Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczkaaa

DLACZEGO SZUFLADKUJECIE??

Polecane posty

Gość blondyneczkaaa

Wszedzie tu na forum mozna znalesc jakie to blondynki sa beznadziejne. a te ktore maja tipsy i chodza na solarium to juz w ogole w waszym mniemaniu kurwy i wiesniary. Dlaczego ?? Ja sama jestem blondynka, mam doczepione wlosy, chodze na solarium, nosze tipsy i wygladam NORMLANIE, nie jestem pomaranczowa, nie mam tipsow jak jola rutowicz, wlosy mam doczepione bo swoje mam cienkie i nigdy nie udalo mi sie ich zapuscic, nie wygladam jak z bazaru, ubieram sie ladnie, zawsze czysto i schludnie. pewnie myslicie,ze jestem pusta blachara, na jakiej podstawie? mojego wygladu..to chyba wy jestescie zacofani osadzajac ludzi po wygladzie.. dziwni jestescie ludzie, uwazam,ze to zazdrosc przez was przemawia.

Gość malinka24
nie. z twojej wypowiedzi. Też jestem blondynka, nie tleniona(nigdy sie nie farbowałam), bez tipsów. Jak wierzysz w stereotypy to twój problem a nikogo innego ;)

Gość blondyneczkaaa
a co w mojej wypowiedzi jest nie tak ? a ja jestem tleniona i co.......

Gość blondyneczkaaa
widac,ze masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. napisalam,ze to ludzie maja z tym problem, nie ja, ja nie wierze w stereotypy :O

Gość malinka24
no i widze ze masz z tym problem. Bo laski które znam a sa właśnie takie jak opisałaś, to uwazaja ze wyglądają swietnie i maja gdzieś co ktokolwiek inny o tym mysli.

Gość malinka24
o wypowiedzi jednak widac że sama masz z tym problem, bo inaczej ta wypowiedź nie zaistniałaby na forum ;)

Gość blondyneczkaaa
skoro robie to co robie to chyba rowniez uwazam,ze wygladam swietnie? napsialam to ze znakiem zapytania, jakbys nie zauwazyla, wiec sie zapytalam, na jakiej podstawie.zalosna jetses,zagnam cie ;)

Gość malinka24
czyli jednak potrzebowałaś sie podbudować i miałaś nadzieje ze ktos zaprzeczy i powie ze wcale tak nie jest??

Gość blondyneczkaaa
chcialam zeby ktos mi odpowiedzial DLACZEGO SZUFLADKUJE, naprawde masz problem z czytaniem, przykro mi 🌼

Gość blondyneczka2
do blondyneczkaaaaa: to jak chcesz sobie wyglądać dobrze to sobie wyglądaj i spierdalaj stąd.nie zawracaj nikomu dupy,albo mając problem udaj się do dobrego psychoanalityka.

Gość pokeeeeeerrr face
Bynajmniej ,to nie przynajmniej ;] Luudzieee,zrozumnie to wreszcie !

Gość pokeeeeeerrr face
Pasowac pasuje,ale raczej zmienia wypowiedz ;)

Faceci szufladkują blondynki, bo te często same się o to proszą. Sama jestem blondynką, ale nikt mnie nie uważa za pustą i głupią. I całe szczęście.

Gość do tępej blondynki
. . . . . . . . nietlenione, piszemy łącznie!!!! "nie" z przymiotnikami razem "nie" z czasownikami osobno... takie trudne? tępaki

to wy blondynki(tego typu co ty-mowie po wypowiedzi a nie po tym jak wygladasz) macie jakies problemy..mysliscie ze swiat sie krazy wokol was...i wielce przewrazliwione jestescie na tym punkcie... Bo w moim otoczeniu nikt nie ma takiej opini o blondynkach co teraz Ty probujesz nam wmowic...i faktycznie..to Ty szufladkujesz... Ehh...dobrze ze jestem burnetka i nie mam takich problemow:P

Gość sdfsdsfs
:)

Po prostu łatwiej jest szufladkować. Podjeżdża taksówką po syna? Na pewno wychowa pedała. Sąsiad wybudował dom przed trzydziestką? Na pewno złodziej i krętacz. Laskę stać na fryzjera, kosmetyczkę i oryginalne ubrania? Na pewno blachara i galerianka. Sąsiadka jest w ciąży w wieku 20 lat? Na pewno wpadła, i to nie wiadomo z kim. Znajomy wraca po 23:00 z pracy? Na pewno zdradza żonę. I tak dalej i dalej... Wtedy zawsze można stanąć przed lustrem i powiedzieć sobie "Oh, jaki ze mnie cud"...

Gość 666 karbid und butapren GHAH
D00py daj! Ooooooooooo d00py daj! Doopuszki ubd doopinki daj!

Gość Hitman008
A dlaczego Ty się sugerujesz opiniami z internetu? Jeśli osoby w Twoim otoczeniu uważają Cię za wartościową osobę, to nią jesteś.