Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Gość malaaaaaaaa
do autora. jestes zalosny!!!!!!! Czlowieku nazywasz swoja nazeczona szmata, dziwka itd a piszesz ze Ty mozesz sie z malolatami bzykac ile chcesz??? To kim ty jestes????? Korwiarzem i tyle!! wiec nie wymagaj dla siebie pozadnej kobieta bo taka nawet cie nie zechec!! A wiesz dlaczego? Bo jestes DNO przez duze D!

Gość Ząbek czosnku
Normalnie aż mojego zaciągałam przed kompa i pokazałam mu ten topik :D Uśmiał się co niemiara i powiedział że dziewice są równie nie praktyczne co prawiczki i ze on jest za stary na jazdy w typu "misiu booooli" :P Cóż mądrego chłopa mam :)

To świetnie.Będzie miała szansę trafić na FACETA, bez problemów psychicznych.Zrób to jak najszybciej.

Gość malaaaaaa
nie ejst pozadna bo przed nim miala 5 innych??? A facet jak ma przed swoja zona 5 innych kobiet to jest pozadny???

Gość malaaaaa
masz racje zostaw ja !! bedzie miala szanse sobie lepiej zycie ulozyc niz z takim skorwielem jak ty!!!!

Cholerne średniowiecze-kobieta nie może nic, facet wszystko.Mój też się zdrowo uśmiał, kiedy zobaczył jaki żałosny jest autor i jego pochlebcy.

Gość Guguś_Dziubuś
hahaha wszystkie jesteśmy masz racje. Ulżyło ci?

napewno ją zostawię ale myslę zeby powiedzieć nie na ślubie (jak mi tu kilka osób doradziło )tak będzie ciekawiej i będę miał co wspominać

Zaraz swojego sie spytam czy ozeniłby sie ze mną gdybym nie była dziewicą.....

Gość Guguś_Dziubuś
twoje zycie. ale naprawde chcesz robić z siebie pośmiewisko??? spadam, narazie pa

problemy psychiczne to mam przez nia jeśli już gdyby była dziewicą to bym nie miał

W mordę powiedział że raczej nie..... chyba jednak wszyscy faceci to świnie....

Gość ha ha ha facet sie za duzo
filmów na oglądał.... w polsce sie nie mowi "i do" czy tam "tak" na pytanie księdza, tylko powtarza słowa przysięgi... ale będzie miał idiota zgachę, jak do końca mszy go ksiądz o nic nie zapyta... buahahah

Gość Ząbek czosnku
Do xxyyxx to wypierdalaj z babsko kurewskiego forum!!! Normalnie porażka, smutny chłoptaś któremu laska przyprawiła rogi i wylewa swoje żale i pretensje na babskim forum!!! Twoje posty aż ociekają twoimi chorymi kompleksami i zanim będziesz się wypowiadał zapoznaj się ze znaczeniem terminów takich jak kurwa czy dziwka bo to że używasz takich epitetów w stosunku do kobiety która miała 5 partnerów świadczy tylko o twojej głupocie :O I tak wiem wszystkie jesteśmy kurwami powtarzasz się w bardzo poniżający dla siebie sposób !!!

Gość Guguś_Dziubuś
P10003 w pewnym stopniu Cie rozumiem. a to dlatego że miałam kiedyś faceta który był prawiczkiem, ja już nie byłam dziewicą miał problem. bolało go że miałam innych. obecny o tym nie myśli. P1003 - moim zdaniem to jest kobieta z którą spałeś pierwszy raz. Boli Cię że ona jest bardziej doświadczona niż Ty. Znam się na facetach i myślę że się nie myle co do Ciebie. życze powodzenia pa PS więcej szacunku dla 2 człowieka.

Średniowiecze to za mało powiedziane ;) aż mi się nie chce wierzyć jak czytam wypowiedzi co poniektórych tu panów...

hehehe to byloby dobre rzeczywiście bym się rozczarował po takim ślubie bo w polsce chyba rzeczywiscie inaczej to wygląda niz na filmach i nie mówi się tak KTO WPADŁ NA TEN GŁUPI POMYSŁ chyba Marcoooo jakiś szpieg pracujący dla mojej dziewczyny:D ale sie pośmiałem

ech mój mąż powiedział że \"w życiu nie ozeniłby się z wycieruchą \" aż mnie tym uraził mimo że byłam dziewicą

Gość 11Dankaaaaa23
a tak z ciekawosci w jakim jestescie wieku?

Ciotą to ty jest cieńki Bolku, bo prawdziwy męzczyzna, nie zwraca uwagi, na to czy baba ma pajęczynę między nogami, tylko robi dobrze kobiecie i sobie. A ty cieniasie, boisz, się że leszczykiem jesteś. Daj już sobie spokój, bo żeby gadać na Babskim forum, to trzeba być męzczyzną, a nie tak jak ty trokiem od kaleson. :P

Gość kasissia 21
Oj jak patrze na te durne wpisy mezczyzn, ze szmata itd. mezczyzni tez nie sa święci poiza tym co ma chlopak do tego z iloma była skoro sam tez był z kims, robil to pooza tym nie była wtedyu z nim, jak mozna taka nazwac szmatą :/ Ja miałam 3 teraz moj obecny narczeczony nie robił tego z zadna :) on jest moim 4 dobrze o tym wie i wychodzi z założenia,że nie liczy sie przeszłosc,a terazniejszosc :)

Gość Guguś_Dziubuś
Blondyn - fajnie że jesteś jaki jesteś...

Ha Ha Ha fajnie że mój narzeczony miałby się decydować na ślub ze mną na podstawie tego czy mam błonkę czy też nie albo kto mnie jej pozbawił :D Wy faceci jakieś straszne kompleksy macie i dowartościowuje was tylko rozdziewiczenie panienki i dopiero wtedy będziecie fajni :D A z resztą seks z dziewicą to ponoć nic szczególnego a nawet jest gorzej bo ją na okrągło coś boli więc wasze marzenia o całonocnym bzykaniu niewinnej 17latki to jakieś wolne mrzonki i wasza chora fantazja :D

Gość 11Dankaaaaa23
ja swojemu powiedziałam że nie jestem dziewica (byłam) żeby nie traktował mnie jak trofeum ożenił sie ze mna i tak neiw ierzył że miałam kogos przed nim

bmblondyn już cię lubię bo masz chłopie racje a wy zakompleksione pajacyki mówcie co chcecie ale do cioty temu chłopakowi naprawdę daleko tak samo jak mojemu narzeczonemu który mi podgląda za plecami i nie pojmuje waszej głupoty :P No cóż ale on już fantazje o dziewicy ma już odhaczone i wie że nic szczególnego w takim seksie nie ma :P A panna poszła w odstawkę bo głupia jak stodoła a żeni się ze mną nie dziewicą :P

w jednym z postów, wyraziłem się nieprzyjemnie o dziewicach, dlatego, że leszczyk nazwał mnie "ciotą", co dla 100% hetero jest niemiłe. Jeśli dziewczyna chce być dziewicą to jej sprawa. A tak między nami, moja żona mimo że jest mężatka od wielu lat, pod względem meczycznym jest dziewicą, bo ma taki rodzaj błony, że nawet lekarz by nie stwierdził że miała stosunek. Wiem to bo podczas igraszek miłosnych obejrzałem sobie ze szczegółami anatomię kobiety.

Gość Eweliiiinnnnnn27
mnie tez denerwuja pytania o przeszłość dbam o siebie podobam sie i szanuje sie a ze pare lat temu miałam tez zwiazek który sie zakonczył nei jest powodem dla którego miłabym zrezygnowac z małżęnstwa