O

Gość calistooooertry
na basen chodzimy co sobote a wypady na kolacje tez często robimy ..:(