Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaron82

jak odzyskać ukochaną?

Polecane posty

Gość makaron82

Witam jakieś pół roku temu zostawiła mnie dziewczyna z którą byłem 5 lat a mimo to nadal bardzo ją kocham i tęsknie nie potrafie o niej nie myśleć czy istnieje jakaś szans że odzyskam jej miłość z tego co wiem ona nadal coś do mnie czuje tylko zwątpiła w moją miłość bo nie potrafiłem jej okazać że mi zależy czy można coś zrobić byśmy znów byli razem?

Gość nie nic już nie zrobisz
ty głupi , zboczony gnojku

Gość zacznij znow ja adorowac zabie
gac o nia daj jej do zrozumienia z e jest dla ciebie wszystkim. no tak jak sie cos straci to sie to doceniac zaczyna

Gość pani fasola
Postaraj się do niej zbliżyć i ukazać jej swoje uczucia, myśle że rozmową też powinnieneś dużo zdziałać :)

Gość makaron82
chodzi o to ze staram sie caly czas i ona to w jakis sposob docenila powiedziala mi ze nie przypuszczala ze az tak mocno mozna kogos kochac jak ja ja tylko ze w jej zyciu pojawil sie ktos inny choc to podobno tylko przyjaciel. Ostatnio gdy nie odzywalem sie do niej 2 tyg powiedziala ze chyba jednak nie potrafi przestac mnie kochac tylko musi to sobie jakos od nowa poukladac wszystko. Nie wiem co mam robic by jej w tym pomoc

Gość nieromantyczna
ja tez mialam taka sytuacje ale niestety odgrzewane kotlety juz nie smakuja tak samo i po pol roku rozstalismy sie na dobre

Gość makaron82
mam rozumiec ze powinienem sobie odpuscic niestety nie potrafie za bardzo ja kocham im dluzej nie jestesmy razem tym mocniej to odczuwam

Gość makaron82
kurcze naprawde nie wiem co robic bardzo mi zalezy na opiniach osob ktore byly w podobnej sytuacji moze dla kogos skonczylo sie to szczesliwie