Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz się zagotuję

Reklamacja mebli - problem z cholernym sprzedawcą

Polecane posty

Gość zaraz się zagotuję

Czekałam na te meble 2 miesiące, aż producent dowiezie je do sklepu. Potem czekałam kolejne 2 tygonie, aż sprzedawca je do mnie dostarczy, ostatecznie sami po nie pojechaliśmy bo czekałabym chyba jeszcze ze dwa tyg. Tak więc w pn przyjechały piękne meble kuchenne, z za krótkim o 10 cm blatem. Winny jest sklep, wysłał producenoti złe zamówienie. Nowy blat miał dojechac wczoraj. Dzwonię dzis a chłopak mi mówi że przykro mu ale dopiero 8 stycznia!!!!! Jestem tak wściekła że zaraz wybuchnę. Co moge w tej sytuacji zrobić, żeby "się bardziej postarali" i przywieźli go wczesniej???

Gość spinka motylka
nic nie zrobisz czytałam fora ludzi zawiedzionych na meblach i to jest masakra co oni przechodzą najpierw czekają 2, 3 razy dłużej, później przywożą wadliwe i później stoją w kolejkach tygodniami do reklamacji, użerają się najwięcej skarg i przeklinań jest na skle "Agata " są historie gdzie facet zamówił szafki i stół z krzesłami 6 sztuk, przywiezli mu 3 sztuki krzeseł i wady w szafkach.Po kilku msc dostał następne 3 ale różniące się, masakra a sklep kasą obraca.

Gość zaraz się zagotuję
koleś mi tlumaczy ze producent bedzie dopiero 8mego stycznia. No do cholery, to jest blat na krotsza sciane, raptem 60cm. Kurierm niech to wyślą. Ale nie był zadowolony jak mu to zaproponowalam, czekam w tej chwili na odpowiedz i zastanawiam sie jak moge go jeszcze postraszyć ...

Gość zaraz się zagotuję
link nie działa, ale będe wdzięczna jeśłi wkleisz go jeszcze raz bo nigdzie ni emogę odszukać podobnego tematu

Możesz się zwrócić do rzecznika praw konsumenta w swoim mieście. Może on pomoże. Teraz i tak pewnie się nie pośpieszą, bo za tydzień święta, potem nowy rok, i najczęściej produkcja już stoi.

Gość zaraz się zagotuję
dzięki:)

Gość ARISMEBEL
FIRMA ARISMEBEL TO PRZYKŁAD IDENTYCZNEGO ZACHOWANIA. KOMPLETNIE BEZNADZIEJNA FIRMA PRODUKUJACA NIBY WYRÓZNIONE MEBLE. SOFA KTÓRĄ KUPIŁEM JEST TAK FATALNIE WYKONANA, ŻE TRUDNO O TYM WSZYSTKIM PISAĆ. ZAPAMIĘTAJCIE NIGDY NIE KUPUJCIE W FIRMIE ARISMEBEL BAAAAAAAAAAAAADZIEEEEEEEEEWIE http://www.arismebel.pl/