Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiotor

CZY ZDRADA PRZEZ INTERENET TO PRAWDZIWA ZDRADA?

Polecane posty

Gość kiotor

Jak myślicie? :D

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
tak moj eks napisal do jakiejs laski na jakims portalu ze chętnie by ja wylizał jak w filmie 9 i pol tygodnia i zerwalam z nim przez to

Gość przyjedź do Niska
pewno , że tak, ale my w nIksu sie nie zdradzamy, może tutaj poszukaj partii :D

Gość smelly nelly
prawdziwa w sensie, ze jak sobie na takie cos pozwala w necie to i sobie pozwoli jak sie nadarzy odpowiednia okazja w realu. Osoba juz dokonala zdrady w mysli, a wiec juz przyzwolila na taka mozliwosc (tj. zdrade). W ogole swiadczy to nie za dobrze o osobie, ktora bedac w zwiazku wykorzystuje internet do takich celow :(

Gość kiotor
sex przez neta majac partnerke gorzej boli czy pisanie z jedną Pania np przez pół roku czyt. romasowanie, czułe słówka?

prawdziwa w sensie, ze jak sobie na takie cos pozwala w necie to i sobie pozwoli jak sie nadarzy odpowiednia okazja w realu. zupelnie nie tak jest to prawdziwa zdrada bo prawdziwie rani drugiego partnera i tyle, to jest definicja zdrady - rani uczucia zdradzonej osoby a nie czy z wytryskiem, polykiem czy tez bez

Gość dokladnie takjest prawdziwa
bo rani druga osobe, przez to wkrada sie brak zaufania, bol, poczucie oklamania i inne tego typu rzeczy, podobnie jak przy zdradzie w realu. czesciej jednak ludzie szukaja odskoczni by poflirtowac gdy zle sie czuja w zwiazku, by sie oderwac, dowartosciowac sie. flirty sa zdrada dla niekotrych z nas bo sa bardzo bolesne, jednak nie zawsze swiadcza o tym ze zwiazek nie ma szans juz.

Gość przeszłam przez to
Mój facet romansował z panienkami z czata. Potem przenosił te rozmowy na gg. Dla mnie to była zdrada i tak samo bolała jakby była realna, do dzisiaj nie mogę sobie z tym poradzic, trudno jest mi znów zaufac. On uwazał ze to było tylko zwykłe gadanie, a mnie to cholernie zabolało. Prawie zerwalismy ze sobą, ale na szczescie skonczył ta zabawe. Co jakis czas go sprawdzam, bo gdzies w srodku dalej mnie to meczy i boje sie, ze kiedys moze sie powtórzyc....

zdrada to zdrada. nie ważne jak i gdzie i z kim. ważny jest skutek jaki w świadomości drugiej osoby(i/lub mojej) wywoła ten czyn.. dla mojej zdradą jest to że spytam ładną kobiete o godzine mając do wyboru starszą panią która stała bliżej...;) każdy jest inny. hm fakt tekst jednoznaczny i chamski ale pamietaj że faceci lubia sobie tak gawędzic i nie zawsze ma to odzwierciedlenie w rzeczywistości.

Gość KORZYSTAJĄC Z TEMATU
mam do Was podobne pytanie, czy zdradziłam jeśli masturbowałam się myśląc o innym??

nie...tymbardziej jeśli ta fantazja dotyczyła kogoś , nie praewdziwego..(np slepek podniecających, męskich cech różnych facetów) Jeslli to był konkretny koleś np listonosz Edek to już jestes niezbyt fair chyba:P ale co ja tam wiem.. ale gdybyś chciała się z innym przespać ale np od nie chciał albo wlaśnie zacząl Ci się odres dlatego zrezygnowałaś to dla mnei byłaby juz zdrada...

odpowiadając na pytanie tematu topiku - oczywiście że tak i oczywiście że my się w Nisku nie zdradzamy:)

KORZYSTAJĄC Z TEMATU mam do Was podobne pytanie, czy zdradziłam jeśli masturbowałam się myśląc o innym?? nie pytaj nas tylko tego kogo "zdradzalas" tylko on zna odpowiedz :-)

Gość KORZYSTAJĄC Z TEMATU
accca............dzięki, to był ktoś konkretny i chyba masz rację bo czuję się nie w porządku i jakoś tak dziwnie:(