Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilm

Czy tylko ja nie mam koleżanek?

Polecane posty

Gość marta ś.
widze ze nie tylko ja sie borykam z tym problemem. Kiedys w liceum mialam sporo kolezanek, ba nawet wlasna paczke. razem chodzilysmy na piwo do baru,potanczyc, spotykalysmy sie na pogawedki, spedzalysmy sylwestra. Z czasem zaczelo sie wszystko rozpadac, 3 znalazly facetow wiec kolezanki nie bylo im pootrzebne, dla innej wiecznie w glowie byly tylko balety. Po czasie poznalam fantastycznego faceta jednak nie chcialaam ograniczac sie do kontaktow tylko z nim. jak sie okazalo, wiecznie ja musialam ciagnac kolezanki zeby gdzies wyszly ale same nie potrafily nigdy wyjsc z taka propozycja do mnie. pisze tutaj bo dzis tez zostalam wystawiona przez 2 pseudo kolezanki bo: zle sie czuly a trzecia przyszla cos pozyczyc. szkoda, czassami mysle ze mam za dobre serce... marta 21 lat, 70 km od wroclawia. ps: przepraszam za nieuzywanie polskich znakow ale pisze na telefonie

Gość priya88
co za los... mam już dość tego, że nie mam się do kogo odezwać... czemu życie jest takie niesprawiedliwe.

Gość ajaaa
hej wszystkiem, stwierdzilam ze napisze. tez jestem samotna nie mam kolezanek mialam przyjaciolke ale wyjechala do anglii do chlopaka i tak od roku sama jestem. mam chlopaka ale to nie to samo co kolezanka. kolezanki na studiach chyba mnie za bardzo nie lubia. nie rozumiem tego bo jestem wesola duzo gadam ciagle sie smieje;) jestem dosc poztywna osoba, ale chyba ludziom sie to nie podoba. cholerka jakie to wszystko jest skomplikowane;/

Gość priya88
Witaj, ajaa w gronie osób bez znajomych... co za los..Ale dużo tu nas. Nawet się nie spodziewałam,że tyle osób ma ten problem

Gość mila_poznan
Hej dziewczyny. Przeglądałam ten temat już od jakiegoś czasu bo oczywiście problem też mnie dotyczy. Nie wiem z czego to wynika. Zapewne z tego że nie mam czasu i ochoty na imprezki w klubach i nie jestem na każde zawołanie. Wolę nie mieć chyba nikogo niż kogoś nie szczerego jako przyjaciółki. Fajnie by było iść z kimś czasem na kawkę, zakupy, kina... Bo mąż zapracowany a kobieta potrzebuje kobiecego towrzystwa. Napiszcie jak to się u Was zaczęło z tą samotnością? Towarzyszyły temu jakieś zmiany. Zmiana miasta? Szkoły? Ciąża? Głowy do góry :)

Gość 19lolka89
Witajcie dziewczyny. Mam na imie Karolina - lat 22. Mieszkam w łodzi. Ja stracilam kolezanki bo chlopak byl zazdrosny o wszystko co sie rusza. Jstesmy ze soba juz 6 rok. Nie odczuwalam samotnosci poki on byl. Wyjechal na erasmusa i zdalam sobie sprawe, ze nie mam sie do kogo odezwac. Siedze w domu. Na imprezy nie chodze. Tak mi kuzwa zle :(. Szukam jakiejs milej duszy - kolezanki, moze z czasem przyjaciolki. Pomozcie, bo sie zalamalam ;(. Karolina gg: trzy, dziewiec, zero, szesc, cztery, siedem, dziewiec, osiem

Gość paaatii
czesc jak tez nie mam kolezanek z ktora mogłabym pogadac mam tylko chłopaka co wy na to ? co sadzicie

Gość paaatii
mieszkam z rodzicami szukam pracy ale nie tak łatwo spotykam sie z chłopakiem a tak poza tym to siedze w domu i nuda mnie zabija co mam robic ??

Gość grajdol
pati a skad jestes?

witam.tez jestem samotna.mam 30 lat i praktycznie zero kolezanek z ktorymi moglabym sie umowic na jakis babski wieczór,ploty,kawe,nikt do mnie nie dzwoni,nie pamieta .mam faceta ale to nie to samo;(

Gość Mila poznan
Milka a skad jestes?

Gość malalobuziara
hej dziewczyny ja także mam powyżej wymieniony problem brak koleżanek... jestem praktycznie sama w mieście,spotykam się z facetem,ale to nie to samo ciągle prawie siedzę sama i głupio tak :|

Gość malalobuziara
ktoś z Trójmiasta?:)

Gość Mila poznan
Kijeczek ja jestem. Z pozania:) :P Moj gg cztery dwa zero zero sześć dziewięć sześć pozdro

Hej dziewczyny ;) ja rowniez nie mam kolezanek poniewaz przeprowadzilam sie do Kruszwicy , a to dlatego ze poznalam chlopaka i razem mieszkamy. Nikogo tu nie znam. Chlopak pracuje a ja cale dnie spedzam sama bo nie moge znalesc pracy :(

Gość fwefewfwefewfewffw
ja mam pare kolezanek ,a wiecej znajomych z ktorymi czasem wyjde na obiad czy na impreze przyjaciolki takiej prawdziwej nie mam

Gość CzarnaBestia
Szczecin/ Gorzów :)

Gość jakataka27
Ja w ogóle nie mam ani koleżanek,tym bardziej przyjaciółki. Mam tylko chłopaka, z którym widuje się co weekend. KoleżanKi mam na fb, ale to są od strony mojego chłopaka i nie. W. Moim wieku mieszkam w Oławie a mam 27 lat nie pracuje jestem. Otwarta gg. Moje 25324952

Gość gość
a może jest ktoś z trójmiasta samotny?

Gość Tribi
Jest tu ktoś...

Gość gośćnetka
Hej też mam 27 lat i dwoje dzieci mąż w pracy też czuję się samotna była przyjaciółka od dzieciństwa okazała się okropna co mnie za bolalo ciężko w tych czasach o kogoś szczerego itp

Gość gośćnetka
Hej też mam 27 lat i dwoje dzieci mąż w pracy też czuję się samotna była przyjaciółka od dzieciństwa okazała się okropna co mnie za bolalo ciężko w tych czasach o kogoś szczerego itp