Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aralia

SKĄPY PARTNER

Polecane posty

Gość zakochananazabojjj
xxyyxx jestes glupi jak but! tu nie chodzi o kase tylko o gest!!oto ze tym pokazujesz jej ze sie o nia troszczysz ze dbasz o nia bo ja kochasz i jest twoja kobieta i chcesz dla niej jak najlepiej ale ty tego nigdy nie doswiadczysz bo nie potrafisz kochac i nie dziwie sie ze pewnie trafiasz na same suku

tak jak juz napisałam, zdaje sobie sprawe ze nie kazdy jest idealny, ale tego chyba nie dam rady zaakceptowac. nie moge skreslic go przez takią cechę, chcę z nim byc, ale muszę mu uświadomic ze przesadza. rozmawiałam z nim , ale ciężko jest. PROSZĘ O ODPOWIEDZI OSOBY POWAZNE.

Gość dana345672
xxyyxx - a twoja mamusia tez taka jest, napewno :), skoro urodziła takiego \"..........\" dobra nie ma co zwracac na debila uwagi.

racja olac te dziecinne wypowiedzi. biedne dziecko, siedzi na forum i pisze głupoty. wracając do tematu.. nie raczej nie przeczyta tego wątku... chociaz gdyby przeczytał to moze by sobie cos uswiadomił.

Dobry pomysł z tym pokazaniem maila... moze on mysli ze ma rację i ze trzeba oszczędzac....oszczędzac tak ale nie przesadnie.