Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakimś

kiedy pierwszy raz twoje dziecko miłao kontakt ze zwierzęciem?

Polecane posty

Gość od urodzenia ze swoim tatą

Gość jakimś
ale tak serio dązyłyscie by dziecko mialo kontakt z psem,kotem? (alergia)

moja od urodzenia ma kontakt z psem, nic jej nie dolega, żadnych objawów alergii nie wykazuje...

Gość laleczka czaki
To nie na temat, ale apeluję do rodziców - nauczcie swoje dzieci, że zwierzęta to nie zabawki i nie wolno sie na nie rzucac. Mam psa i krew mnie zalewa, jak ide na spacer z nim, a tu jakieś dziecko do niego mi podbiega, a mamulka jeszcze siecieszy "o jaki śliczny piesek, pogłaskaj pieska". Mój pies nie jest grzecznym pieskiem, nie ma cierpliwosci, nie ma tez w zwyczaju znosic tego, że ktos na niego napada. Jak sie go zostawi w spokoju, to nic nie zrobi, ale jak ktoś prosto na niego leci, to czuje siezaatakowany, szczeka i odpycha łapami, skacząc na klatę. I kurwa potem mamuska wielce obrazona, a pies zły i agresywny. Bo ma siedziec potulny i znosić tarmoszenie go przez obcego bachora. Dziekuję za uwagę

ja jestem właśnie na etapie uczenia mojej, że obce psy to nie to samo co jej własny i ma od nich trzymać rączki z daleka... bo niestety ma taki odruch, że każdego chce dotykać i głaskać... ale ja jej na to oczywiście nie pozwalam, w końcu nigdy nie wiadomo co psu strzeli do łba... ja ma huskiego i też nie znoszę, gdy na spacerze ktos co chwilę chce go głaskać, bo mimo wszystko kosztuje mnie to sporo nerwów :)