Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 AGUSIA 1981

WYRY DWOREK LUB ZAJAZD

Polecane posty

wola艂abym napisa膰 bezpo艣rednio do nich ale nie podaj膮 swojego maila

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
witam czy moglby sie wypowiedziec ktos jeszcze kto by ostatnio na weselu w zajezdzie pod kasztanami?? dokladnie interesuje mnnie jakosc i ilosc jedzenia bo ostatnio spotkalam sie z opinia ze daja tam stare jedzenie i ludzie wracaja z wesela glodni mamy wstepnie zarezerwowany termin na 2012 i chciala bym sie upewnic zanim wplace zaliczke.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beata112
stare jedzenie to bym nie wierzy艂a,chyba 偶e komu艣 chodzi艂o 偶e jedzenie z pierwszego dnia by艂o na poprawinach,pracuj臋 w restauracji jako kelnerka i to jest niemo偶liwe,mo偶e by膰 barszczyk z torebki jak jest ma艂o os贸b ale raczej robi si臋 ze 艣wierzych burak贸w bo wychodzi taniej,co do tego 偶e ma艂o jedzenia to tylko wina m艂odych bo zam贸wili najmniejsze menu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pm2210
kto艣 ci g艂upot nagada艂.ja mia艂am tam wesele i jedzenia zosta艂o tyle 偶e obdarowa艂am p贸艂 rodziny, reszt臋 zamrozi艂am i jad艂am jeszcze przez miesi膮c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starmi86
A ja jem 2 miesi膮c :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -ZuZa
Ja zam贸wi艂am menu za 140 z艂 i mam nadziej臋, 偶e wystarczy jedzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 any
Ja te偶 mam wesele w 2012 i niczego si臋 nie obawiam.Je偶eli chodzi o termin to my zamawiali艣my 20 miesi臋cy wcze艣niej i nie by艂o ju偶 za du偶o wolnych termin贸w nam si臋 akurat uda艂a za艂apa膰 na ten co chcieli艣my.Je偶eli b臋dziecie ch臋tni na t膮 sal臋 to r贸wnie偶 polecam za艂atwia膰 wszystko z Justyn膮. Ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 tego dnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 any
A je偶eli chodzi o menu to te偶 zam贸wili艣my za 140z艂 i Justyna zapewnia艂a nas ze jedzenia starczy dla wszystkich i jeszcze zostanie na drugi dzie艅 bo mamy ze 艣niadaniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starmi86
Uwa偶am, ze menu za 140 jest naprawd臋 ok (a ta 3 -cia kolacja to nawet ju偶 za du偶o:)) !! Jest identyczne jakie mia艂am na swoim weselu w I dzien.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -ZuZa
A jak wygl膮da艂o to 艣niadanie z jedzenia z dnia poprzedniego? ja mia艂abym tylko jedn膮 par臋, kt贸ra zosta艂a by na 艣niadanie i nie wiem czy da si臋 to jako艣 za艂atwic tylko dla 2 os贸b:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 any
nie wiem jak wygl膮da dla 2 os贸b my b臋dziemy mieli ich troszk臋 wi臋cej z tego co wiem to co zostanie z pierwszego dnia to podaj膮 na st贸艂 my jeszcze zam贸wili艣my obiad i te偶 kilka rzeczy kt贸re zostanie to podadz膮 musisz rozmawia膰 z Justyn膮 z ni膮 naprawd臋 idzie wszystko za艂atwi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzojla
Mam do oddania termin 10.09.2011r. na sali "Pod Kasztanami" w Wyrach. W przypadku zainteresowania prosz臋 o kontakt pod nr 787-204-725 lub na adres e-mail: j.brylka@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣cik
Mia艂am mie膰 wesele POD KASZTANAMI w Wyrach ale zrezygnowali艣my po tym, jak kilku naszych znajomych by艂o tam na imprezie i byli przera偶eni jedzeniem i obs艂ug膮!!! Jedzenie 藕le przyprawione, rozwala艂o si臋, do tego 2 kelnerki ( Panie z baru) obs艂ugiwa艂y ok 90 go艣ci ... tort weseleny by艂 trzymany w lod贸wce z w臋dlinami bo nie maj膮 osbnej lod贸wki na ciasta, cho膰 oczywi艣cie zapewniali przed weselem, 偶e jest !!! nie m贸wi膮c, 偶e po艂owa tortu znikn臋艂a niewiadomo gdzie... GDy zrezygnowali艣my z wesela um贸wili艣my si臋,偶e gdy znajdziemy ch臋tnych na nasz termin oddaj膮 nam 1000z艂 zaliczki (po艂owa bo zap艂acili艣my 2000z艂). Znale藕li艣my ch臋tnych na termin i nie odby艂o si臋 bez zb臋dnych komentarzy typu "wiemy, gdzie Pa艅stwo maj膮 wesele" !!! Nie polecam bo gdy wszystko jest ok to spoko, ale gdy s膮 jakie艣 pytania b膮d藕 propozycje zaczynaj膮 si臋 wielkie problemy... Kilku znajomych, kt贸rzy mieli mie膰 wesele Pod Kasztanami zrezygnowa艂o ! Ja mia艂am wesele w KLUBIE FABRYCZNYM Eleketrowni 艂aziska G贸rne, by艂o poprostu bajecznie :-) polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starmi86
Nie mog臋 si臋 niestety zgodzi膰 z wypowiedzi膮 powy偶ej. Zawsze b臋d臋 broni膰 tej sali, bo swoje dwudniowe wesele mialam wprost idealne. Ja w poniedzia艂ek po poprawinach by艂am zabra膰 jedzenie i razem z mam膮 bylysmy wpuszczone do ch艂odni gdzie wszystko by艂o trzymane. Wszystko by艂o zamkni臋te w wielkich lod贸wkach, a tort by艂 w podziemiu w piwnicach, tam gdzie najwi臋ksze lod贸wki i zamra偶arki, wi臋c nie wiem jak tort m贸g艂 le偶e膰 razem z w臋dlinami. Ja mia艂am 94 osoby na sali i by艂y 3 panie kelnerki i do tego pan kelner. I by艂o wszystko pi臋knie i sprawnie. Jeszcze raz polecam !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 loki papiloty
go艣cik pewnie jest od konkurencji z tego Klubu Fabrycznego i chce na si艂臋 popsu膰 opini臋 Zajazdu. Bezpodstawnie bo Zajazd w Wyrach ma rewelacyjn膮 obs艂ug臋 i pyszne jedzenie. sk膮d wiesz gdzie trzymany by艂 tort, wesz艂a艣 na zaplecze? Nie wyobra偶am sobie 偶e obs艂uga bez skr臋powania otwar艂a ci lod贸wk臋 i pokaza艂a ci gnie偶d偶膮ce si臋 tam w臋dliny i tort. Id藕 psu膰 opini臋 gdzie indziej a Zajazd zostaw w spokoju!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bia艂a kamizelka
nawet gdyby w jednej lod贸wce by艂 tort i w臋d;iny to lod贸wki gastronomiczne maj膮 to do siebie 偶e nie przepuszczaj膮 zapach贸w.Po drugie to ja mia艂am tam wesele,ca艂y lokal by艂 do naszej dyspozycji a pokoje go艣cinne dostali艣my gratis,mieli艣my menu za 160 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣cik
Je偶eli kto艣 pyta o opini臋 na forum to j膮 pisz臋! Po to w艂a艣nie jest forum!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tobe
hej ja mam wesele w Dworku w Wyrach wiosna 2012 sala bardzo ladna no i piekny ogrod i sala dla matek z dziecmi. W艂a艣cicielka jest przemi艂膮 i profesjonalna osob膮 co prosze uwierzcie nie jest norma bo po odwiedzeniu masy sal od hotelu Diament po Szafranowy Dwor wiem 偶e panie "menadzerki" sa rozne;/.Od znajomych wiem 偶e wesela tam s膮 niezapomniane i co dla najwazniejsze jedzenie przepyszne:) w cenie tort ciasta i napoje bez ograniczen co by艂o dla mnie milym zaskoczeniem:) POLECAM!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pa偶dziernikowa panna m艂oda
Witam, Ja b臋d臋 mie膰 wesele w Zaje藕dzie pod Kasztanami w pa藕dzierniku 2012r. Jestem 艣wie偶o po dw贸ch weselach w tym偶e zaje藕dzie, jedno w lipcu, drugie we wrze艣niu br. i powiem, 偶e jestem zadowolona, dlatego te偶 zdecydowali艣my si臋 na t臋 sal臋. Du偶a, przestronna sala, obs艂uga mi艂a, uprzejma i fachowa, do tego du偶y plus jakim jest hotel dla go艣ci. No i mam nadziej臋, 偶e p. Justyna b臋dzie pomocna. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorociczka
tam jest naprawd臋 fajnie w tym dworku,a jak masz 100 go艣ci to zamykaj膮 ca艂y lokal i nikt nie ma wst臋pu,nawet noclegi s膮 gratis.Tam to najlepiej podac 偶e b臋dzie 100 os贸b bo wtedy jest wiele darmowych atrakcji.Nawet wprowadzili fontann臋 czekoladow膮,te偶 gratis.Samoch贸d osobowy do dyspozycji go艣ci jest gratis,naprawd臋 wiele mo偶na zyskac ale trzeba poda膰 100 os贸b.Nawet jak nie b臋dzie tyle to si臋 op艂aca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adam780505@o2.pl
witam nie wiem jak w dworku ale w wyrach naprawd臋 polecam tak samo jak w Kobi贸rze Pod Sikork膮, tak samo maj膮 noclegi gratisowe i limuzyna dla m艂odych.Adam

Udost臋pnij ten post

A czy kto艣 w ostatnim czasie mia艂 przyjemno艣膰 organizowa膰 b膮d藕 te偶 uczestniczy膰 w weselu w Dworku w Wyrach? Jakie s膮 Wasze opinie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hhhhee -dworek w wyrach fajne miejsce jest gdzie 偶... .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Pod sikork膮 to przeci偶 nie jest lokal na wesela .By艂em tam i za艂ama艂em si臋 .Nie piszczie takich g艂upot.Cz艂owiek tam jedzie i o ma艂o zawa艂u nie dostanie.Kto te偶 tam robi wesela.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am swoje wesele w dworku w wyrach.Przy rezerwacji jest tanio,a na ko艅cu drogo jak w Hiltonie.Wyj膮tkowo cwani ludzie. Drugi raz by mnie tak nie nabrali.Skusi艂a mnie cena,a sko艅czy艂o si臋 masakr膮 cenow膮.Absolutnie nie polecam.Pozycje do ko艅cowego rozliczenia by艂y wzi臋te z kosmosu.Wykonanie ca艂ej us艂ugi dno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oy o konkurencja si臋 odezwa艂a,na moim weselu bed膮 noclegi gratios,艣winiak w prezencie bo go艣ci bedzie 120 ,dawali te偶 fontann臋 ale nie chcia艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dawali mi te偶 mercedesa ale nie chcia艂em.A co...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 by mi by艂o wstyd mercedesa bra膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawda jest taka-robi膮 tam wesela bo tanio.Byle jak byle gdzie aby by艂o tylko tanio.Ale nie piszcie 偶e tam pi臋knie tylko 偶e tanio.

Udost臋pnij ten post