Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezimienna1111

Samotne kobiety w ciazy?

Polecane posty

Gość bezimienna1111

Gość steskniona22
Chyba ja będę zamotną kobietą w ciąży... . Mój facet jest przewspaniały, kocham go, ale nie jesteśmy normalną parą bo on wciąż mieszka ze swoją kobietą z którą ma malutkie dziecko, mają oddzielne życia, ale mieszkają razem żeby opiekować sie na zmiane małym bo oboje pracują... . Ja go kocham i nawet jak okarze się przeogromnym dupkiem i koniec końców nigdy sie nie zdecyduje, ze odejdzie od tej fikcyjnej rodziny to ja chce miec z nim dziecko. Nic od niego nie bede chciala, jak nas nie bedzie chciał, ale bede miala dziecko ze wspanialym, madrym facetem, a chce miec dziecko... bardzo. Nie ukrywam, że sie boje... ale kocham.

Gość steskniona22
...

Gość ejbisi
Jeśli cyferki przy twoim niku to twoj wiek to nie rob tego... naprawde. Masz jeszcze duzo czasu, ułozysz sobie NORMALNE zycie z facetem ktory bedzie mogl poswiecic tobie i waszemu dziecku 100% siebie.

Gość jakie to smutne
być w ciązy samotną wspólczuję WAm

Gość vsvds
"kocham go, ale nie jesteśmy normalną parą bo on wciąż mieszka ze swoją kobietą z którą ma malutkie dziecko, mają oddzielne życia, ale mieszkają razem żeby opiekować sie na zmiane małym bo oboje pracują... ." - kazdy facet tak nabiera swoja kochanke - zona go nie rozumie , nic ich nie laczy , trzeba czekac az dzieci podrosna :D.... jestes naiwna , madry to on na pewno jest ze cie tak w balona robi

Gość ejbisi
Dokładnie, naprawde mu wierzysz ze z nią nie uprawia seksu? Przejrzyj na oczy...

Gość bezimienna1111
Te cyferki to niemoj wiek.Jestem 20+ wieku.Jak sobie radzice z wizja samotnego macierzymstwa?Co sie stalo ze niejestescie z ojcem dziecka?

Gość ejbisi
Pytanie o wiek bylo do steskniona22 bo ona jeszcze w tej ciazy nie jest tylko ma zamiar byc.

Gość steskniona22
Dla jasnosci, my sie spotykamy, nie jestesmy jeszcze para, jeszcze nie uprawiamy seksu, duzo rozmawiamy, przytulamy sie, ale nie wiem jak to bedzie dalej. Z Toba kobieta czy sypia - nie wiem, wiem, że ona ma innego faceta i tez nie ukrywamy sie ze soba my, on mnie nie ukrywa przed swoimi znajomymi i nie widze, zeby spieszylo sie mu do seksu, laczy nas cos glebokiego, ale te cholerne konserwatywne poglady głoszace "ponos konsekwencje swoich czynow" rozumiane przez niego "mecz sie bo dzieciak maly, nie zostawiaj jej tego na glowie" ale moze niedlugo... moze niedlugo odejdzie, nie wiem. Tak - 22 lata to moj wiek.

Gość ejbisi
Moze jeszcze wszystko sie ułozy po twojej mysli ale naprawde dobrze ci radze, nie decyduj sie na razie na dziecko. Niech on sie w koncu zdecyduje czy chce byc z toba czy z nią.

Gość buahaha steskniona
naprawde jestes taka glupia czy udajesz? znam laske ktora byla w podobnym "zwiazku" - facet z ktorym sie spotykala mieszka z byla laska i dzieckiem i "nic ich juz nie laczylo";) oczywiscie nadal bzykal byla - a wlasciwie to zyli jak malzenstwo:D

Gość steskniona22
Póki co ma prawo tak życ, jezeli tego chce. mam nadzieje, ze jednak tak nie jest, ale jeżeli jest to trudno, ja nie mam pewności, już pisalam, naiwna i głupia tez nie jestem, póki nie jesteśmy para, czyli póki sie nie zdecyduje- niech robi co chce i ja robie co chce, nie moge od niego nic wymagac, w koncu seks nas jeszcze nie łączy i szczerze mam nadzieje, ze poki nie podejmie decyzji nie połączy, ale to nie jest takie proste jaks ie kogoś kocha... Dziękuje za rady... Wiecie co... szczerze mowiac to w glebi duszy czuje pewnosc, ze nie bedziemy razem, moze to moje pesymistyczne podejscie, nie wiem..., ale tego, że kocham nic nie zmieni i że kochalabym nasze dziecko....

Gość to pomysl o dziecku
co powiesz dziecku wychowywanym bez ojca na pytanie dlaczego nie ma taty. Ja zostalam sama w 3 miesiacu ciazy a syn poznal ojca bedac juz prawie dorosly-tylko ja wiem co moje dziecko przezywalo i nadal przezywa a ty chcesz skazac swoje ewentualne dziecko na cos takiego bo kochasz jakiegos cwaniaka ktory cie najnormalniej w swiecie wykorzystuje....no glupota ludzka nie zna granic...

Gość pozdrawiam. Judyta.
Rozumiem, że braciszka czy siostrzyczkę chcesz dorobić do tego, które już jest na świecie? No,fajnie a spiesz się bo najlepsza różnica wieku między rodzeństwem to 2 - 3 lata. Poza tym dzieci w kupie się lepiej chowają - powiada stare indiańskie przysłowie. A gdzie będziecie mieszkać wszyscy? Macie jakieś lokum na oku?