Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaaaaaa

Dziewczyny godzicie się na anal czy nie???

Polecane posty

Gość olaaaaaaaaaa

Hej, dziewczyny w zwiazkach ( i nie :)) godzicie sie na seks analny czy nie? JA nigdy neimprobowalam bo sięboje i jakos mnei to nei pociaga, al echlopak nalega i sama juz nei wiem cyz warto probowac ;/ Jakos mnei to brzydzi no i boje sie bolu. Czy zdarzaja sie pary ktore analu nigdy nie probowaly ???

Gość maturzyssstkaaa
nie godze sie nie nie nie kiedys sprobowalam i nigdy wiecej

teraz to tylko anale,glebokie gardla ,lody i na twarz...... co sie stalo ze starym poczciwym sexem......????

Gość analanal
psycholog by Ci powiedział ,że każdy rodzaj seksu jest ok,jeśli odpowiada obojgu stronom,w seksie nie robi się nic na siłę i przeciw sobie,ale warto eksperymentować i próbować-tak jest w dzisiejszych czasach , ja za analem nie jestem,ale to nie oznacza ,że jest zły,a Ty nie będziesz wiedzieć dopóki nie spróbujesz :)

Gość itaktotakanietonie
To nic przyjemnego, kiedyś próbowałam...czujesz się tak jakbyś robiła kupę i miała mocne zatwardzenie;) to jest przyjemne tylko dla facetów, bo jest ciaśniej...zboczeńcy! powiedz mu żeby spierdzielał.

Gość spróbowałam..
nie podobało mi się wcale.Kiedy juz potem odmwiłam , chłopak sie ciskał. Powiedziałam mu wiec: " Ok Kochanie, jutro kupimy w sex-shopie dildo i Ci całe wsadze w dupsko" :P Ne zgodził się, więc i ja sie nie musiałam wiecej godzić na anal :P

Gość zaba_niekumata
Ja tak powiedziałam mojemu i zgodził się z entuzjazmem :( potem musiałam pupy nadstawić cóż taki nasz los

Gość mąż swojej zony
ja jak raz spróbowałem z żoną anala to wyzwała mnie od "pedała", więcej nie próbuję :P

Gość ja powiedzialam mezowi
Ze anal jest tylko dla tych z malymi ptaszkami i dał spokoj:P

Gość powiem Ci tak
kiedy byłam z moim byłym to on chciał analu a ja zbytnio nie byłam na to nastawiona entuzjastycznie, też się boje tego wszystkiego co wymieniłaś ale na szczęście nie zdążyliśmy go uprawiać bo on się zachował jak cham i mnie zostawił bez słowa i żadnych wyjaśnień. A więc jest tak,że nie musisz się godzić na to co facet chce jeśli Ty tego nie chcesz, nie masz gwarancji,że później nie będzie chciał tego rodzaju seksu częsciej :o

qrcze....to rzeczywiscie musial byc burak. swoja droga to symptomatyczne, ze faceci "hetero" chca uprawiac ze swoim laskami anal...

Gość Tomaszekk
Wypnij lala, dupala na anala :-) Anal jest superrrr :-) www.szukamtancerek.wizytowka.pl

Gość ja też już mam
nie próbowałam i nie zamierzam :O:O...p.s.jestem mężatką

nie próbowałam i nie chcę, bo mnie to nie pociąga. na szczęście mojego chłopaka też nie :)

\"teraz to tylko anale,glebokie gardla ,lody i na twarz...... co sie stalo ze starym poczciwym sexem......????\" brawa dla tego pana :)