Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może nie tak

czy to prawda że mężczyzna nie zawsze ma orgazm????

Polecane posty

Gość a może nie tak

powiedzcie panowie czy to prawda, że nie zawsze wytryskowi towarzyszy orgazm?

Gość a może nie tak
przeczytałam cos takiego w gazecie. że 25% męzczyzn przyznaje sie do udawanego orgazmu i pomimo tego, ze ma wytrysk to nie zawsze orgazm.

Kochanie, skurcze mięśni wokół męskich genitaliów są niezbędne do tego aby nastąpił wytrysk. Tym samym u mężczyzny nie może dojść do wytrysku jeżeli nie ma orgazmu.

Gość a może nie tak
ale moze go nie odczuwa wtedy.

Gość a może nie tak
przypuście że codziennie uprawiacie seks. To zawsze macie orgazm????

Tak. Jeżeli facet codziennie uprawia seks i codziennie ma wytrysk, to i codziennie ma orgazm. Już rozumiesz ?

Gość a może nie tak
no cóż skoro tak twierdzicie to pewnie tak jest.

:o dalibyscie spokoj od rana o wytryskach mowicie, a ja sie na pracy skupic przez to nie mogę :P ;)

oj szekspir, dlaczego?... bo chętnie bym spowodowała wytrysk u jakiegos pana;)

a róznych kombinacji nie mozemy? ja Tobie,Ty mi,na wzajem jednoczesnie...;) szekspir, a ile masz lat? nie chce byc posądzona a pedofilie :p

mmmmmm... fajnie tyle ze ja w pracy jestem i za jakis czas musze znikac na spotkanie :( a nie chce Cię zostawic bez obiecanego orgazmu ;) :D:D:D:D:D:D:D:D

nie jestem narwaniec,poczekam :) moze jutro,albo pojutrze ;-) ja też nie chcialabym żebs taka rozgrzana szła na spotkanie :o nie chcesz na nie iść ?

jakos nie mam ochoty tam isc ale siła wyzsza moze jakbym poszla z twardymi sutkami lekko przebijającymi przez bluzeczkę ;) to poszłoby mi szybciej - przynajmniej z męską czescią nie wiem tylko co reszta pan na to :D:D:D

prawdopodobnie by się wściekly,albo by kipialy zazdrością widzac blyskiw oczach panow :D gdybys przyszla na spotkanie ze mna z tawardymi sutkami,chyba bym mial powazne klopoty z powstrzymaniem sie y ich nie całowac przez bluzke...lub chocby dotknąć :D

moze jakbys byl dla mnie miły i wpadl mi w oko to bym Ci moze na to pozwoliła :P hehehe lubie widok faceta kiedy ma problemy ze skupieniem sie na pracy i nie wie gdzie podzac wzrok :D:D

Gość dssdss
jak jest wytrysk jest i orgazm ale nie zawsze jak jest orgazm to jest wytrysk. tak tak jest to mozliwe, a wszystkich oburzonych odsylam do internetu

dlaczego mialbym byc niemily ? to dziwne i jednoczesnie przyjemne uczucie,suchość w ustach,szukanie slów i to widoczne napięcie,powodujące wybrzuszenie materiału spodni...wiedziałabys o tym :D siegnełabys wtedy reką pod stół ?na chwilę chocby ? ja bym przechylił glowe do ucha,niby cos szeptał i ...otarł policzkiem o przebijające przez material sutki :)

mmmmmm takie spotkanie mogloby sie troszkę przeciągnąc ;) mysle ze mialabym problem z trzymaniem rąk przy sobie gdybym zauważyla Twoje "wybrzuszenie materiału spodni" i nie wiem czy tylko na chwilę sięgnełebym po nie pod stołem ;) w koncu jego masowanie jest przyjemne nie tylko dla męzczyzny a ja lubie robic przyjemne rzeczy ;) oj Łyliam muszę juz isc, niestety na całkiem odmienne spotkanie wiec do milego 😘 🖐️

Gość może być tez
orgazm bez wytrysku ale wytrysk bez orgazmu NIE!!!!!

Gość ewelinkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak zwykle faceci maja latwiej... wystarczy pomachac troche reką (nie swoja) i juz szczytuja, seks tez zawsze sie konczy orgzmem... to nie jest sprawiedliwe!!!!!!!!!!! kobiety latami nie wiedza co to orgazm, a jeli juz to tylko dzieki swojej rece... :(

Gość moj facet mi
mówił ze tak miewa.