Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alojzy babel

JAKICH FACETOW POSZUKUJA KOBIETY - BEZ SCIEM

Polecane posty

Gość alojzy babel

Pytanie do plci pieknej :-)

Gość biurrrra
takich co nie siedzą na babskich forach

Gość odpowiem ci
konkretnych

Gość Aldik
a 175cm jest ok?

Gość ilona....26
Naprawdę bez ściem? W takim razie najważniejsze są pieniądze. Bogaty facet może nawet być brzydki, a i tak znajdzie wielbicielki. Ale ogolnie: dobrze zarabiający, nie szpetny, niegłupi i chcący stałego związku.

Gość olejzpierwszego
hmmm nie wiem czy ma to cos wspolnego z siedzeniem na babskich forach czy nie... ja tam obracam co sie nawinie... ale na poczatek zacznij od tego ze nie starasz sie dopasowac do jakis wymagan - to ty narzucasz wymagania a jak sie dopasuje to powinna sie cieszyc

Gość taki ktory utrzyma rodzine
czytaj zarabiajacy tak zeby zapewnic odpowiedni standard zycia, konkretnych nie jakichs cipek, ot tyle

Gość ten facet jest
meski ale rowniez wrazliwy, taki ktoremu mozna zaufac, z poczuciem humoru, majacy swoje pasje, zaradny dbajacy o higiene (ale nie przesadnie) mily majacy wlasne zdanie opiekunczy jak cos jeszcze mi sie przypomni to napisze

Gość pepea
-stalego w uczuciach, -z perspektywani na przyszlosc, -zaradny (pranie ,sprzatanie, gotowanie, zalatwianie roznych spraw itp) -okazujacego uczucia - aby wspieral -inteligentny -umial rozmawiac i sluchac Reszta to tylko dodatki

Gość ten facet jest
potrafiacy okazywac uczucia i staly w uczuciach - tu sie zgadzam z poprzedniczka

Gość napewno nie szukaja
facetow co to slinia sie na kazda, zadaja sie z prostytutkami, maja bujna przeszlosc erotyczna, lub wiele kobiet po drodze. Lepszy prawiczek niz taki zjechany amant, z taka meska sciera to obciach pozniej sie pokazac.

Gość u kxf ui
Inteligentny, zabawny, madry, dobry, meski, stanowczy, kochajacy, szczery, wierny... Dobra praca, kasa - to tez wazne Przystojny, wysoki, sredniej postury - najlepiej ciemne wlosy bo sama jestem blondi:) Musi miec cos w sobie, ze na sam jego widok robie sie mokra, musze czuc chemie... Pewnie nigdy takiego nie znajde:)

krótko na temat ma nie chlac nie bić nie zdradzać nie traktować siebie i mnie jako 10 cud świata.... NORMALNY

Gość ten facet jest
ja nie lubie facetow ktorzy puszczaja tzw bajer i mysla ze my kobiety jestesmy takie glupie ze sie na to nabieramy/porazka

Gość u kxf ui
Mowia ze z wiekiem czlowiek co raz mniej wymaga - ja wymagam co raz wiecej:)

Gość u kxf ui
do pachnaca_kawa -------> masz racje:) wazne jest - JAKIE kobiety

Gość nie lubię poniedziałków
mnie mój urzekł : swoimi pasjami pomysłem na życie nie marudzeniem i nie narzekaniem niezależnie od sytuacji ogólnie taką siłą wewnętrzną, przy nim czuję się bezpiecznie i pewnie :) aha, jest niski i niezbyt przystojny :D

u kxf ui bo nie można uogólniać za bardzo, nie wszystkie kobiety są takie same, nie wszyscy faceci są tacy sami...;) a mnie z wiekiem obraz tego faceta się "krystalizuje" hehe teraz coraz bardziej wiem,czego chcę;)

Gość smuuuteczek
Wygląd nie ważny,kasa nie ma znaczenia.....byle miał poukładane w głowie i nie był nudziarzem.