Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sissy

Dając upust mojej ciekawości...

Polecane posty

...zakładam temat o lizaniu dupy na kafe... Bo nie rozumiem, co to ma do lubienia kogoś i chęci pogadania z kimś...

brawo! to sie nazywa szybka reakcja moje zdanie golym okiem widac tutaj, ze wielu osobom zalezy na tym, by inne "znane" osoby zgodzily sie z nimi, porozmawialy, zaakceptowaly - tak dziala kazda spolecznosc w tym wirtualna i takie zachowanie czyli przypodobywanie sie komus mozna okreslic jako lizanie dupy - ktos inny moze to okreslic jako chec zaistnienia (przyklad accca) lub "lubienie i dzielenie tych samych pogladow" jeden pies jak to nazwac - definicje maja to do siebie, ze jedyna sluszna jest ta nasza ;-)

jedni robią to tak jak opisał między oczy a inni jak wysmiewczyni generalnie chodzi im o zauważenie i zaistnienie sposób nie istotny. ale są też samotne byty.

między oczy jest w porządku Piszę to, bo pragnę, aby mnie zauważono :P

sissy ja cie zauwazam....:) i cie bardzo lubie i lubie wkurzona i lubie sami i ike i jest włazi dupcem i jestem mega lizusem :P ..... rozmawiajac z wami i podzielajac czasami wasze zdanie :D

Moim zdaniem tylko osoba prawiąca komplement może wiedzieć, po co to robi - czy dla własnych szacowanych korzyści, czy z potrzeby serca. A nam może sie tylko wydawać. Prawdziwą sympatię (jeśli można tak nazwać kafeteryjne stosunki emocjonalne) można poznac dopiero w dłuższym horyzoncie czasowym, gdy nie wszystko jest jedynie różowe i słodkie.

Gość ovca 5
a tu jestecie! wróciłam :)

Jeśli doopa ładna to dlaczego by nie polizać :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D poza tym uważam,że takie wyśmienite powinno się ignorować :D i z lubością obserwować jak je krew zalewa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

kiedys byłem z idiotka taka jedna na wódce ..wstydu sie przez nia najadłem bo zaczeła po stołach chodzic :O ale ty jestes taka słodka idiotka...wiec z toba moge i zapalic i wypic :D

Gość ovca 5
miedzy oczy a czym ty chcesz powaznie dyskutowac? obszalales sie? :)

Jak ktoś mnie wkurzona nauczy kotletów to ja porobię. Ja z przepisu zrobię wszystko, z głowy nie wiem ile się jajko gotuje :( Ktoś chce preprowadzić mądrą dyskusję? Ale my dyskutujemy mądrze :D

miedzy oczy a czym ty chcesz powaznie dyskutowac? obszalales sie? a ty ovca pozujesz teraz na wysmiewczynie czy o co ci biega?

Gość ovca 5
na nikogo nie pozuje. pytam tylko.

Bracie, skoro tak, to świetnie. Musimy się kiedyś umówić. Btw., może jakiś zlocik w końcu uda się zorganizować? Ale na wiosnę może, co? Bo teraz szaro, buro i zimno. :(

Gość ovca 5
przeczytałam. o czym chesz powaznie dyskutowac? :)