Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sukniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no tylko bez żartów- taka suknia do ślubu kościelnego

Polecane posty

Gość aluniaaaa
alunia81 a inne sluby to niby nie w trakcie mszy?

jak najbardziej pasuje na ślub czy każda musi wyglądać jak beza z diademem?? :O Pochodź za materiałami i u krawcowej bądź stanowcza, bo one czasami mają swoje wizje i jak przychodzi odebrać to jest płacz bo to nie to co się chciało wiem co mówię, miałam z takimi dziewczynami do czynienia, jak na gwałt szukały bo za 2 tyg ślub

ale jej chodziło o normalną mszę chyba taką co zawsze się odbywa, a nie osobną specjalnie na ślub tak jak sie zamawia w sobotę i są przeważnie sami goście

Gość bfbfbfbfbfb
Nie, nie miałabym, bo też wolę suknię uszyć niż wydawać kasę na metkę. Ale ślub to ślub. Jako gość mogłabym się tak ubrać, ale nie jako panna młoda. Żebyś się potem nie zdziwiła, że np. Twoja świadkowa prezentuje się lepiej od Ciebie...

do alunia81 ---> mi osobiście bardziej podoba się zestaw nr 2 :) do taka sukniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ---> wg mnie cena wogóle nie jest ważna (no chyba, że komuś zależy żeby na wesele wydać jak najwięcej) ale co do jakości tej sukienki miałabym pewne obawy - wiadomo jak to jest z aukcjami :/

Gość chanelll
mnie sie bardzo podoba, ale mam powazne watpliwosci czy w rzeczywostosci przentuje sie rownie pieknie jak na fotce w photoshopie obrobionej. chodzi mi o material, wykonczenia, suknia jest dosc mocon zdobiona gora, dolem prosta, czy aby nie zdeformuje sie podczas noszenia? nie ryzykuj kupujac suknie w ciemno, bez przymiarek ...

no właśnie, ale z jednej strony można zamówić i zwrócić/ew. wymienic jakby cos nie odpowiadalo. a co do tego, że ktos by wyglądał lepiej ode mnie- no cóż zawsze ktoś wygląda lepiej ode mnie i jest ładniejszy, uprzedzę świadkową w jakiej sukni idę ;):);) poza tym bedę sie rzucac w oczy bo w białej CHYBA nikt nie wystąpi ? :- O

Uważam, że sukienka jest naprawdę ładna - prosta, skromna a zarazem elegancka. Jeśli nie lubisz mieć napaćkane i "za dużo" na ubraniu to ta sukienka jak najbardziej pasuje :)

Gość bfbfbfbfbfb
Z tą bielą to też różnie bywa :D

o cholera :P chyba napiszę na zaproszeniach jakąś aluzję, że wesele w stylu flamenco proszę przyjść na czerwono/czarno ;)

20.06.2009 wiem wiem jeszcze pol roku, ale to chyba tylko pol roku i czas pomyslec :)

bardzo ładna, ale co do materiału to może być prawda

Gość wazellina
Bardzo fajna sukienka, ale chyba wolałabym ją w wydaniu ecru.

grunt, że fason jest ok :) a któraś z Was szyła suknię slubną? czy same panienki na topicu?;) jesli tak to jak wyszlo, jaki koszt, czy zadowolone ?:)

Gość alunia81
własnie o taką zwykłą mszę chodziło :). Mnie też bardziej podoba się ta ze spodniami :) A sukienka w temacie bardzo ładna. Sama przymierzałam sie kiedyś do tej czarnej, ale rozmiarówka mi nie pasowała :)

hmm, a czemu zdecydowaliście się na taką ''normalną'' mszę a nie specjalną dla młodych ?:)

Gość alunia81
taka sukniaaaaaaaaaaa Szczerze mówiąc to jest tak, że dla nas obojga to jest drugi związek, wcześniej wzięliśmy ślub cywilny. Ale to jest tak, ze mnie nie jest potrzebny do szczęścia wystawny ślub, istotny jest sam fakt, że ten slub koscielny mozemy wziąc. I powiedzieliśmy o nim tylko rodzicom, rodzeństwu i swiadkom - tak nam jest jakoś bardziej po drodze :). Uroczysty, z gośćmi i przyjęciem był ten cywilny. Tak na odwrót :)

Gość wiosenna rosa
Ładna. W czym problem, może być i z Allegro, suknia nie wazna ważne jaki Pan Młody - :P

no to fajnie, grunt, żeby było tak jak Wy chcecie, a nie zgodnie z oczekiwaniami innych :) najważniejsze jest to co bedzie po slubie :)

No Pan młody najlepszy na świecie :) zaraz mu znajdę garniturek za 50 zł :P oczywiście żartowałam :D

Gość ja biorę cywilny
i mam bardzo podobną suknie tylko w kolorze ivory

ja biorę cywilny- ale kupiłaś czy uszyłaś?:)

Gość ja biorę cywilny
kupiłam w sklepie, za nie całe 300zł, teraz na jasne rzeczy są rabaty, przynajmniej mi się udało tak kupić. Sukienka jest skromna i śliczna. Mój facet miał gorszy problem z garniturem....

to super, że tak trafiłaś :) i dziwne, że facet miał problemy z garniturem, myślałam, że oni nigdy nie mają problemów z ubiorem ;)

Gość ja biorę cywilny
ma ponad 190cm wzrostu, i to pewnie dlatego

Gość ja biorę cywilny
ale w końcu się udało, zapłacił 1000 zł

to super :)

Gość margoooo
fajna choc wolalabym dol nie z satyny, ale jest ok, prosta ale nie nudna, ostatnio bylam na kilku weselach i wszedzie niby prostota, jednolite bombki-laski wygladaly jak na I komuni ble twoja fajna:) jak kobiety a nie podlotka:)