Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarotkaaa

dlaczego tak mam?

Polecane posty

Gość szarotkaaa

czy to normalne, że przezywam orgazmy tylko wtedy jak kocham się z mężem od tyłu: typu piesek, na słonia itp. na dodatek także tylko wtedy, kiedy mnie przytrzymuje siłą, daje klapsy po pupie, nazywa swoją suką, szarpie mnie lekko za włosy i inne takie. dodam, że ja sama każe mu to robić i sama go prowokuję, ale zastanawia mnie jedno: czemu nigdy nie umiałam kochac się delikatnie, jakoś nastrojowo, bez zbytnich energicznych ruchów? kiedy dochodziło do takiego seksu nigdy nie miałam orgazmu, nie miałam jakis tez wielkich przyjemności. nie narzekamy na współżycie, bo obydwoje lubimy takie akcje, ale trochę mnie to zastanawia, czy to siedzi wmojej psychice? dlaczego tak jest?

Gość szarotkaaa
czyli, że ja leżę na brzuchu, a partner na mnie i pokryw amnie całym swoim ciałem

Gość żoanna
świetnego masz chłopaka :-O

Nie łąm się , każdego co innego kręci, jeden lubi głasianie piórkiem a drugi ostre lanie. taka natura że szukamy najmocnieszych bodzców.

Gość szarotkaaa
no jakiego? normalnego, kochamy się, jesteśmy ze sobą od 7 lat i po prostu realizujemy swoje fantazje. to że w łożku zachowujemy się tak jak to opisałam, nie znaczy, że robimy tak w życiu normalnym, więc nie wiem co budzi w tobie niesmak :}

Gość szarotkaaa
Zawodowe Róże dziekuję za normalną odpowiedź :)

Ja tak samo realizuje sie w sexie. Tyle ze nam to odpowiada i niewyobrażam sobie jakiegos mizgania niewiadomo jeszcze jak długo :O I moze jeszcze jak niektóre cnotki obrazania się jak facet powie :mam ochote Cie zerznac...\" Wydaje mi się że takie ostre zachowanie w sexie jest dla obojga partnerów czyms co zbliza (ja tak mam) gdyz trzeba się dażyc naprawde dużym zaufaniem aby partner powiedział do ciebie \"moja mała prywatna dzifffko\" albo \"na kolana moja suko\" a Ty wiesz ze on naprawde Cie kocha za dnia i w tej chwili. To jest tylko kwestia czy Wam obojgu to sprawia przyjemnosc. Dla mnie to jest normalne. Pozdro.

do:slodkiej cipki25..... ja sie spelniam z moja bardziej delikatnie i wtedy wiem ze mnie kocha teraz ,zawsze i na wieki wiekow jament..... gdybym tak ostro do niej mowil podczas sexu to jakich slow mam uzywac w kuchni jak zupa przesolona????????/

Gość haniuta65
nie martw sie;] mam to samo tez tylko tak dochodze noi minetka;) facet nienarzeka;p

Gość Cop W Cop
Wy coorwy jak wam tak muwia to tez fajnie co

Gość Marcin42
róznie mozna sobie mówić, wszystko zależy od akceptacji obojga.

Gość do autorki....
nie Ty jedna, pociesz sie ;) jak widac kobiety nie sa takie delikatne i romantyczne jakby sie moglo wydawac ;)

każda kobieta reaguje na pewne zachowania seksualne ktore doprowadzaja ja do orgazmu i to jest `dla nas facetów cudowne w zaspakajaniu tej ciekawości jest to jeden z powodów dla ktorych faceci zdradzają problem leży tylko w tym czy to odpowiada partnerowi .Jezeli to odpowiada to wszystko jest fantastycznie.