Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

didusia36

jak sobie pomóc

Polecane posty

Juz sama nie wiem jak mam sobie pomóc. Co zrobić aby się ciągle nie zastanawiać kto co powiedział jak mnie opisał itp. Podam przykład: proszę kogoś dajmy na to w kiosku / często tam kupuję/ aby mi coś zostawił mówię swoje imię, następnego dnia chcę to odebrac jest wspólnik i on wie juz o co chodzi a ja mam wrażenie że tamta osoba mnie opisała w sposób zły.

Gość kojooo
Masz 36 lat i jestes taka głupia,ze az niedobrze się robi

Gość kojooo
Kobieto chyba nie masz dzieci,ze nad takim czyms sie zastanawiasz,a jak dzieci masz to jestes mega idiotka

Gość heelloł
No jesteś idiotką, to fakt. W dodatku musisz mieć chyba straszne kompleksy i bardzo niskie poczucie wartości.

Gość kojooo
didusia36 no fakt,nie chciałabym miec takie problemy z głowa jak Ty :-)

Gość heelloł
To idź do psychiatry bo to jest po prostu chore.

Gość rozumiem cie bardzo
ja tez mialam w swoim zyciu takie głupie odczucia okreslił to psychiatra jako psychoze nie wiem co ci napisac lub doradzić po prostu jesteś przewrazliwona ale czy to u Ciebie psychoza może jedynie stwierdzic lekarz, jedyne co Ci poradze to wizyta u psychiatry opowiesz o swoich odczuciach problemach i lepiej sie poczxujesz a on juz Ci doradzi albo przepisze leki albo po prostu skieruje do pdychologa

Gość kojooo
didusia36 pomoc znajdziesz u dobrego psychiatry,bo masz pokręcone w tej głupiej głowie.Zrozumiałabym gdyby taki temat załozyła 15,no gora 18 latka.Ale Ty,stara baba,dobiegająca 40 zakąłdasz taki durny temat. lepiej dziecmi sie zajmij,a jak ich nie masz to sobie wreszcie je zrob,bo na mozg Ci pada

Gość rozumiem cie bardzo
miało byc psychologa

Gość kojooo
:-) a nie mwoiłam,ze autorce psychiatra potrzebny.Pierdolnieta i tyle.

Gość heelloł
Psychoza to jest choroba psychiczna i to jest bardzo poważna sprawa.

Gość kojooo
didusia36 jestes chora psychicznie,wiec do psychiatry spadaj

dzięki bardzo za pomoc same głupie komentarze no poza jednym bardzo cie rozumiem dziekuję:-)

Gość rozumiem cie bardzo
ja mialam psychoze krotkotrwała to w związku z kryzysem w ziązku szkoda opisywać było minęlo ale ostanio oprocz rozwodu było tego trochęPsychozy krótkotrwałe, krótkotrwałe epizody psychotyczne – psychozy, które mogą być wywołane przez silnie stresogenne (traumatyzujące) wydarzenia życiowe u osób podatnych. Do silnie stresogennych wydarzeń życiowych zalicza się m.in. śmierć partnera, nieoczekiwaną utratę pracy, a także inne poważne zmiany w życiu, jak na przykład rozpad rodziny w wyniku rozwodu itp. Psychozy krótkotrwałe wygasają zazwyczaj w ciągu 2 tygodni Może ty coś podobnego przeszlas tu masz definicje psychozy

Gość rozumiem cie bardzo
a tak na marginesie osoby ktore nazywaja ludzi wariatami głupkami za co wy się do cholery uwazacie za twardzieli ktorym zycie nigdy nie dokopie to może przyjśc znienacka i zalamiecie się i tez Was beda wtedy paluchami wytykać a wam sie będzie tylko zdawało