Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła baba

Znowu zawiódł

Polecane posty

Gość wściekła baba

Juz następna niedziela kiedy tatuś zaprasza swoje dzieci na obiad i oczywiście gdy ta pora się zbliża i one maja do niego jechac telefonu nie dobiera sam nie dzwoni a jeszcze w piątek wszystko było ok. Szkoda mi mojej najmłodszej corci juz tak się nastawila naobiecywał jej ............kurde dlaczego zawsze musi nawalic co za kretyn

Gość wściekła baba
ja rozumiem nie moge i nie zapraszam ale drugi tydzien obiecywac po co zawsze tłumacze mu ze lepiej nie obiecywac dzieciom tylko mowić że jak bede wiedzial 100% to dam znac i nie ma zbytnich rozczarowan a tak pozostaje tylko zal

Gość Kaska +
Wspolczuje! Co za dupek! A w jakim wieku sa dzieci? Jezeli malutkie, to nie da rady powaznie z nimi pogadac, ale jezeli starsze - radzilabym nie kryc debila, tylko mowic dzieciom prawde. Im szybciej poznaja jego prawdziwe oblicze, tym latwiej beda mogly sie do niego zdystansowac i wlasciwie ocenic. To przykre, ale oszczedzi im rozczarowan w przyszlosci.

Gość całkowicie czarny kot
Wiesz co? Nie odbieraj od niego telefonów i nie odpisuj na smsy. Odetnij od dzieci na tyle ile jest to możliwe. A jak się będzie szarpał to zwyczajnie mu powiedz - nie zasłużyłeś na spotkanie z dziećmi, bo spotkanie z dziećmi to nagroda. Mówię Ci to jako córka tatusia, któremu się raz w miesiącu nie chciało przyjechać - choć mógł.

Gość ale zajebisty temat
Popieram w całej rozciągłości. Olej dziada i naucz tego swoje dzieci. Ja nauczyłam tego syna i mam spokój. Na dodatek od czasu do czasu zabraniam spotkań ze synem- wtedy tatuś przylatuje natychmiast, aby zrobic mi na złośc. Oczywiście ;)

Gość Musisz z nim porozmawiać
i mu powiedzieć, że dzieci nie są jego zabawką Jak się umawia to musi dotrzymac słowa i nie ma żadnego tłumaczenia, jak nie chce się spotykać z dziećmi to niech się nie spotyka ... W każdym razie notuj sobie wszystkie jego wpadki dokładnie, datę godzinę, reakcję dzieci ... Jak sytuacje będą się powtarzać to wystąp do sądu o odebranie mu praw rodzicielskich i zwiększenie alimentów na dzieci, ponieważ wszystkie koszty związane z wychowywaniem dzieci spadają tylko na ciebie (równiez zapewnienie opieki dzieciom jak jesteś w pracy czyli opiekunki do dzieci)

Gość O Boże ale
psychika dzieci siada w takich sytuacjach To potwór nie ojciec Jak można taką krzywdę robić własnym dzieciom

Za 10 lat bedzie tu post pt \'Dzieci nie chcą ze mną utrzymywać kontaktu! Wszystkiemu winna jest moja była żona\' itd. To nie jest mężczyzna, tylko niedojrzały dupek. Nie obchodzi mnie jego faktyczny wiek, dla mnie dziecko 5letnie ma więcej odpowiedzialności i serdeczności. Przejmuje się jeśli upadnie mu miś na podłogę. Zero empatii, odpowiedzialności i poczucia się do ojcostwa. Będzie kiedyś wył. Nie ma nic gorszego niż skrzywdzenie dziecka! Nie jest wart czekania. Małe dziecko tego nie zrozumie. Dla niego on powinien być bohaterem, człowiekiem prowadzącym za rekę przez życie. A jest powodem płaczu i żalu. Rozwód bierze się do cholery z partnerem, a nie z dzieckiem! I obiecywanie czegoś i nie dotrzymywanie słowa. Powinno być karane. Jakby ktos pytał, jestem za kastracją takich osobników :P