Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mhmhmh

Wspomnienia bolą kogoś jeszcze??

Polecane posty

Znalazłam kilka postów mojego byłego na jednym forum i radzi innym jak zapomniec i w ogole i on juz chyba serio o mnie zapomnial \"cześć część i tyle\" jego słowa :( a mi się wszystko przypomniało nasze wspólne chwile:(

Gość moze..
a dupa cie nie boli?

Na takim jednym forum jest ich od zarypania wiem ze to wredne ale tak sie uzaleznilam od tego ze czesto tam wchodze i czytam :( i tam tez opisuje swoj obecny zwiazke chwali sie i w ogole :(

Gość lila ........
daj namiary na to forum ...moze i moj tam pisze bo nie moge go namierzyc a na jakims forum wiem ,ze pisze. To jest jakies forum dla facetow?

Nie to ogolnie o wszytskim i o niczym tak naprawde a czy go tam namierzysz ciezka sprawa ja wiem ze moj byly tam sie bardzo udziela bo sam kiedys kiedys wyslal mi linka do strony gdzie sie wypowiadal na jakis temat i stad pamietam :(

Gość lila.....
poczytam watki i jak tam pisze to go rozpoznam...specyficznie pisze. Jak mozesz to daj adres tego forum

lila nie warto się smutać, było minęło.......w niedalekiej przyszłości i ty będziesz pisać o nowym związku;), jeszcze troszkę. Teraz skup się na tym co zaważy na Twojej przyszłości, to powinno być teraz Twoim celem;)

Było 2,5 roku ,minęło juz pół roku jako samotna :( A jaki cel hmmm wg niego zakochac da sie na nowo:( ale jakoś nikt nie zwraca uwagi na mnie a ja nie potrafie przyciągnąc nikogo do siebie....

czesc Lila , wiesz ja tez jestem po ciezkim rozstaniu i chociaz minelo sporo czasu to czasem mam chwile zalamania, wtedy czesto sie zastanawiam czy ja go dalej kocham czy wogole jeszcze kiedys bede szczesliwa ,ale wystarczy ze przypomne sobie z jakich powodów z nim nie jestem co mnie bolało i co nie raz usłyszałam od niego ,te straszne słowa brzmia mi w uszach i wtedy wiem ze cokolwiek by sie nie działo to dobrze ze nie jestesmy razem i nie jestem juz w stanie powiedziec ze go kocham jaka to jest ulga...

Moj były byl bardzo czulym facetem duzo z nim przebywałam i smialam sie i to byly super chwile czasami wiadomo kłotnia itd ale brakuje mi tego :( moze juz w sumie nie jego tak jak mowisz ale kogos bliskiego :(

Emi wiem wiem chodzilo o jakies postanowienie na przyszlosc co dalej robic itd ale czasem sie zastanawiam czy juz na pewno wiem co bym chciala dalej.... szukac nowych pasji ...

Lila już Ci kiedyś pisałam, całe życie przed Tobą! jeszcze kilka miesięcy i nie będziesz go nawet pamiętała;)

orarnij sie nasza małoletnia koleżanko!! i nikogo nie szukaj, wez sie w garsc nie użalaj nad sobą, dasz rade bedziesz od tego tylko silniejsza i madrzejsza tylko wrzuc na luz

Mam tak samo :( Ciągle szukam w necie informacji na jego temat, jeszcze rok temu pisał gdzieś jaki jest we mnie zakochany i radził żeby inni poszukali sobie tak jak on dziewczyny i przyjaciela w jednym :( A teraz nic już z tego nie ma, nawet nie wiem czy żyje :(

Juz bym chciała go zapomnieć ale trzeba sie ogarnąc jakoś i zyc dalej:) spędzać czas na kafe :P

Bedzie dobrze, czas leczy rany. ja przynajmniej moge go na maksa sobieobrzydzić, wczoraj robiłam bilans plusów i minusów naszego związku i okazało się, ze plusy sa tylko dwa... Czasami mysle, że nadal go kocham, czasami go nienawidze i jedyne co bym zrobiła to napluła mu w twarz. Trzeba być twardym a nie miętkim;) Po burzy zawsze przychodzi słońce i tego sie trzymajmy;)

A mnie to muli jak czytam takie pieprzenie. Kobiety jesteście tak zapatrzone w siebie, że chcecie, żeby was każdy napotkany facet pamiętal po wsze czasy... jakies brednie. Było minęlo - rozstaliście się - myslicie, ze to tylko dla Was było niemiłe (jeśli w ogóle). I jeszcze macie pretensje jak chcemy zapomnieć o tym, ze nas zostawiłyście, albo, że my was zostawiliśmy - o to, ze chcemy Was zapomnieć. Normalnie ręce poadają.

Gość Margierytka
Hej, Lila. Jak w Jurze? Co z koniem? Gosc Cie wystawil? Ciebie?

Gość 4lata
wspomnienia bolą najbardziej...te dobre dlatego ze się skończyły że już nigdy nie wrócą...i te złe też ,że się zdarzyły.