Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Dokładnie mamy równouprawnienie. I jak tu niema się załączyć feminizm jak się spotyka takich idiotów.

Ryjekkk gdzie się spotyka takich ludzi jak ty, bo takich jak P1003 to spotykam za dużo.

Obrażanie jej pozwala mi odreagować sobie za to że przez nią mam problemy

Gość Moaj również nie była dziewicą
Zdradzam ją przy każdej okazji bez wyrzutów sumienia....

Gość dsfdv
zwodniczy aniołek, czyli jesteś kolejna w jego kolekcji?

Powiem to raz i tak delikatnie synku ,pierdolnięty jesteś lekko ale widać taka twoją natura :) Jak chcesz to możemy ci sypnąć litaniję na twój temat i zobaczysz jak miło być poniżanym :)

chyba robiłbym tak samo, może jeszcze jakaś małolatka na gwarancji w wakacje by mi się trafiła. A co do równoupraniania to jestem przeciwnikiem ów równouprawnienia

autorze drogi, jeśli wszyskie chłopy chcą mieć dziewice, to skąd te dziewice importować? :D :D. Arabowie wymyślili, żeby wprawy nabierać ćwicząt na kozach, ale wybacz nie każdemu to odpowiada. No i proste jedno słowo: głupek jesteś! :P :P

Człowieku idź się leczyć, bo masz z głową coś nie tak. A zdradzanie za brak dziewictwa... Wy jesteście nienormalni... Ręcę opadają z ilości debilizmu, który tu widać. A myślałeś może,że jest jej przykro jak ją obrażasz, bo Cie musi wyjątkowo mocno kochać skoro się na to godzi i jeszcze z Tobą jest?

hehe muszę kończyć bo puszczalska wraca do domu (szkoda że zgodziłem sie aby u mnie mieszkała) ech narazie powiedziałem że na ślub ani wesele grosza nie dam ale tatusia ma bogatego. Za straty moralne powinien mi samochód kupić

arabowie ćwiczą na polkach a jej to nie obchodzi dlaczego mi jest przykro

Jej ojciec, co jedynie to powinien zamiast samochodu, to ci gębę porządnie otrzaskać za obrażanie jego córki. A skoro ci to przeszkadza to powtórzę się po raz setny, NIE TRZEBA BYŁO SIĘ JEJ OŚWIADCZAĆ!

No to ni w chooj ni w dupe ci nie pasujemy ,by najmniej ja .Nie musisz byc za równouprawnieniem ,ale człowieka się szanuje tym bardziej że jest twoja partnerką .Jeśli ci nie pasowało to od samego początku trzeba było zakończyć ten rozdział życia ,sam sobie stworzyłeś problem a nie ona tobie.Mogłeś to szybko zakończyć ,ale nie ty teraz taki dręczyciel psychiczny dla niej jesteś i zbesztasz ją z błotem aby tylko wszystko zgadzało się z twoimi normami . Kurwa dziwie się dziewczynie ,że jest z tobą teraz ,chyba że zgrywasz przed nami junaka a gówno takiego jej powiedziałeś :D

Gość bleblablu
Jak samochód pozwoli rozwiązać Ci problemy to zaządaj samochodu, za sex z dziewicą dożo się płaci...

Gość ofer ma
"nie obchodzi mnie to co pomysli przyszly facet,bo wy nie jestescie lepsi,po co dla was trzymac dziewictwo?" widzę że koleżanka już planuje stworzyć z kimś poważny związek oparty przede wszystkim na miłości i szacunku :D

ja np przed moim partnerem nie mialam żadnego seksualnego :D I DOBRZE mi i MU z tym. Bo głupie komentarze, że niby doświadczona/y są beznadziejne. Doświadczenia można nabrać z czasem. Wcale nie trzeba miec nie wiadomo ilu partnerów przed tym jedynym

Gość jejq
nie wierze w to co czytam nazywasz swoja kobiete szmata?? skoro ona jest szmatą to Ty jesteś dziwkarzem, więc gdzie Ty do dziewicy pfff śmieszny jesteś... pizda z Ciebie nie facet zostaw dziewczyne, bo na pewno na nią nie zaslugujesz, tylko sobie życie przez Ciebie zmarnuje że tez tacy puści kolesie po ziemi stąpają

Gość jejq
a jak znajdzie sobie już tą upragnioną dziewice ahahahha jej na pewno będzie przeszkadzało to że on miał juz trzy przed nią, bo jak by nie było ta obecna jest trzecia skoro przed nią miał dwie i co on mysli że taka niewinna dziewica bedzie się cieszyla że tyle miał przed nią?? żal mi tego kolesia serio on jest jakis zadufanym w sobie palantem myślisz P1003 że możesz umaczać ile chcesz a Twoja żona ma być dziewicą tak?? gdybyś był prawiczkiem wtedy mógłbyś mieć jakieś ale do swojej obecnej partnerki ale też nie jesteś czysty wiec nie mów że ona jest szmatą no sorry ale w takim wypadku Ty też jesteś szmatą bo bzykałeś już trzy laski

Gość Dias1
Nieźle się autor wpakował, szkoda że niektóre prawdy dotarły do niego tak późno. Ja faceta rozumiem. Nie chce mieć kobiety bardziej doświadczonej. Ja mam tak samo. Szkoda, że ją tutaj obraża.

Gość Dias1
Ja się ze swoją dziewczyną rozstałem z podobnego problemu, ale dalej ją kocham i życzę jej jak najlepiej (mimo iż mnie zdradziła). Nigdy jej nie nazwę tak jak autor to czyni.

Gość kiedys dziewica hmmmmmm
moj maz byl moim pierwszym facetem (w lozku)i co z tego , to blad teraz po kilku latach zastanawia mnie jak to jest z innym , i z kazdym dniem mam coraz wieksza ochote sprobowac, i co z tego ze przed slubem nie zdradzilam , jak po slubie mam ochote:P

Gość kiedys dziewica hmmmmmm
widze ze tu jest prawiczek :P dam ci rade kochaj sie przed slubem bo po slubie to dopiero zona bedzie sie z toba miala , myslisz ze do konca zycie bedziesz mial jedna kobiete w lozku? myslisz ze z samej ciekawosci tego nie zrobisz???

Gość on był pierwszy
mój mąż był i jest jedynym i pierwszym i zarazem ostatnim mężczyzną w moim życiu. Tak jak ja dla niego, pierwszą i jedyną kobietą. To jemu się oddałam, z nim kochałam się po raz pierwszy i z nim będę do końca, tak jak on ze mną... Wiem to, jestem chora na raka i niedługo umrę... A on całymi dniami jest przy mnie i kocha mnie. Jestem szczęśliwa

Gość ale Wy glupi jestescie
przeciez to prowokacja!!!!

A mnie wkurza to, że moj facet spałam z ilomaś tam dziewczynami (on moim pierwszym z resztą też nie był). Jeszcze w dodatku wypytuję go o te byłe. Wiem, że to chore ale niestety tak mam :/