Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miedzy oczy

porozmawiajmy o szacunku

Polecane posty

Rozmawiam dużo z osobami, z którymi można pośmiać się, pożartować, lubię to, sprawia mi przyjemność pocieszanie innych, staram się podnieść na duchu, życzyć szczęścia, bronię słabszych. słowiczku- ale tu nie wypisujemy dobrych uczynków- tej ostatnimi czasy zawarliśmy w listach do św. mikołaja:)

Złoty bo mi sie znowu włączyła lampka feministyczna😭 szanujesz kobiety starsze ale sie z nimi nie spotykasz bo nie jesteś szmaciarzem ?::O zaczynam głęboko oddychać :O:P

A ten znowu zaczyna youtuby wklejać :O Zaczyna się podryw na muzyczkę,romantyzm itd itp :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ike- ja też mam dobre serce :D ale w takich sytuacjach dla siebie

yeez- ja mam chyba chorobę "zawodową" codziennie tłumaczę coś mojemu 8 latkowi- bo to taki wiek- i wiesz czasem potrzebuję pare razy powtórzyć, inaczej nazwać ale w końcu trafia to do niego- więc zakładam , że osoba dorosła również jest w stanie coś pojąć- być może niepotrzebnie zakładam:)

Złoty ja też chce spotkać tego jedynego ale żaden nie ma nalepki na czole ''facet dla Sami'' :) pa

ike- doskonale wiem o czym mówisz ciągłe powtarzanie to procesz wychowawczy czasmi też skutkuje na dorosle osobniki ale tak jak pisze czasami twoj upór i wola walki są mi bardzo bliskie ale nauczyłam się już kiedy i komu odpuścić - i to nie dla tej osoby - a właśnie dla siebie :D

samiczka:D pamiętasz moją wróżbę ?? o spotkaniu tego jedynego 24 grudnia:) poproś żeby przyszedł z etykietka :) on na pewno to dla ciebie zrobi ;)

yeez- muszę ci powiedzieć, że pod tym względem też zaczynam nad sobą pracować ;)

no i tak sobie myślę .... miedzy oczy- z szacunku do pracy -zostawił nas samych sobie :D

Gość Święta białostocka
od pocieszeń - sprawia mi przyjemność pocieszanie innych, staram się podnieść na duchu, życzyć szczęścia, bronię słabszych. Święta Katarzyno Pocieszycielko, módl się za nami słabszymi :D :D :D

Gość wredna sunia
nastepny temat zakompleksiionego sfrustrowanego miedzy oczy.... zarz bedzie udowadnial wszytkim swoja wyzszosc i inteligencje... ale teraz ma poplecznika w osobie mlodej i glupiutkiej oszcednej... i beda sobie wzajemnie slodzic i madrzyc sie nieziemsko.... bo tylko tu moga... w realnym swiecie pewnie nikt ich nie slucha i nie bierze pod uwage tego co mowia.... dobzre ze net dotarl i do naszego padolu lez.... jak to niektorym pomaga zaleczyc kompleksy... taki rodzaj autoterapii... hahhaha

swięta białostocka -idiotko następnym razem przeczytaj więcej niż ostatnią stronę to będziesz widziała, że kogoś cytowałam:O

14:19 [zgłoś do usunięcia] słowiczka Rozmawiam dużo z osobami, z którymi można pośmiać się, pożartować, lubię to, sprawia mi przyjemność pocieszanie innych, staram się podnieść na duchu, życzyć szczęścia, bronię słabszych. dorwie się taka do pisania a czytać nawet nie potrafi......... na szczęście ja nie pocieszam i nie zbawiam

Gość wredna sunia
imiedzy oczy a twoja oszcedna nie zapoznala sie jeszce z twoim temacikiem? poj to bład....

Gość nieoNN
Szacunek.Szacunek dla człowieka i dla całego otaczającego go świata. Nie nauczysz się go nigdzie .Wynosi się go z domu gdzie bliscy kładą naciski na twoje wychowanie i albo go masz albo jesteś prostakiem i masz w głowie siano jak dzieciak z gimbazy. Czasem wydaje mi się że w tym pieprzonym,zawirowanym świecie również i ja zapomniałam co to szacunek.Do myślenia dało mi zdarzenie sprzed kilku dni-odwiedziłam koleżankę w DS.Kiedy odbierałam legitymację z recepcji nagle portierka powiedziała że zawsze miło jej gdy mnie widzi.Jako jedna z nielicznych nie wchodzę do akademika jak do obory.Zawsze pamiętam o konwenansach i nie wyobrażam sobie by poprostu wejsć bez słowa.Recepcjonistka uświadomiła mi coś czego ja nawet nie zauważyłam bo tak mi to weszło w krew.Niby drobnostka,niby nieważne a jednak potem cały czas o tym myślałam/

Gość jnbh
Tia, bo Twoj? Wszystkie Twoje tematy sa z pewnoscia super, inne nie maja do nich startu :)

Gość Pojebow nie brakuje
Haha slodkie pierdzenie a za plecami dupy obrabianie. To ten "szacunek" mozna sobie darowac. Dobrze jest miec jakas kulture to fakt...