Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wściekła wrrr...

Ból zęba w ciąży!!!

Polecane posty

Gość Wściekła wrrr...

Kto mi doradzi co na bolący ząb w ciąży?!Stomatologa mam dopiero w środę :((((

Gość SanSan
uu to apap ale mi nie pomagal na bol zeba, a w pon z bolacym nie mozesz isc? mozna jeszcze uzyc zelu takiego dla dzieci na bolace zabkowanie ja stosowalam tez jakas plukanke ale nie pamietam z czego byla...

Gość Wściekła wrrr...
SanSan dzięki ;) Wizytę mam umówioną na środę więc w pn nie bardzo :( Już dziś wzięłam 1 tabletkę przeciwbolową-pomogło ale nie na długo :(

Gość kassum
W 7 miesiącu ciąży zaczęła mnie boleć 8-mka. W sobotę, późnym wieczorem... Jedynym ratunkiem było pogotowie stomatologiczne. Szkoda się faszerować przez tyle dni lekami, niby niektóre są nieszkodliwe, ale po co ryzykować? pozdrawiam :)

niestety mi np na bol zeba nic nie pomaga :-/ na szczescie tylko raz mnie tak bolalo ale mam pecha do tego ze jak tylko w ciaze zaszlam to zaraz mialam problem z jakims zebem :-/

Gość Wściekła wrrr...
Właśnie dlatego żadnych leków nie chce już brac-dla bezpieczeństwa mojego maluszka...:)

Oj wiem co to znaczy. Ja mniej więcej w ósmym miesiącu leczyłam zęba bo myślałam, że umrę. I mimo, że wizytę miałam 3 dni później to poszłam wcześniej i mnie przyjęła, jak mnie zobaczyła taką zapłakaną:) Bo ja nie brałam żadnych tabletek. Jedyne co próbowałam i na trochę pomagało to sposób mojej babci, z dzieciństwa, na bolące ucho:) Podgrzewasz sól na czystej patelni, wysypujesz na bawełnianą szmatkę i zawiązujesz jak taki tobołek. No i przykładasz do policzka - ale wiesz, to tylko "medycyna" domowa, więc nie działa na długo:)