Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość December calendar

W co ubrac noworodka na wyjscie ze szpitala?

Polecane posty

Gość December calendar

Rodze pod koniec kwietnia i mam dylemat co powinnam kupic na wyjscie ze spzitala,wiadomo oprocz rozka i kocyka. To pewnie tez zalezy od pogody,tylko ze ta ciezko przewidziec,a ubranka trzeba kupic wczesniej..:-) bardzo prosze o porady od doswiadoczonych mam i nie tylko :-)

Gość December calendar
dziewczyny,tylko mi nie mowcie ze zadna z Was nie rodzila w kwietniu??

Gość beciaaacaaiaacca
kocykiem bobasa owiniesz i po problemie! chyba się dziewczyno nudzisz, skoro masz takie błache problemy wymyślać :)

Pierwsza warstwa czyli koszulka śpioszki pod spodem body na to coś cieplejszego np. dresik,,, na to kombinezon grubość zależna od pogody No i obowiązkowo fotelik samochodowy jak maleństwo będzie podróżowało samochodem

Gość jjjjjjjjssssssssssssssssss
kochana np ja rodziłam w kwietniu i był śnieg.Dziecko ubrane w body,gruby pajacyk,kombinezon ,czapa,nosidełko zapięte pod same uszy rok wcześniej w kwietni było plus 25 stopni i dziecko lekko ubrane,siostra rodziła teraz chcez to wiedzieć? to tylko chyba wróżka ci pomoże:) a czasu masz mnóstwo do kwietnia.Ciuszkio na wyjście możesz kupić 2 tygodnie przed:)

Gość kurcze pieczone...
dwa tygodnie przed to mozna juz urodzic a o zakupach to trzeba pomysklec ze 2 miesiace wczesniej.Autorko kup sobie body z krotkim i długim rekawkiem,bawełniane pajacyki,jeden np welurkowy cieplekszy pajacyk,polarkowy kombinezonik nie za gruby bo to juz wiosna bedzie,czapeczke bawełniana i polarkową,skarpetki jedne cienkie drugie grubsze,mozesz kupic malutkie rajstopki,kocyk bawełniany i rozek i wtedy sama cos z tych rzeczy wybierzesz co ma ci rodzinka przyniesc do szpitala w dniu wypisu.moze byc tak ze ubierzesz maluszka w body i pajacyk albo w kombinezon.Lepiej miec w domku a nie potem latac po sklepach nagle.