Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogrodnica

Czy dużo jest wolnych facetów po 25

Polecane posty

Gość ogrodnica
a dlaczego nie było bo facet jak widzi fajną dziewczynę to myśli że zajęta więc się nawet nie fatyguje żeby poderwać i stąd jestem fajną samą 25 letnią kobitą

Gość ogrodnica
miesięczny związek to nie związek

Moje zwiazki hmm :) Pierwszy sam zepsulem bledy mlodosci duzo brykalem co mi na dobre nie wyszlo :) Drugi hmm bylismy dosc dlugo nawet slub mial byc ale z mojej tedencji do nadmiernego ufania szybko sie to obrucilo przeciw mnie i zastalem nia z innym Trzeci hmm zareczylismy sie ale jakos w praniu wyszlo ze jednak to nie ta :) sam ogolnie nie mialem ochoty sie meczyc i budowac zwiazku wiec sie skonczyl :) to z takich powazniejszych :)

Gość ogrodnica
chopie to ty staruszek już jesteś

Nie jesen ten trzeci to ogolny brak zainteresowania naszym zwiazkiem z jej strony i siie rozpadlo ja nie mialem sily sam cigle tego bydowac bo ona woli kolezanki i imprezy odemnie :) wiec po co sie meczyc

Gość ogrodnica
pewnie grubo po 30

Gość ogrodnica
to obrotny jesteś tyle kobit mieć

Gość ogrodnica
sądząc po czcionce na pewno wiem jak wyglądasz , to dawaj CV proszę

A nie wiem jakos mam potrzebe zalorzenia rodziny chcialbym miec jakies poczucie stablnosci w zyciu to by mi pozwolilo sie bardziej rozwijac :)

Mysle ze moja obecnosc tu i nasz rozmowa dala dosc wyrazny obraz mojej osoby :) Publicznie sie nie pokazuje jednak cenie swoja prywatnosc i dziele sie wygladem tylko z zaufanymo osobami :D z forum mnie tylko 2 osoby widzialy co aktualnie przesiaduja w tym dziale :)

Gość ogrodnica
rozwijać w jakim kierunku ;) już masz plany na euro 2026 z własną drużyną piłkarską

dwa tygodnie temu jescze mialem plany na zycie ale ze wzgledow takich nie innych legly w gruzach i musze od nowa ukladac wszystko :)

Mi też się marzy stabilzacja. Jeszcze mam na to czas, ale gdzieś tam z tyłu głowy siedzi założenie rodziny i inne, jak mawiał mój były " ckliwe farmazony":)

Też nie rozumiem, co ma wspólnego rodzina z rozwijaniem się. Może po prostu nie ma Ci kto obiadków kupować i zadbać, i tego Ci brakuje... czyli jednym słowem mamusi :P

Heheh no ja nie mowie ze juz dzieci i wogole z czsem oczywiscie ale to takie moje marzenie do kturego powoli staram sie kierowac :)

Nie nie sam gotuje wiec mi to nie potrzebne bardziej chcialbym miec to uczucie ze jak wruce do domu to ktos na mnie bedzie w nim czekal :)

Gość ogrodnica
skąd jesteś co za rejony Polski??

Gość ogrodnica
a byki walisz oj oj niedobrze