Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirus rota a karmienie

mam biegunke i wymiotuje a karmie nie wiem ...

Polecane posty

co zrobić jestem sama z bobasem w domu... ogólnie źle się czuje, mogę jakiejś leki?

Gość no ja mam ten sam problem
pomocy...

Gość hybcia
Oczywiscie karm dziecko przez karmienie dostaje ono przeciwc iała i jest ogromna szansa ze dziecko nie zachoruje. A Ty duzo pij plynów zeby sie nie odwodnic no i mozna brac smekte na zatrzymanie biegunki.

Trzeba dużo pić z leków smekta jak dla mnie nie do wypicia na biegunke jest jeszcze nifuroksazyt czy jak to się tam pisze ale niestety na receptę

Gość no ja mam ten sam problem
dziekuje dziewczyny zaraz wezme smecte o mam a z lekarzem to ciezko bo nie ma nikogo oprocz mnie dzisiaj w domu wiec trzeba sie zajmowac malenstwem

dziekuje serdecznie zaraz wezme smecte

Gość hybcia
Zapomniałam jak karmilam tez mialam taka dolegliwosc i lekarz zapisal mi gastrolit na nawodnienie organizmu-to jest dopiero lek nie do wypicia ale pomaga.

Gość na biegunke
mozesz kupic enterol ( ok 20 zł) - kupisz w aptece bez recepty . jest w kapsulkach i saszetkach ( dla dzieci ) skoro niemowlak moze brac enterol na pewno mu nie zaszkodzisz .

Gość na biegunke
enterol jest skuteczniejszy niz smecta . sama mam 6 mc corcie i w apteczce na wszelki wypadek trzymam enterol tak jak wczesniej pisałam dla małych dzieci jest w saszetkach a dla starszych i doroslych w kapsulkach .zycze szybkiego powrotu do zdrowia