Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogrodnica

Czy dużo jest wolnych facetów po 25

Polecane posty

Mysle ze kobiety sa po to zeby je podrywac a nie one :) wiec ci odwaga nie potrzebna :) Romantyczka :) zadka czecha u lidzie w tych czasach :)

Gość ogrodnica
to tak jak ja ale czasem lubię zrobić coś szalonego

Gość ogrodnica
ja też nie narzekam na waciki mam

No to problem rozwiazany :) nie potrzebnie pytacie co z tymi facetami :D skoro sobie swietnie same radzicie :D to wam nie potrzebni tak ??

Gość ogrodnica
wymagania względem facetów rosną wraz z samodzielnością i nie zależnością kobiet dlatego niektórzy wolą łatwą zdobycz

Dobrze, więc ja spokojnie poczekam, aż to mnie ktoś poderwie. Mam nadzieję, że się doczekam. :P Faktem jest, że w dzisiejszych czasach kobieta potrafi sama o siebie zadbać, utrzymać i tak dalej. Rola mężczyzny jako "pana i władcy" się zmniejszyła znacząco.

Gość ogrodnica
oj nie masz racji fajnie by było mieć kogoś ale nie ma

Gość ogrodnica
w czym problem że zawsze było że my od gotowania i sprzątania a wy od zarabiania a teraz chcemy trochę więcej

No tak facet jako osobnik zyjacy wygodnie nagle staje przed kobietami ktore zaczynaja wymagac coraz wiecej i tu sie lamie jego prostota zycia :) wiec staje sie zwierzem i poluje na slabe sztuki ( kobiety latwe) zeby nie zmieniac swojego prostego i wygodnego zycia :) A te panie co sie zreformowaly i postanowily rie rozwijac zostaja z problemem braku faceta :) i z tad tez pewnie ta samodzielnosc sie rodzi :) juz nie mowiac o tym ze chcecie pokazac nam ze tez potraficie same o siebie zadbac :D

Bo ośmielamy się mieć jakieś wymagania i tu leży problem... bo do tej pory od facea się wymagało, żeby nie pił i nie bił i już był dobrym mężem, a teraz chcą te baby nie wiadomo czego....

Mimo żem kobieta to zgadzam się z tym. :) Właśnie tak działa ten mechanizm. Jesteśmy takie samodzielne, że podryw to kolejny rzecz, którą mężczyżni sobie odpuszczają.

Ale ja jestem jak najbardziej za tym zeby wprowadzac zmiany :D ale nie za szybko :D wam przystosowanie do nowej formy cywilizacji lepiej poszlo niz nam :P

Gość ogrodnica
czas najwyższy bo wyginiesz

Gość ogrodnica
to wszyscy poszli spać chyba też się zacznę zbierać

No skoro temat wyczerpany to ja tez sie bede zbieral :) szkoda ze tak malo facetow sie wypowiadalo :)

Gość ogrodnica
tak to ja jestem duchowo sprzed dinozaurów

Gość ogrodnica
odpowiedź jest prosta nie było związków