Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyżby naiwniak

Czy jestem naiwny?

Polecane posty

Gość Czyżby naiwniak

Wczoraj poznałem fajną dziewczynę na czacie. Rok młodsza - 19 lat. Widziała mnie na kamerce, przesłała mi fotki. Gadaliśmy chyba 6 godzin na gg. No i teraz z 2 godziny. Ok, narazie standardowo, ale ona stwierdziła, że w połowie stycznia ma 5 dni wolnego, a że dawno nigdzie nie była to mogłaby do mnie przyjechać, a ja byłbym jej \'przewodnikiem\' po mieście ;) Zastrzegła tylko, że muszę jej załatwić jakiś nocleg. Jako że trzeba czat traktować z przymrużeniem oka to ja podchodzę do tego z dystansem i nie napalam się. Chociaż mam małą nadzieję, że jednak trafiła mi się wiarygodna osoba... Ale odległość między nami też jest spora, więc po prostu nie dowierzam temu. Ale mimo wszystko tli się iskra nadziei, że ona tak na serio. Co z tym robić?

Gość Czyżby naiwniak
Muszę podbić :P

Gość Czyżby naiwniak
Wiem, ale dla mnie to jest jednak nienormalne... robić sobie wycieczkę do chłopaka, którego poznało się na czacie i którego się nie zna? :/

Gość Masz rację ...
przecież w ogóle się nie znacie, tylko trochę rozmawialiście, a jak :( Poza tym jeszcze jedna sprawa mnie zaskoczyła, a mianowicie czy ty masz finansować jej pobyt u ciebie i jak ona sobie to wyobraża ? Nie wiem ale pewnie mieszkasz z rodzicami więc to że będzie spała u ciebie pewnie odpada i się w ogóle nie dziwię, więc co najwyżej wchodzi w grę hotel, a to dosyć kosztowne .... Popieram tą osobe, która napisała żebyś czekał na rozwój wydarzeń ......... Jak bedziesz uważał, że chcesz się z nią spotkać to możecie umówić się w tzw. "pół drogi" ty dojedziesz ona dojedzie na umówione miejsce i porozmawiacie w realu ... zobaczysz co ewentualnie dalej ........

Gość Nie chcę jej oceniać
ale dziewczyna z którą rozmawiasz 1-szy raz po 3 godz. przysy ła swoje foto ... proponuje pierwsza spotkanie i masz byc jej sponsorem ... nie najlepiej o niej świadczy ... A ona się uczy czy nie ? Bo w styczniu nie ma wakacji ?

\"robić sobie wycieczkę do chłopaka, którego poznało się na czacie i którego się nie zna? \" Ot co. Normalna (ostrożna) dziewczyna nawet by nie wpadła na taki pomysł.

Gość ale zajebisty temat
Chyba desperatka albo.....;)

Gość Czyżby naiwniak
Ja mieszkam w akademiku, więc ona przyjedzie i sobie wynajmie pokój :] To nie jest drogie, jakieś 10 zł za dzień. Ale pomimo tego, nadal nie wyobrazam sobie tego wszystkiego. Czy to w ogóle możliwe jest? No dobra, spodobałem się jej, ale czy to jest powód w ogóle? Stwierdziła, że ma wolne 5 dni, powinna mieć wtedy praktyki na studiach, ale ma znajomości i nie musi ich odbywać. Stwierdziła, że dawno nigdzie nie była. Ja tez jej to pisałem, a ona twierdzi, że jest już przecież pełnoletnia.

Gość balonikbalonik
Ot co. Normalna (ostrożna) dziewczyna nawet by nie wpadła na taki pomysł racja, albo jest desperatka albo szuka naiwniaka-sponsora,

Gość Czyżby naiwniak
Desperatka nie jest, bardzo ładna dziewczyna. Mój typ :) delikatna i kobieca. Może po prosu ktoś sobie jaja ze mnie robi? Ale komu by się chciało gadać z kimś 6 godzin, do 2 w nocy? :/

Gość ejjjj facet
[Desperatka nie jest, bardzo ładna dziewczyna] z tym tekstem wleciałeś Co ma piernik do wiatraka ? Nie wiesz, że są ładne ale głupie jak but ! :) Ona studiuje , odpuść sobie Kiedy to na 1-szymn roku są praktyki Cos tworzysz albo ty albo ona

Gość Czyżby naiwniak
Ja nic nie tworzę. Ona studiuję resocjalizację. Skąd wiesz, że nie ma na 1 roku praktyk? Wszędzie są rózne zasady na uczelniach.