Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydal z portalu randkowego

Dziewczyny na portalach randkowych to kłamliwe hipokrytki bez honoru

Polecane posty

Gość bez problemu
drogi autorze brutalna prawda to taka ze jestes tak oblesny ze im sie nawet pisac juz niechce:)

Gość bez problemu
a i jeszcze jedno.mowisz ze on sa bez honoru tak?za to ty jestes honorowym facetem ktory szuka laski na portalach randkowych a jak juz kazda go oleje szuka pocieszenia na damskim forum:)okaz meskosci z honorem z ciebie:D

Gość to jakies p...e
nie masz zapewne osobowosci.

"_Kwiatek Razem 12 lat.. " meine Güte toż paniusia stara "wyjadaczka" jestes ;) czyżby potwierdzala sie teoria komicznego ze małżeństwo w młodym wieku nie służy ;) jest sporo prawdy w tym...

bereciku zbieram sie powoli w strone wyrka.czyli dobrej nocy ci zycze. jutro sobie bede na kafe na pewno wieczorem a w sobote powrot do matecznika bedzie

Kolejnym razem pytania zadawaj konkretne.A nie ogólne.:-p.. Czy mówisz o małżeństwie,czy mówisz o byciu razem ogólnie-to tak na przyszłość stary wyjadaczu kafeteryjny.;-). A teorie innych ,które mnie nie dotyczą-nie interesują mnie.Niech gadają,co mi tam:-D. Ale dobrze..pozwalam Ci odejść już do łóżka.Jesteś zmęczony;-)..

Gość dajcie se spokój z dziewczynam
z portali

beret - spokojnie ;) czyzbys poczula sie dotknieta? zupelnie nie masz ku temu powodow, zapewniam. z czystej ciekawosci pytalem. OK, ale nie drążę dalej... ale widze ze temat raczej nie pokryty patyną czasu jeszcze tak jak u mnie... papatki ;)

Gość facet niezbyt przystojny
Po pierwszej randce te co dały mi numer to potem nie odbierają telefonu albo nie odpisują na sms-y.

Gość SzaroSzaryy
... i jakoś dziwnie wszystkie podają ten sam numer: 7743732525

Gość gość
hahahah ale jazd a, zobaczyła nieudacznika ryj i olała :D :D super bravo ,

Gość gość
tak jakby one były bardziej udaczne. albo jakbys ty był, siedząc na tym forum. schlebiaj sobie dalej.

Gość gość
Prawda jest taka ze raz puszczona oferta kusi by dawać ja dalej. To się tyczy mężczyzn i kobiet. To jest niedorosla zabawa

Gość gość
autorze drogi - sam na pewno pisałeś tylko do tych kobiet, które spodobały ci się wizualnie. nie ukrywajmy, niezależnie od tego, jak sami wyglądamy mamy jakieś swoje kryteria estetyki, piękna i chcemy poznać kogoś, kto nam się podoba. szczególnie na portalu ciężko jest zainteresować się czymkolwiek innym. być może wśród znajomych bywają sytuacje, że niezbyt atrakcyjna osoba po czasie i poznaniu zaczyna nam się podobać, bo podoba się już nie tyle, czy nie tylko fizycznie, ale jako całokształt. ciężko o coś takiego w internecie. sam sobie odpowiedz, jakbyś zareagował, gdyby pisały do ciebie kobiety twoim zdaniem nieatrakcyjne, których nie miałbyś ochoty poznać? tylko szczerze i nie pisz, że przynajmniej byś im napisał, że nie są w twoim typie, bo tak się składa, że mężczyźni są mistrzami ucieczki bez słowa, i realnie i w necie :P w życiu byłam na kilkudziesięciu randkach z panami, którzy nie chcieli kontynuować i ani jeden nie powiedział mi tego wprost. ja z kolei początkowo mówiłam szczerze, jeśli mi się pan nie spodobał wychodząc z założenia, że jesteśmy dorośli i trzeba umieć się zachować i jedyne co otrzymałam w zamian, to stek wyzwisk. później już robiłam tak samo, jak mężczyźni, nie podoba się - milczenie i olewka. po co brać sobie kłopoty na głowę.

Gość gość
Autor już pewnie tego nie przeczyta- warto spojrzeć na datę założenia tematu.