Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Punisher

Dziewczyna poznana w internecie zgodziła się ze mną spotkać

Polecane posty

Gość Punisher

Widzielismy swoje zdjecia, rozmawiamy około pół roku, strasznie się stresuję tym spotkaniem, bo zalezy mi na niej i na stworzeniu z nią związku. Co byscie radzuły, żeby nie spalic na starcie?

Gość bez problemu
wow podniecila nas twoja historia!

"dobra praca, samochód, markowe ciuchy, etc,etc" no i troche "oleju" w główce:):):)

Gość Ale jaja...
A jak sie okaze ze ma wade wymowy? I ma problem z wypowiedzeniem slowa kaloryfer? Albo ma skrzeczacy glos? Hm?

Gość kajko i kokosz
Dokladnie, nie mysl o zwiazkach, poczekaj az ja zobaczysz i lepiej sie poznacie na zywo, wyluzuj, moze to ona Tobie wcale sie nie spodoba.

Gość Punisher
podoba mi się :) oczywiscie nie nastawiam sie na zwiazek, to niech sie samo jakos toczy, ale zalezy mi na niej i nie chce spalic na dzien dobry :) na co zwracacie uwage na pierwszej randce?

oczywiscie nie nastawiam sie na zwiazek, to niech sie samo jakos toczy, ale zalezy mi na niej i nie chce spalic na dzien dobry na co zwracacie uwage na pierwszej randce? Przecież napisałem: samochód, dobrze płatna praca, czyste dłonie, markowe ciuchy, nie mów za duzo o sobie, podziwiaj ją,ale nie za bardzo, masz ładnie pachnieć, etc,etc :classic_cool:

Gość Punisher
ale jestescie :o pomozcie mi troche, a nie robicie sobie żarty

Ubierz się ładnie i wypachnij. Nie spóźnij się na spotkanie! Zapłać rachunek. :P Nie obmacuj jej, ew. czasem niby przypadkiem muśnij jej rękę. Czuj się swobodnie, patrz na nią cały czas, praw komplementy, kieruj rozmową pozwalając jej mówić jak i słuchać. Więcej pytaj niż mów o sobie. Niech randka nie będzie za długa - taka, żeby się nie "przejeść", a nawet czuć niedosyt. Nie mów nic o swoich byłych i nie pytaj ją o jej ex. Bądź dowcipny i wesoły. Powinno być dobrze. :) Powodzenia!

Gość khgyyyyyyyyyyyyyt7
na co zwracamy uwage? czy koles jest czysty i zadbany..wiesz paznokcie,ciuchy itp i nie mow ciagle o sobie, wykazuj zainteresowanie jej osoba

Gość Punisher
dzieki :) A czym mogę ją oczarowac, tzn moze jakies słowa, gesty, moze prezencik? :)

Gość zyta co je kita
Ja ci pierdole co za różnica czy ją poznałeś na necie czy w kościele ,zarywasz tak jak w realu :O co ty dziewczyny nigdy nie podrywałeś ??

Gość zyta co je kita
Taa a na prezent kup jej od razu obrączki :O

Autorze pytasz sie jak zachowac sie na 1wszy,m spotkaniu z nia...czyzbys nigdy nie byl na randce?:P Dobrze tutaj ludzie pisza wiec...do dziela:P Ps. pare piwek i atmosfera sama rozluzni sie hehehehe

Gość Punisher
nie mam zbyt duzego doswiadczenia z kobietami, wiec nie chcialbym spalic :o a zamiast piwa wole wino

"wino marki wino"?;);) Z czystej ciekawosci ile masz lat?:) Nie masz zbyt duzego doswiadczenia ale jakies tam masz.....kiedy to rande-vouz?:)

Gość zyta co je kita
To kup wiśniówkę za 4.90 w monopolowym i usiądźcie sobie na zmrożonej trawie :Obędziecie się delektować smakiem i mokrymi od śniegu gaciami :O

Gość kie ka
kup kwiatek :)

Gość Punisher
Mam 24 lata,a randka w piatek :)

Kup jej jedną czerwoną różyczkę. Mały gest, a cieszy. :) I absolutnie nie pij przed randką! Winko zaś na randce to bardzo dobry pomysł, ale pamiętaj, nie pij za dużo, bo w stresie nawet po niewielkiej ilości można zacząć bełkotać. A to nie jest mile widziane. A co do konkretnego zachowania, to najważniejsze, żebyś był dobrym obserwatorem. Z kobiety można bardzo łatwo wysondować, jak sobie życzy, żeby się wc niej zachowywać. :)

eee tam jak wypijesz jedna kielnie przed spotkaniem to nic sie nie stanie:):):) Pomysl sobie,ze ona tez moze denerwowac sie wiec ..... nie boj zaby, zaba sama w strachu:):):) Jak sie spotkacie to po przelamaniu 1wszych lodow, zapytaj jej gdzie chce isc, pojdzie do lokalu, usiadzcie i .... nim sie obejrzysz bedziesz na luzie:) Powodzenia;]

Gość Punisher
nie pic przed randką? chcialem sobie wypic setke czy dwie zeby stres troche opanowac, zawsze mi to pomaga