Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebatkaaa

Czy krzywe zeby dyskwalifikuja mnie jako kobiete?

Polecane posty

Gość cytrynowa
wazne jest wnetrze... a w obliczu wszystkich ieszczesc swiata krzywe zeby sa niczym. pomysl o ludziach chorych, niewidomych, tredowatych, bez nog rak - to sa nieszczescia!!!!!

a gdzie cie dyskwalifikuja ?? oszalałas ??? mamy 21 wiek , apart załóz kobito gdzie ty zyjesz ??? kiedys to był probelm , teraz idziesz i zkaldasz apart i ząbki równe !

Gość absolutnie nie
sama takie mam, a jestem szczęśliwa mężatką

Gość zebatkaaa
"załóż aparat" łatwo powiedziec jak ktoś ma kasę, póki co to mnie nie stac

Gość też mam takie
i w mojej opinii mnie dyskwalifikują,chociażby przez to,że to mój największy kompleks i strasznie mi to podkopuje samoocene.rzadko się też przez to uśmiecham przez co uchodzę za ponuraka :O

Gość zebatkaaa
no wlasnie ja tak samo, nie usmiecham sie, nawet czesto jest tak ze wole sie nie odzywac, wstydze sie strasznie moich zebow. mam wrazenie ze wszyscy sie na nie patrza i za plecami smieja sie z tego

Gość zebatkaaa
ciekawe jakim cudem nfz zrefunduje mi aparat?

Gość też mam takie
Heh ja mam najgorzej jak stoje do kogos bokiem i mam sie uśmiechnąc bo kiedys zauważyłam w lustrze że wygląda to koszmarnie jak mi tak wystaje jeden z ust :O A na NFZ mogą tylko dzieci

Gość fajny_topik
tez mam krzywe zęby - mój prawy "kieł" jest odstający i wyglądam jak wilk albo wampir:P ale uważam, ze każda potwora znajdzie swojego amatora. wiele osb, które znam a mają krzywe zęby jest szczęśliwie zakochanych. a jesli nie są to napewno nie przez zęby tylko swoją głupotę;) ja staram uśmiechać się z zamkniętą buzią, uważam, ze krzywe zęby to nie dyskwalifikacja:) pozdro

Gość zebatkaaa
no wlasnie a ja dzieckiem juz nie jestem, mam 21 lat, nie pracuje jeszce by moc sobie zarobic na aparat, jakby nie bylo to spory wydatek. i jak sobie pomysle ze mialabym zalozyc go dopiero za x lat to mnie to przeraza, ostatio moje kompleksy przez te zeby coraz bardziej sie nasilaja.

Gość dldldlldll
Krzywe zęby niestety są w dzisiejszych czasach stygmatem społecznym. Świadczą przede wszystkim o poziomie wykształcenia i świadomości rodziców. Bo jednak ci nieco światlejsi rodzice wyżyłują się, a coś z tym zrobią i na aparat znajdą. Niestety, jak ktoś otwiera buzię pełną krzywych albo popsutych zębów - dużo to mówi o jego rodzinie.

Gość pepea
moja jedynka tez jest wysunieta do przodu i nastepny zab sie chowa do srodka, mialam obsesje na tym punkcie ale teraz mam faceta ktoremu to nie przeszkadza zaby stwierdzic ze jestem ladna i ze mam ladne biale zeby( co mnie zreszta dziwi) ale milo jest uslyszec takie slowa.

Gość s fuuuuuu
Jako kobietę - coś, jak trafisz na jakiegoś prymitywa-osiłka, co sam ma popsute zęby to pewnie nie, ale dyskwalifikują cię społecznie, np przy rozmowie o pracę, gdzie masz mieć kontakt z klientem.

Gość też mam takie
A mi to w sumie nie przeszkadz dlatego że facetowi moze sie nie podoabć tylko mi samej strasznie sie nie podoba,tym bardziej,że ogolnie uchodze za ładną dziewczynę,więc te zęby wyglądają groteskowo :O

Gość cytrynowa
daj zdjecie

Gość no co ty dziewczyno
jka dyskfalifikacja, liczy sie czlowiek i nic wiecej. Ja tez mam kzywe w moich czasach nie dawali aparatow tyko takie cos na noc co sie zakladalo nie dawalo to rezultatu nadal mam krzywe zeby mam meza i 3 dzieci i nikomu to nie przeszkadza nawet moj maz twierdzi ze to dodaje mi uroku

Gość nooowieszzz
jednak ladne zeby to ladny usmiech nie ma co sie oszukiwac...