Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawa2

czas na zmiany, ale od czego zaczac?

Polecane posty

Gość truskawa2

postanowilam zmienic swoje zycie, ale nie bardzo wiem od czego zaczac. Czuje, jak życie ucieka mi przez palce. Maz ma taka prace, ze co drugi dzien jest w domu i wtedy gdy go nie ma nic mi sie nie chce. W takie dni potrafie dlugo spac, chodzic w pizamie pol dnia, ogladac telewizje, posiedziec na kompie, czasem cos sprzatnac i nic wiecej. Jak maz jest to przewaznie zalatwiamy jakies sprawy, akurat teraz remontujemy mieszkanie. Nie mamy czasu typowo dla siebie. Nie mam zainteresowan, nie pracuje. Czuje, sie przez to nic niewarta.

Gość lupolkjh
hmmm, pewnie powinnam powiedzieć, że wyjdź z domu, znajdź prace, tak standardowo...tylko, że praca też nie zawsze daje jakieś przeświadczenie, że robimy coś z sensem, możesz trafić na ludzi, że będziesz sie tylko stresować...ale chociaż będziesz miała świadomość że coś próbujesz...

Gość totylkojaaaaaaa
z jednej strony niejedna dziewczyna pewnie by chciala siedziec w domu i nic nie robic, ale po jakims czasie to rzeczywiscie chyba mogloby byc nudne. Masz jakies kolezanki? Przede wszystkim dbaj o siebie, zebys dla meza byla caly czas atrakcyjna, pomysl moze o pracy albo o jakichs kursach, ucz sie np. angielskiego, zrob sobie jakies ibteresujace studium wizazu, kosmetyki, fryzjerstwa itp.

Gość co est
co jest złego w chodzeniu poł dnia w pizamie? ja tam lubie;d

Gość totylkojaaaaaaa
Jesli macie kase i zycie cie nie gna do pierwszej lepszej roboty, to postaraj sie znalesc cos co cie bedzie interesowac, napewno lubisz cos robic (np. jestes bardziej humanistka) masz o tyle fajnie ze nie musisz szukac czegokolwiek, zeby miec co jesc

Gość truskawa2
chcialabym miec jakies zajecie, ktore naprawde by mnie interesowalo, cos co sprawialoby, że chcialoby sie zyc z pieniedzmi u nas tak sobie, nie jest zle ale nie chce od meza wyciagac:/