Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelijkakkaka

dlaczego dziewice pow 23 roku zycia uwazane sa za niemormalne?

Polecane posty

Gość wwrrr
wprawdzie nie jestem autorka, ale odpowiem - nie przeszakdzaloby mi u meza ani doswiadczenie, ani jego brak. moze to drugie byloby fajniejsze, swiadomosc, ze jestem jedyna, ale nie byloby na pewno zadnym wyznacznikiem

Gość angelijkakkaka
dla mnie to nie ma znaczenia

No rewelacja po prostu ;) Dzięki kafe wiem, że dziewic szukają tylko prawiczki albo dziwkarze... tym drugim się wydaje, że każda niedziewica robiła takie rzeczy, jakie oni robili z dziewczynami i stąd to poszukiwanie dziewicy :P

Gość wwrrr
autorko, Ty jestes ta 23 letnia dziewica? powiedz mi, jesli tak, chcialabys miec faceta o pogladach Chlopaka25

Gość wwrrr
wyszalm z kapieli - ewidentnie nie warto byc dziewica/przyznawac sie do dziewictwa, nie uwazasz?

Ja wolałbym dziewice, ale prawdziwa miłość nie zna granic i chciałem już być z niedziewicą (przyjaźnimy się). Niestety niedługo bierze ślub.

Gość angelijkakkaka
jestem ale chcialabym facet dla ktorego to ewidentnie nie ma znaczenia takiego ktory potrafi zrozumiec dlaczego tak jest a nie takiego ktory zaraz stwierdzi ze cosmusi byc ze mna nie tak

Gość wwrrr
mysle, ale moze to tylko glupie wrazenie po kafeteryjnych frustratach, ze raczej grozi Ci to drugie - taki frustrat wlasnie. Jestes calkiem normalna dziewczyna, podejrzewam, i znajdziesz takiego tez faceta :)

Autorko, a może takiego, który uzna Cię za skarb właśnie po części z tego powodu, iż jesteś dziewicą? Nie uradowałoby Cię to?

nikt tu nie pisze że z tobę coś nie tak oprócz tych forumowych zdzir:D takie to trudno szanować

Gość zrozpaczona ....
a ja mam 25 mam fecta i boje sie mu przyznac moze nie powiem?

Dziewczyny - dziewice - uważajcie na takich, dla których liczy się wasze dziewictwo, a nie to, kim jesteście i jakie jesteście. Bo jak widać taka choroba umysłowa wśród niektórych facetów panuje ;)

Gość wwrrr
zrozpaczona .... a ja mam 25 mam fecta i boje sie mu przyznac moze nie powiem? Moze i lepiej sie nie przyznawac, ale przeciez i tak jak cos do Ciebie czuje, to nie bedzie to dla niego problemem. I moze byc delikatniejszy.

OFFTOPIC: że też ciągle muszę patrzeć na tę piersiastą piękną reklamującą bieliznę "Triumph" :O

Gość wwrrr
"nikt tu nie pisze że z tobę coś nie tak oprócz tych forumowych zdzir takie to trudno szanować" jako forumowa zdzira a nawet stara wywloka [zdaniem pewnego niedawno tu obecnego aniola, ktory gowno o mnie wie], oglaszam wszem i w obec, ze z autorka i innymi 29 letnimi dziewicami NIE JEST NIC NIE TAK

Gość zrozpaczona ....
boje sie jego reakcji nawet sie nies podzieewa a jak uzna mnie za..nienormalna i powie w tym wieku??

Gość wwrrr
"OFFTOPIC: że też ciągle muszę patrzeć na tę piersiastą piękną reklamującą bieliznę "Triumph" Zle Ci? ja to jeszcze moge miec kompleksy, ale Ty to chyba tylko zachwycac sie powinienes :)

Gość wwrrr
Zrozpaczona, powiedz mu - jesli na tyle glupi, zeby uznac za nienormalna, pozbedziesz sie idioty tylko. Ale watpie, zeby tak bylo.

---> wwrrr: Czym tu się zachwycać? Tym, że mam świadomość, iż takie piękności są dla mnie absolutnie niedostępne?

Gość wwrrr
Anonimek - niby czemu?

Gość wwrrr
kompleksy po prostu. nawet jesli nie trafisz na taka jak w reklamie, znajdziesz swoj ideal, gwarantuje :)

Gość byla cnotka....
a ja stracilam dziewictwo jak mialam 26 lat dosc pozno ale nie zaluje poznalam wspanialego faceta z ktorym juz po 3 mc zaczelismy i zadna kloda nie jestem hehewrecz przeciwnieciagle mam ochote sie z nim kochac on sam kiedys mi pow ze sie nie spodziewal takiego temperamentu u mnie:)

Gość na tak debilicznym
temacie, to nawet nie warto się ośmieszać i pokazywać czarny nick. Facet, jak sobie nie porucha, to jest tak durny, że aż w chu ju strzyka, a jaki jej poziom tej głupoty widać, po wypowiedziach tych pryszczatych onanizatorów. :P :)