Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_i wściekła

Największa GŁUPOTA jaką zrobiliście w swoim życiu???

Polecane posty

Gość nic tu po mnie
nie puszczałam się, żałuję.

Gość nieromantyczna
desperatko--- moze udaj sie do dermatologa, ja sie przyznam ze chodze na solarium doslownie raz na 2 tygodnie zeby troche w te pochmurne dni nacieszyc sie "sloncem", wiosna i latem w ogole nie korzystam ale mieszkam nad morzem wiec dość czesto wyleguje sie na plaży. mam 26 lat i absolutnie żadnych zmarszczek czy niedoskonałości cery, wiec moze w twoim przypadku to nie wina solarium, skontaktuj sie z dermatologiem moze cos ci pomoze. powodzenia

Gość Geronimo 57
Ty,ty,księżniczko,paszła won.

Gość desperatka ze zmarszczkami
dziękuję Ci bardzo nieromantyczna, może faktycznie trzeba udac się do dermatologa, bo u kosmetyczki byłam i poradziła mi serum Q10, a tu przeczytałam, ze jestem za młoda na stosowanie. a zeby moją głupotę podwoić to napisze, ze nie mam bladej cery i nie wyglądałam nigdy blado, nawet zimą zanim zaczęłam najglubsza przygode mojego życia z solarium. nie mam ciemnej, ale tez nie mam jasnej karnacji, raczej pośrednią. i po co mi to bylo?

Gość Geronimo 57
I takie sa kobiety temat postu byL "największy błąd życiowy' jedna umoralnia,druga pisze ze jesteś pacanem,inna pisze o pierodłach,solarium,kremy,zmarszczki,a inna ze "jak robi porzadek,placi rachunki i sprzata z asobą" to może być.Same ścierwa nie ludzie.A zresztą krzyknij na ulicy za kobietą "hej czlowieku" to się nie obejrzy,bo to nie człowiek, a facet sie obejrzy.jeszcze raz wychodzę z założenia ze najlepszym przyjacielem człoieka to pies.Baba od przypadku do przypadku.Zrobić laskę i wypad.:)

Gość nieromantyczna
no niestety tym rzadzi sie młodość , że starszych sie nie słucha, ja do tej pory jak mówie przy mamie , że ide na solarium to niezły wykład musze najpierw wysłuchac, uważam że na Q10 jestes stanowczo za młoda, mogę ci polecic czysty kolagem (najlepiej biały) ja go od czasu do czasu wcieram w co popadnie ;) ciało twarz włosy (zapach dość nieprzyjemny-rybi bo nie jest wzbogacony zadnymi perfumami ani specyfikami), moze sprobuj, ale wiztyte u dermatologa i tak polacam może znaja jakies lepsze kosmetyki, a jak chcesz miec ladny kolor skory to moze przerzuć się na samoopalacz od czasu do czasu a z solarium zrezygnuj juz zupełnie

Geronimo 57 skoro wedłu ciebe wszyscy to ścierwa, to kim ty jesteś?

Gość almost lover
Desperatka Podpisuję się obiema rękami pod tym co piszesz :( Też zniszczyłam sobie skórę, mam 33 lata i długi staż odwiedzania solarek... Głupich nie sieją - sami się rodzą... najgorsze to to ze jeszcze zdarza mi się tam wpaść, szczegónie jak mam jakąś ważną impreze typu wesele , sylewster... Woę być ppomarszczona niż blada - taka zrtya psycha...

Gość natallllllaaaaa
zaszlam w ciaze :( nie wiem co robic :(

nieromantyczna, ja z solarium już skończyłam całkowicie, a twarzy do końca zycia nawet na słonce nie wystawię :P a sam kolor cery mam ładny, oliwkowy, bo od kilku miesięcy biore bete caroten w kapsułkach.

Gość almost lover
kremy niestety niewiele dają :( Może psychicznie człowiek się lepiej czuje... No i cięzkiego portfela nie trzeba dźwigać ;)

Gość kotka222
cała masa głupot...szkoda nawet gadać gdybym mogła zacząć wszystko od nowa

almost lover heehhe, bez ciężkiego portfela przynajmniej garba się nie dorobię :D

Gość nieromantyczna
despetartko to jak masz ładna oliwkową cere to sio z solarium ;) ja to bladzioch jestem albo juz sama sobie wkrecam ale nie lubie byc taka blada. mowisz ze po beta karoten poprawil ci sie kolr skory? a co do czystego karotenu to tani nie jest ale naprawde polecam nawet wcierac w skore glowy to wlosy sa mocniejsze i maja ladniejszy wyglad (oczywiscie po jakims czsie stosowania), sprobuj nalozyc go na twarz moze co drugi dzien moze cos sie poprawi

nieromantyczna ja biore capivit beta caroten i jestem zadowolona z rezultatów, nawet moja mama stwierdziła, że nigdy nie miałam tak ładnie rozświetlonej twarzy. jeśli chodzi o włosy to naszczęście nie zdążyłam ich zniszczyć, bo farbowałam może 3 razy w życiu i są bardzo gęste i blyszczące :)

Gość nieromantyczna
to napewno sprobuje tego beta karotenu a co do włosów to mi wypadaja garsciamy, niby sa ladne blyszczace ale co z tego jak mam juz ich chyba polowe tego co mialam nie mowiac juz o tym ze moje wszedobylskie wlosy wkurzaja wszystkich domownikow i nic mi nie pomaga!!! buuuuuuuuuuu

jak masz długie i gęsto to moga wypadać i nie jest to spowodowane zaburzeniami, tylko tym, ze włosy są 'za ciężkie' i podczas czesania, czy mycia moga wypadać. kilka fryzjerek mi o tym mówiło.

Gość nieromantyczna
mam dlugie ale trzy na krzyz a mialam takie ładne :(((( a wyadaja wszedzie, w samochodzie jest pelno, w poscieli, na podlodze no doslownie wszedzie a na glowie coraz mniej ;(

Gość Geronimo 57
Najlepszy na zmarszczki jest papier ścierny,a Wam tylko jedno w głowie ja miałem na myśli normalną laskę,taką co sie człowiek podpiera,a swoją droga i tak was lubie kochane kobietki ,pozdrawiam wszystkie matki,zony i kochankiWesołych Świąt,już spadam stąd:)

Gość a ja a ja
związałam się z ksiedzem...

Gość Geronimo 57
Acha drogie Panie,jak włosy wypadają to najlepsz jest kropelka,trzyma jak nic,a opalać się najlepiej palnikiem gazowym,jak już makijaż to farbą olejną,wychodzi taniej i dłużej trzyma.Pozdrawiam.:)

Gość Geronimo 57
Z ksiedzem bez grzechu a z policjantem bezpiecznie :)