Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hulahola

Seksowna bielizna w rozmiarze XXL

Polecane posty

Gdzie mogę znaleźć ładne koszulki nocne w rozmiarze XXL? Szukałam już chyba wszędzie i nic ładnego i seksownego w tym rozmiarze nie ma. Czy puszyste dziewczyny nie mogą czuć się seksownie? Proszę o pomoc! Ślijcie linki jeśli znajdziecie godne polecenia stronki..

Gość no ja mam ten sam problem
a juz myslalam ze jestem sama wszystko robia na "wieszaki" a o laskach grubszej kosci juz chyba wszyscy zapomnieli

Nie jesteś sama. Takich kobiet jest dużo!! Nie wiem dlaczego nikt o takich kobietach nie pomyślał!!

Gość seksowne i xxl się wykluczają
:o

to nie prawda ze sie wykluczaja!! to dlaczego faceci ogolnie leca na duze biusty? pewnie jestes jakims wieszakiem... no moze jest duzo takich kobiet ale ja przy kupnie glupiego biustonosza musze stracic tyle nerwow ze szok ;(

Gość duże biusty i tylko duże
biusty anie zady ,uda i brzuchy macioro :classic_cool:

a kto tu mowi o duzych udach i brzuchach???/ zeby wlezc w jakas sexi bielizne przy duzym biuscie trzeba kupic rozmiar xxl ośle

To jest Twoje zdanie!! Jeśli nie masz zamiaru pomóc to WYPAD!!!! Takich dupków i egoistów nikt o zdanie nie pyta!!!

hulahola czy to bylo do mnie?

Gość do wieprzowiny sie buntuja
a ty idz sie utop bo z takim podejsciem zostaniesz sam jak palec i to w dupie:]

Gość a potem
schudłam jakies 30 kg a mialam z czego i co? moj men jest niezadowolony ,ze niby kosci wystaja ....boshe a w pracy mowia mi ze stracilam zupelnie humor i jaksa smutna nie ta......dajcie spokoj xxl moze byc radosny i sexi

Gość a potem
nie sluchajcie babeczki tych debilnych małolatow ,prawdziwi mężczyzni lubia cialko u kobiety :)

Gość a potem
bo cialko jest sexi nawet bez bielizny :)

Gość a potem
ja to lubię każde ciałko byle tylko zamoczyć , ale mam 37 lat i jeszcze nie miałem okazji :classic_cool:

Nie nie, tamto było do tego frajera co się czepia grubych dziewczyn i do innych frajerów o podobnych poglądach!! Nie jestem załamana faktem, że jestem puszysta, dobrze mi w swoim ciele, tylko szukam seksownej bielizny i tyle. A tu jakieś pajace umieszczają głupie i zupełnie zbędne komentarze. Mam faceta i to przystojnego, który kocha moje ciało!! Więc proszę o te linki a głupie komentarzy anty puszystych w dupę se wsadźcie!!

A bo oni myślą, że ja się tu żale!! Mam gdzieś ich opinie, proszę tylko o małą pomoc, że mojemu ukochanemu zrobić niespodziankę:) Będzie zachwycony tylko muszę znaleźć seksowna koszulkę:P linki proszę:) więcej więcej więcej:))

Gość valdek z byczych
strasznie :classic_cool:

hej poszperaj na alegro ja tam kiedys kupiłam sexi gorsecik a myslałam ze na moj biust to juz nic nie kupie tylko namioty:PKoreale nie pamientam za bardzo od kogo

w rozmiarze XXL to tylko chyba dla fetyszystow może byc jedynie seksowna sama bielizna. bo ew. jej nosicielka juz nie!fuj!

Gość jajaja999
najlepsze jest to ze takie za przeproszeniem krowiaste babska mowia na siebie puszyste i wielce sie oburzaja jak ktos nazwie je otylymi, nazywajac bez skrupulow szuple osoby wieszakami i anorektyczkami i oczywiscie one moga byc bezkarne bo wieszak niby obrazliwym nie jest??

Gość zrob sie na intelektualistke
puszyste to sa kotki czy kroliczki, albo inne zwierzatka z miekkim futerekiem, wy jestescie po prostu grube babony, spaslaki :O

Gość A tak to
W moim mieście jest parę sklepów tzw. bezcłowych". Tam jest masa ślicznych majteczek i stringów, takich sexi.

Gość makabreska
ja jestem puszysta i stwierdzam ze jestem oblesna, choc moj maz ponoc uwielbia moje cialo (szczegolnie wlasnie biust i tylek), dla mnie moje cialo jest oblesne, uwazam ze dziewczyny puuszyste sa swietne, maja poczucie humoru, potrafia sie lepiej ubarc niz chudzielce ale sorki...my grubaski nie jestesmy sexi...

Gość sexiXXL
A właśnie że duże jest piękne! Wiem co mówię, kiedyś byłam "modelkowo" chuda (34-36) a teraz noszę rozmiar 42-44 i nie mogę się za przeproszeniem od chłopów opędzić. ;) Jak to mówią kobieta musi mieć na czym usiąść i czym oddychać. Moda na skórę obleczoną kośćmi panuje w mediach a faceci w realu uwielbiają piersi i pupę a nie kostki skórką obleczone. Poczucie bycia sexi jest zedecydowanie większe gdy ma się nieco ciałka. Przytyć więcej nie chcę i mimo wszystko pilnuję się, ale nie walczę z moim rozmiarem, dobrze mi z nim i tyle. Nie czuję się ani "spaślakiem" ani "grubą krową". Czuję się SEXI i niech tak zostanie. Jak ktoś lubi wieszaki to nawet JLo będzie mu się wydawać spaślakiem i o czym tu gadać. A seksowną bieliznę w rozmiarze XXL mogę polecić ze strony www.bieliznaxxl.pl jest spory wybór i codziennej i koszulek nocnych i nawet też bardzo odważnej bielizny typu gorsety czy pasy. Ceny do zniesienia, bez problemu wymieniają jak nie trafi się z rozmiarem. Ja kupowałam tam bieliznę do ślubu i ehmmmm na noc poślubną ;)