Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokok xa

Jak postępować z fałszywą koleżanką?

Polecane posty

Gość kokokok xa

Jest to bardzo dobra koleżanka mojego chłopaka, w zasadzie można powiedzieć przyjaciółka. Moj chlopak ją bardzo lubi, ja niestety niezbyt. A wszystko dlatego, ze widze jak ona potrafi byc dwulicowa. Ma 21 lat a zachowuje sie jak rozchwiana malolata. Potwornie obgaduje pewna dziewczyne, mowi ze ona jest ograniczona i nienormalna, ze ma jej dosc, a na jej profilu na naszej-klasie słodzi jej w komentarzach, zaprasza ją na wszystkie imprezy, jest mila dla niej, pomocna i udaje taka ,,przyjaciolke" wobec niej. Tamtej nie moge o tym powiedziec, to nie moja sprawa bo tamtej nie znam. Ale nie mam do tej zaufania, ciagle mysle o tym, ze wszystko co mile ona robi dla mnie tez moze byc falszywe. Jak sobie z tym poradzic? Gdyby to nie byla dobra kolezanka mojego chlopaka dalabym sobie spokoj z tym i ograniczyla kontakty, ale tak nie moge.

owszem mozesz. przeciez nie musicie miec z chlopakiem wspolnych znajomych. jak meczy cie taka kolezanka, to nie spotykaj sie z nia i tyle.

Gość koza online
częstuj ją kanapkami z czymś na biegunkę

Gość kokokok xa
O to chodzi, ze jest to niemozliwe, zebym sie z nia nie spotykala. Ona nalezy do naszej paczki jak gdzies wychodzimy np. na jakas impreze itp. Wiec jest to nieuniknione. Czy po prostu powinnam przymknac na to oko i powiedziec sobie ,,nie moja sprawa" ?