Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja pytam WAS o......

najmądrzejsze kobiety na forum

Polecane posty

Gość a ja pytam WAS o......

stawiam na Klaudkę 27

"stawiam na Klaudkę 27" bardzo mi miło, bo przed chwilką się pojawiłam w drugim, odwrotnym rankingu ;) - dobrze mieć taka miłą przeciwwagę :) dla autora/ki ode mnie :)

Mało- stanowczy w kobiecej przekorze jest 100 razy lepsza ode mnie- a to juz coś :)

Gość nefrytowa kotka i klaudka27

Tamari, a ja nie pozostanę Ci dłużna ;) - jesteś w czołówce interesujących kobiet, zdecydowanie :)

a tak z czystej ciekawosci, bo dopiero od krotkiego czasu udzielma sie na tym forum - powiedzcie mi jak czesto wyplywaja tego rodzaju rankingi? czy przychodzi jakis momet, gdy potrzeba dowartosciowania lub deprecjonowania kogos innego jest tak silna, ze wlasnie skutkiem tego sa takie tematy

miedzy oczy, ty sie nie mądruj tylko zgłaszaj własną kandydaturę, to może być ostatnia okazja :->

i czołówce obrazanych:) do Ciebie mi daleko dlatego pochlebiłas mi mocno dziekuje:)

Między oczy, owszem. Wystarczy jeden ranking - i pojawiają się następne. Spoko, pewnie jeszcze niejeden zobaczysz. mi chodzilo o jakies fale, sezonowosc, nie wiem, nie jestem stalym bywalcem, czy to pojawia sie co miesiac? co rok? :-)

Gość _*sami*
miedzy oczy--.a Ty z jakiego powodu zakładałeś tematy o wyśmiewczyni i acccie? -- potrzeba dowartosciowania czy deprecjonowanie kogos innego ??? ;)

nie mialem za cel tworzenie rankingu, tylko ochote na slowne przepychanki, ktore rzecz jasna rozwijaja zdolnosci argumentacji/ negocjacji jesli sa na poziomie

Gość _*sami*
miedzy oczy to tylko zabawa i tyle;) miłego ....

"i czołówce obrazanych" ale paradoksalnie to właśnie wynika z tego, co napisałam, Tamari - bo jestes interesująca i wzbudzasz emocje, niestety również zazdrość :)

Nie pomogłam, bo: gdzieś nie czytałam uwaznie postów, a dziś mi ten temat wsiąkło i chociaż obiecałam, to nie mogę się wypowiedzieć właściwie wszystko, co miałam do powiedzenia już napisałam, a nie chce mi sie powtarzać lolek musi do niektórych rzeczy dojść sam już mi się trochę znudziło