Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atmuś

dziwne objawy

Polecane posty

Gość atmuś

Dziewczyny co to może być? od pewnego czasu mam bóle głowy do tego dochodzi lekkie drętwienie lewej ręki , mrowienie ust, i rozchwiany wzrok i mroczki przed oczami. Czuję się tak jak bym miała zaraz odpłynąć. Miałam robione ekg, badaną krew i ciśnienie . Badania nic nie wykazały. Lekarz przepisał mi magnez i wit b6. Może któraś z Was miała podobne objawy? Prosze o pomoc.

Może jesteś poprostu osłabiona? Kiedyś też miałam takie obiawy miałam robione różne badania i praktycznie nic nie wykazały. Wiem że miałam trochę za mało magnezu. I oprócz tych obiawów co opisałaś miałam jeszcze potwornie bolesne skurcze nóg zawsze w nocy. Podobno to były objawy niedoboru magnezu? A przyjmujesz może jakieś środki antykoncepcyjne? Może w tym tkwi problem.

Gość zarazwracamaco
zrób tomografię głowy. tak na wszelki wypadek.

Gość atmuś
Nie skurczów nóg nie mam, tabletek anty tez nie biorę. Najgorsze jest jeszcze uczucie niepokoju , które nachodzi falami. Czuje że to nadchodzi. Łączę to z nerwami ale ostatnio mnie złapało w całkiem spokojnej chwil, więc już sama nie wiem. Dziękuję za dpowiedzi.

a masz te objawy caly czas czy tylko np. przy stresie, zdenerwowaniu?

Gość zarazwracamaco
jeśli to nic od głowy to na 100% nerwica.

Oj może rzeczywiście zrobić sobie tomografie. Kurcze i przedewszystkim poszukać dobrego lekaża który nie zbagatelizuje Twoich problemów, a o to niestety ciężko. Ja takie stany niepokoju miałam gdy miałam źle dobrane tabletki antykoncepcyjne, wtedy to tak zadziałały negatywnie na moją psychę, że masakra :( miałam takie zachwiania humorów przy tym że bałam się że mnie moje otoczenie odizoluje od siebie. Idź najlepiej do jakiegoś dobrego neurologa.

jesli to przychodzi falami z napadami niepokoju to wyglada na tezyczke hiperwentylacyjna: najpierw dretwienia i mrowienia palcow rak, potem ust, mroczki przed oczami, uczucie oslabienia, jak trwa dluzej to przykurcze palcow rak... ale to na szczescie nic groznego

Gość atmuś
Dziekuję dziewczyny widzę że muszę znaleść jakiegoś lepszego lekarza. a NIE TAKIEGO CO BYLE TYLKO zbyć pacjęta.