Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna23

STARE PANNY są śmieszne

Polecane posty

Gość martyna23

Co uważacie o starych pannach, bo dla mnie one są wszystkie jakieś dziwne i same sobie są winne, że nie mają faceta u swojego boku!!!

Gość stara panna_______
masz rację:classic_cool:

biorąc pod uwagę coraz późniejszy wiek osob zawierających związki małżeńskie, ilość związków wolnych czyli konkubinatów tudzież spadek powagi instytucji małżenstwa śmiem twierdzić że nie ma obecnie czegoś takiego jak stara panna.

Gość a nie przyszło ci do głowy
że nie każda kobieta chce mieć u swego boku faceta???????????

Gość kolejna kobieta
zgadza sie nie każda chce;) dopóki jest atrakcyjna i prowadzi ciekawe życie.Po 40stce jej notowania gwałtownie spadają i z fajnej babki robi się złosliwa jędza.Mam ciotkę panienkę,po 40stce była jeszcze ok, po 50siątce jest już nie do zniesienia

Gość martyna23
HAHA KAZDA CHCE, ALE TAK MOWIA, BO SIE WSTYDZA ZE NIE MOGA ZNALEZC!! A poza tym pojecie "stara panna" bylo jest i nadal bedzie, a ze teraz nazywaja sie singlami, to tylko dlatego ze lepiej brzmi. No ale i tak wiadomo o co chodzi!!

Gość jesooo coraz głupsze topiki
i coraz większe idiotki :P

no a babki żyjące w konkubinatach? pannami sa wszak nadal, a facet przy boku jest... zresztą - stara panna to jak blondynka - stan umysłu, a nie cecha rzeczywista.

Gość martyna23
zreszta KAZDY CHCE BYC KOCHANY, no chyba ze te kobiety wybieraja zamiast facetow - kobiety, no ale to juz rzadkosc!!

Gość Ups...........................
Kobieta samotna z wyboru !!! a nie stara panna. :-)

Gość martyna23
z WYBORU??? Z losu...!!! A NA STAROSC POTRAFI TYLKO NAZEKAC !!! i denerwowac TYLKO WSZYSTKICH w ogol, bo faceta brak!

Gość kolejna kobieta
w.w.w. kobieta żyjaca w konkubinacie jest starą panną jedynie papierkowo,bo mentalnie nie:). Stara panna to osoba zyjąca samotnie;)

heheheh ileż to ja znam zamężnych babek które wkurwiają mnie nieziemsko kazdym tekstem jaki wygłoszą... a moja ciotka żyjąca od rozwodu laaaaaata temu samotnie jest najmilszą osobą na świecie. nie ma reguły.

Gość Ups...........................
Stara panna to dla ogółu kobieta która nie ma męża, a wg mnie to kobieta całkiem samotna i zdziczała, ja nie mam męża ale mam partnera i uważam się za wolną z wyboru.

Gość kolejna kobieta
w.w.w. kobieta po rozwodzie jest rozwódką;),nie starą panną.Małzeństwo lub życie w nieformalnym związku zmienia spojrzenie kobiety na zycie i to w tym pozytywnym znaczeniu,nawet w przypadku nieudanego związku

Gość martyna23
no dokladnie, kobiety ktore maja facetow (konkubinat) czy mialy (rozwodki) to nie to samo co STARE PANNY, ktore nie maja , no ale najgorsze sa te co nigdy nie mily!! A SA TAKIE,, no niestety, ale SAME SA SOBIE WINNE!!

hehehe widzisz kolejna kobieto, to sa własnie gry słowne ;) napisałaś że stara panna to osoba żyjąca samotnie - rozwódka bez partnera też żyje samotnie. stara panna to osoba dorosła albo i więcej stanu wolnego - co nie znaczy że nie moze być w związku nieformalnym. stara panna to osoba która nigdy nie była w związku - ale kochanków wszak może mieć na pęczki, takich tylko do seksu a bez związku... kiedys starą panną była dziewczyna niezamężna w wieku lat 20-24 - obecnie większość małżeństw jest zaierana przez ludzi w wieku 25-30 lat. wszystko jest płynne. są różne sposoby na posiadanie mężczyzny u swojego boku, każdemu odpowiada inny. dlatego m.in. twierdze ze obecnie nie ma czegos takiego jak stara panna.

Gość następna mądra
A co autorko uważasz o starych kawalerach?

Gość gloria gloria gloria
martyna 23 - oj żebyś ty się nie doigrała dziewczę drogie....myślisz że jak masz chłopa to już pana boga za rogi złapalaś i nic ci do szczęścia nie potrzeba???

Gość no coz zdecydowanie
wole zostac smieszna stara panna niz wyjsc za debila/mieczaka/szowiniste, jak na razie zyje mi sie calkiem dobrze.

Gość martyna23
Hmmm... ze mam chlopaka to najwyraziej ze mna jest w porzadku! ;) heh a co do STARYCH KAWALEROW. to tez dobry temat, bo ja bym polaczyla ich ze starymi pannami! No i.. zeby nie bylo!! Nie chodzi mi o te panny co sa autentycznie moze i stare, ale maja facetow, a ze zyja.. na kocia lape, czy jakos inaczej wymyslily sobie, to niech zyja!! Mi chodzi o te stare i zgorzchniale, co nie maja facetow i nie mialy, bo sa dziwne.. I TYLE!

co to znaczy dziwne i tyle? dziwny to jest ten świat, to że np mają swoje wymagania to znaczy od razu że są dziwne? ty pewnie na nic nie patrzysz 'byle chłop' i wg ciebie jest ok? nie mieszaj wszystkich z błotem dlatego że 'bo ja uważam że są dziwne' - widać że jesteś jeszcze dzieciakiem mimo swoich lat btw - kolejna która ma parcie na ślub, dzieciaka se jeszcze zaraz machnij do dodaj 948384934889 jego zdjęć na nk

Gość martyna23
gloria gloria hahahaha No widzisz.. tak sie sklada, ze wybredna jestem nawet bardzo, a dzieciaka nie chce miec, bo wszystko w swoim czasie... no ale nie chodzi o to! Ja po prostu wspolczuje tym "singlom", bo sa jakie są... a dziewne to mam na mysli to ze niejedne kobietki są takie, ze nawet nie chcą dac szansy chlopakowi ktory sie o nie stara.... zreszta... jak chce niech robia

a ja uwazam tak,ze trzeba wziasc pod uwage to, ze moze \"stara panna\" miala jakies przykre przezycia zwiazane z facetami, ktorzy sa ŚWINIAMI...choc tez mysle ze na ogol takie dziewczyny sa dziwne.no ale rozne sytuacje zdarzaja sie w zyciu....niestety :( :( :(

jeśli ja komuś współczuję - to nie mówię że ten ktoś jest śmieszny

Gość martyna23
ach te slowka, no ale wszystko sie zgadza! Sa smieszne, bo jak patrze na niejedna taka panne (choc oczywiscie zeby nie bylo - nie kazda, bo mam duzo wspanialych tez kolezanek, ktore nie maja facetow, ale sa swietne,no ale niestety mowie teraz o tych drugich) to smiac mi sie chce, bo tak jakos wybrzydzaja!! heh fakt, smiat maly, to niech ruszy sie w dlugo droge w swiat, no i wspolczuje im , bo charakteru sie nie zmieni

Gość kleszcz
zauważyłem, że samotne panny po trzydziestce już nie chcą żadnych zmian, studia zakończyły , mieszkanie na kredyt kupiły , auta się dorobiły i po pracy wracają do swoich pustych ścian , jedynie przytulając kota już spotkałem się wypowiedziami samotnych kobiet w stylu: 'mam wszystko i nie potrzebuję nikomu skarpetek prać' - to chyba wszystko wyjaśnia

Gość spi
No, same są sobie winne, zgadzam się. Z Bogiem