Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanua

odchudzanie!! zapraszam wszystkich do wspólnej walki i wspierania się

Polecane posty

Gość Nanua

dziewczyny jak w temacie, ktoś się przyłączy?

Gość Nanua
No, więc mój plan to tak całkowicie ogólnie: *niskokaloryczna dieta *ćwiczenia *pielęgnacja ciała jutro napiszę dokładnie co i jak może ktoś zechce się przyłączyć?

Gość Nanua
desaw witam! :) jaką chcesz prowadzić dietę? ktoś jeszcze?

Gość Nanua
jasne angioletto! ;) zapraszamy! jak plan diety?

mój plan na zgubienie kilosów to dieta niełączenia i dużżżżżżżżżżżżżo ćwiczeń

Gość chcę być fit
czy.....czy ja też mogę się dołączyć? ;)

Gość Nanua
:) fajnie że się przyłączacie :) jak tam u Was? jak będzie wyglądał Wasz przykładowy jadłospis? będziecie ćwiczyć?

Ja od jutra juz stanowczo zaczynam diete! Juz mam dosc patrzenia na swoje boczki:( chce sie wreszcie podobac SAMEJ SOBIE! Codziennie rano bede wstawala 5 minut wczesniej i robila 30 brzuszkow, wieczorem dodatkowo tak z 70-100brzuszkow, plus jakies cwiczenia na nogi

Gość Nanua
ja narazie się ograniczam ale, od jutra zaczynam niskokaloryczną dietę i konkretne ćwiczenia :) Chcę też pić min. 6 szklanek wody dziennie i jeść max. do 16.00 ;] zaraz spiszę sobie dokładny plan ćwiczeń i posiłków jak tam u Was dziewczyny?

jedzenie do 16 to troszkę przesada podczas odchudzania trzeba się odżywiać racjonalnie a nie głodować ostatni posiłek je się na 4 godziny przed snem zasada 5 posiłków dzienne małe ale często żeby organizmowi dostarczać siły i żeby nie mieć napadów głodu odchudzamy się z głową i bez efektu JO-JO

Ja zamierzam ostatni posiłek jesc kolo18-19 a to bedzie zalezec o kotrej bede wracac. Najgorsze jest to ze nie za bardzo mam jak jesc dosc regularnie bo roznie mam zajecia ulozone:/ a w jakim wieku jestescie i jaki jest wasz cel?

jestem koło 30 do zgubienia duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zaczęłam stosować dietę niełączenia od jakiegoś tygodnia i jest super staram ćwiczyć się co dziennie po 1,5 godziny

Ja akurat mam 20lat i gdzies 5kilo do zrzucenia, ale bardziej bede patrzec na sylwetke niz na wage. Ja niby z ruchem nie mam problemu bo studiuje wychowanie fizyczne, ale moj brzuch pozostawia wiele do zyczenia;/

Witam ja mam do schudnięcia jakieś 15 kg od stycznia idę na siłownie 2-3 razy w tygodniu i zaczynam regularnie ćwiczyć. Odchudzam się od tygodnia , mam zamiar chudnąć ok 3 kg w ciągu miesiąca i tak do wakacji :)

I wanna be perfect no to tak liczę ,że z małymi poślizgami niepełny kilogram tygodniowo chce chudnąć :) ah zazdroszczę Ci ze masz tylko te 5 kg zbędnych hehe :P najgorzej właśnie to że ja tez bardzo późno wracam bo czasem ok 22 a wychodzę z domu o 13 a w tygodniu odsypiam i śpię do 13 taki mam nieregularny tryb życia . Macie jakiś pomysł na posiłki poza domem takie co to się nie zepsują i można w miarę szybko zjeść ? coś lekkiego ale pożywnego :P

Nos zawsze w torebce jakis owoc jak sie zlapie nagly glod, zeby nic niezdrowego i kalorycznego nie jesc:) moze probuj sobie robic jakies salatki z kurczakiem, tunczykiem warzywami. Mozesz tez brac jogurt naturalny, marchewke do przegryzienia i oczywiscie woda ze soba. Mi tez pomaga zielona herbatka:) ja zmykam na solarium, odezwe sie jak wroce bye;*

wszystko co z mięsem odpada bo jestem wege :) nosiłam przez ostatni tydzień batoniki zbożowe ale jakoś się nie sprawdziły:P

To sałatki warzywne: wrzucasz wszystko co masz w lodowce z warzyw oczywiscie:), jakies salatki owocowe mozesz sobie robic, jakies kromki z pieczywa pelnoziarnistego no i jogurt naturalny jak pisalam:) wszelkiego rodzaju warzywa, owoce do przegryzania. Musisz wedle uznania sobie cos zabrac do pracy. Naprawde mozna wiele ciekawych rzeczy wymyslec tylko trzeba poszukac po internecie:) Ja dzisiaj na koniec mojego folgowania z jedzeniem zjadlam sobie 3 kostki czekolady z orzechami:D

Hej! Mogę się dołączyć? Odchudzam się już 3 tyg i zrzuciłam jak na razie 3kg :) Obecnie waże 64kg przy 165cm Moim celem ostatecznym jest 49/50kg, ale już przy 56kg bede bardzo szczesliwa :) Moja dieta dotychczas polegala na jedzeniu mniej wiecej 1500kcal. Dzisiaj też tyle spałaszowałam :) Chcialabym jednak do swiat zrzucic jeszcze z 1kg, a idealnie byloby 2kg. Dlatego od jutra ograniczam kalorie i bede jadla od 500kcal- 1000kcal. Co do aktywności fizycznej to tylko w ramach w-fu na uczelni bo nie mam czasu na wiecej gdyz studiuje 2 kierunki i nie mam sil na jakas dodatkowa aktywnosc.

zapraszamy:) tylko na twoim miejscu nie odchudzalabym sie dieta 500kcal bo pozniej bedziesz miala WIELKIE jojo lepiej wolniej ale na stale takie jest nasze motto:) i nie wierze ze nie znajdziesz dziennie 20minut zeby cos pocwiczyc bo dzieki cwiczenia ujednisz sobie cialko:)

Znalazlabym czas w weekendy,ale na to zazwyczaj jestem za leniwa :) A w dni powszednie wychodze z domu o 7 a wracam okolo 20-21 i nie mam na nic sil, a musze miec jeszcze czas zeby sie pouczyc. Lekko nie jest, ale moja aktywnosc to 2 razy w tygodniu po 1,5h i czesto sie zdarza ze raz w tygodniu wychodze na jakies lyzwy na 1h wiec najgorzej mysle i tak nie jest :) Cwiczenia dolacze w okresie swiatecznym zeby nie przytyc za wiele. A ze 500kcal = wielkie JOJO to teoretycznie wiem, tylko że moje zalozenia są miedzy 500-1000kcal co zazwyczaj u mnie oznacza jednak 1000kcal :P