Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punjabi

Wczoraj zostalam zwolniona,bo pokazalam matce jej dziecko.

Polecane posty

Gość punjabi

Pracuje jako pielegniarka w prywatnej klinice ginekologicznej w duzym miescie-nazwy podawac nie bede.Poraz trzeci w ciagu 4 latach przyszla do nas ta sama kobieta-swietnie ubrana,36 lat,zadbana,widac ze zamozna (zreszta,tu przychodza tylko zamozni ludzie).I pokazalam jej jej dziecko - aborcja w 22 tygodniu,malutki plod.Ona mnie zwyzywala,zaczela wrzeszczec zebym "to" zabrala,a lekarz zlozyl na mnie skarge i zostalam zwolniona dyspcyplinarnie. Nie zaluje.Po prostu mam dosc.Po 7 latach pracy w tej klinice nie wytrzymalam,gdy poraz trzecie zobaczylam ta kobiete.Nie zaluje.I wiecie,nawet mi lzej.... Musialam sie wygadac.Mysle,ze malo kto zdaje sobie sprawe z tego jak naprawde aborcja "od strony pochwy" wyglada.Matka nie widzi nic.Ja zawsze wszystko.I tylko raz pokazalam matce to co widze kazdego dnia.I zostalam zwolniona.Ha...

Gość Heńdzia
ty jesteś naprawdę nienormalna :-O

Gość kleszcz
rozumiem, czyli już jesteś szczęśliwa, że nie musisz tam pracować ale masz fajnie :)

Gość kassassa
pozwij kilinike bo aborcja jest w polsce nielegalna

Gość taa jakas ty szlachetna
przechowujesz te usunięte płody w szafce z kanapkami, żeby straszyć nimi potencjalne klientki?

Gość kassassa
to dziecko mialo 5 miesiecy, mam nadzieje ze ta kobieta zapamietala widok

Gość taa jakas ty szlachetna
przecież to prowokacja i to idiotyczna :P

Gość nie dość
pewno prowokacja. A szkoda :( Uważam, że każda powinna widzieć. Zwłaszcza taka głupia cipa, która usuwa później niż w pierwszym trymestrze. Jeśli to naprawdę zrobiłaś, brawa dla ciebie. Może babka w końcu odkryje sens słowa antykoncepcja.

Gość aannuullkkaa
bardzo, bardzo dobrze zrobiłaś!!!!! może ta kobieta następnym razem się zastanowi zanim zabije swoje dziecko! poza tym 22-tygodniowy płód to już rozwinięte dziecko. Ta kobieta to morderczyni. A ty poszukaj sobie pracy, która pomoga życiu a nie je zabija.

Gość zyta co je kita
Kurcze baba trzy razy w ciągu 4 lat na skrobankę ,no niby bogata a na gumki kasy nie było co za cep z tej baby ,szkoda że robotę straciłaś będzie ciężko coś znaleźć z dyscyplinarką w papierach ,ale jesteś baba z jajami ja bym jej tego dzieciaczka na ręce położyła ,pierdolona kurwa skrobać się regularnie:Oprzyszła :O

Gość p r o w o k a c j a
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość jasne obrończyni dzieciątek
nienarodzonych pracująca sobie spokojnie przy masowych skrobankach w prywatnej klinice daruj sobie.... marna prowokacja i oficjalna skarga lekarza dotycząca nielegalnej aborcji w 22tyg. :D

nawet jeśli to prowokacja to dobra i neich posłuzy pielegniarkom jako przykład :) dziwcie się, czemu się 4 razy skrobie... nie że nie stac, po prostu jej "kochankowie" lubia spuszczac się w cipkę a nie kawałek gumy :O

"szkoda że robotę straciłaś " no fakt co prawda dzieciaki nienarodzone to świętość ale fucha niezła i dobrze płacicli ale dno czy wy kurwa sami siebie czytacie???? tym prolajfersom to już całkiem odjebało? nie macie tam jakiegoś guru który by cenzurował poziom intelektualny waszych prowokacji???

Gość okrucienstwo
wszystkie ktore chca usunac dziecko powinny nie miec oszczedzone takieg widoku...swietnie zrobilas. jak mozna nie szanowac zycia. jest mi tak przykro ze az mi sie plakac z zalu chce bo ja mozliwe ze wcale nie bede miala szczescia na tyle zeby zajsc i donosic ciaze. mam nadal nadzieje.kazda morderczyni powinna widziec skutki swego postepowania

Gość nie dość
jasne, że prowokacja. Ale takie rzeczy się dzieją naprawdę. W USA niektóre kobiety mają po 8 skrobanek na koncie. Aborcję traktują jak antykoncepcję. Nawet 15nastolatki mają za sobą po 2 aborcje. Przecież to chore. W życiu nie uwierzę w tyle wpadek pomimo anty.

Gość typowo kafeteryjne
odzywki....prowokacja, gumki ciipki itp. :( Zgroza. Autorka to wymyśliła - już to widzę jak po 7 latach "lecisz" z dyscyplinarką- ehhh nie macie co robić ani nie macie chyba innych problemów .... Co - lekarz Cie zwolnił a sam co robił ? Przecież to nie legalne wPolsce - ...Weź się zastanów nim bzdury popiszesz..

Gość oczywiscie jak tez jestem
przeciw aborcji,ale pamiętacie ten topik że ksiądz nie chciał pochować martwego dziecka że niby to nie jest jeszcze człowiek?

nie twierdzę że nie ma kobiet które aborcję traktują jako antykoncepcję (i to potępiam) ale ta prowokacja jest tak żałosna że aż.... no właśnie żal

Gość dam ci ze 4 pkty
za wymyslenie tematu ;) dobrze pokazane, jak latwo stracic prace = przestroga dla zbyt "swietych" pielegniarek krore pomagaja skrobac

Gość złóż skargę na piśmie
do Państwowej Inspekcji Pracy, opisz całą sytuację i czekaj :)

Gość nie dość
topiku nie widziałam, ale wiem, że takie sytuacje mają w Polsce miejsce i zupełnie nie pojmuję o co tym księżom chodzi :o Zresztą chyba nie wszędzie tak jest, albo kiedyś było inaczej, bo znam pewną babkę, która roniła kilkakrotnie i wszystkie te dzieci są pochowane w jednym grobie.

Gość przeciez napisala
ze zostala zwolniona bo pokazala dziecko! a nie ze zrobila aborcje! czytajcie ze zrozumieniem

Odwołaj się do Sądu Pracy idiotko. Wtedy pójdziesz siedzieć. Razem z lekarzem. Trzeba być niezłym pojebem, żeby taki temat założyć, jeszcze większym, żeby się wkręcić.

Gość punjabi
no dobra, żartowałam, wściekłam się bo chłopak mnie olał i wolał z kolegami iść na piwo :(

Gość punjabii
No dobra,zartowalam...ale prowokacja sie udala

wiesz co ci powiem bardzo dobrze zrobilas,powinnas to zrobic za pierwszym razem zeby suka wiedziala co traci!!!!szmaty jedne tylko puszczac sie umieja i dobrze bawic ale na wychowanie dziecka sa za slabe,nieudacznice,@(&*(%^($ az brak mi slow,trzeba bylo jej noz w plecy wbic,ja bym to zrobila bo nienawidze tych kobiet ktore zabijaja swoje wlasne dzieci.....tyle filmow zdiec sie naogladalam na temat aborcji,ze jak o tym mysle to lzy mi po twarzy splywaja,biedne dzieci;(;(;(