Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje miasto katowice84

czy samo mleczko do demakijażu wystarczy by oczyscic buzie?

Polecane posty

nie chce myc buzi woda (strasznie twarda- okrutnie wysusza) od jakiegos czasu uzywam tylko przed snem mleczka do demakijażu? nie wiem czy robie własciwie? a jesli tak to co do demakijazu polecacie? tak do 50zł?

l'oreal hydro control polecam :) hmmm sama woda faktycznie może wysuszać ale wystarczy żel do mysia twarzy i bedzie ok- np. Physiogel ( nie pamiętam jak sie pisze) jesli masz buzie wrażliwą

Gość marceliiiinkaaaa
Wszystko zalezy od tego jaka masz cere Jeli tłustą to zwilż 2 waciki mineralka i nalej na nie troszke mleczka, po oczyszczeniu mleczkiem zwilż znowu 2 waciki mineralka i przetrzyj twarz- usuniesz pozostalosci po mleczku Jesli suchą to wystarczy tylko mleczko Wazne zeby mleczko było nieperfumowane i w miare naturalne czyli te droższe opadają

nawet jak używałam rożnych rzeczy do mycia ( mam na mysli żele, pianki itd) to i tak skóra była wysuszona) teraz przestawiłam się na mleczko do demakijażu:) zaraz sprawdze ten loreal:)

Gość blackcat
nikt nie powinien stosowac wody z kranu do twarzy :o wystarczy że ją przegotujesz i nie powinna szkodzic twarzy. Samo mleczko to kiepski pomysł:o

Gość blackcat
aha a jeśli masz twarz wysuszoną po umyciu to ... wystarczy stosowac krem na noc nawilżający :o

ta moja cera to prawdziwy koszmar niby tłusta ( troche problemy trądzikowe), ale po umyciu nacięgnięta jak po botoksie:P a ten lorelar to same odżywki i szampony mi znalazło

blackkat nie rób cały czas tych głupich minek:o pytam jakie mleczko polecacie? a tak na marginesie dlaczego samo mleczko to kiepski pomysł? obecnie mam taki dwufazowy z ziaji, ale muszę zmienic na cos lepszego

Gość marceliiiinkaaaa
ja c polecam mleczko antyalergiczne z Mincera sama mialam kiedys tłusta cere i jest ok ale przecieram jeszcze twarz mineralka i to wystarczy