Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za_mala

Bardzo bardzo PILNE!!! Prosze o szybką odpowiedź!!!

Polecane posty

Gość za_mala

29 listopada uprawialiśmy z moim chłopakiem seks. Użyta została prezerwatywa, ale długo przed stosunkiem była na jego członku. Sprawdzaliśmy potem czy nie jest pęknięta. Nie była,. Okresu powinnam dostać wczoraj tj 8 grudnia a miesiączki mam dosyc reguralne, martwi mnie tylko to ze od 2 dni mam dosyc obfite plamienia. Czy mogą one oznaczać ciąże? Proszę o szybką odpowiedź. Ps. Ostatnio przeżywałam dużo stresu, ale nie wiem czy plamienie ze wzgledu na stres moze trwać aż 2 dni?

takie tematy powinny byc na starcie blokowane............nie wiem jak ale powinny:)-wyprowadzaja mnie z rownowagi a skad my mamy wiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrob sobie test i bedziesz wiedziala czy jestes w ciazy czy nie

pora uzmyslowic sobie ze z seksu są dzieci... czasami takie glupie jak ty;/ gratuluje mamusiu

Gość może by zatrudnić
na kafeterii -na pełny etat - wróżkę, która zajmowałaby się tylko takimi pytaniami? Pracy miałaby aż nadto!

Gość za_mala
Dziękuje bardzo za takie odpowiedzi;/ naprawdę sie martwie, radziłabym przeczytac ze zrozumieniem jaki mam problem;/

Gość jhfd ogf hrfo3t
no dziwne ze masz palmienie - bo czytalam juz kiedys ze plamienie to wlasnie okres w czasie ciazy:) wiec nie martw sie - tylko kup test jutro

skoro ogladaliscie prezerwatywe, to trzeba bylo i policzyc plemniki, jesli ilosc by sie zgadzala, to znaczy, ze nie jestes w ciazy, a plamienie oznaczac moze okres

Jak to dobrze że mam duży monitor to i może wróża będzie w 1000000000000000000000000000% pewna :D

masz jeszcze pretensje ze takie odpowiedzi sa? a jak ludzie maja reagowac kiedy dzieci robia dzieci? idz lepiej sie uczyc na sprawdzian.....z biologii....