Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarinaWWa

Oligoo.pl - czy ktoś zna ten seris?

Polecane posty

Gość MarinaWWa

Hej! Czy ktos zna ten serwis? Pytam się, bo wyskoczyła mi tutaj reklama, weszłam i zarejestrowałam się. Teraz zastanawiam się czy zagrać i wole wpierw zebrać jakieś opinie. Czy ktoś już coś tam wylicytował z obecnych tu..??

Gość Mariola_Mariola
Kolega wygrał tam telewizor, czy monitor. Wylicytował cene czterdziestu paru złotych. Sama jeszcze nie grałam, ale w sumie spróbować można.

Gość Chemila
Można spróbować jak masz trochę cierpliwości i nie zrazisz się tym, że czegoś nie wygrasz, albo punktów ci braknie. Mnie się udało wylicytować perfumy, zapłaciłam za nie 20 zł, bo akurat taka była ustalona cena, ale trzeba doliczyć punkty które wrzuciłam, czyli ok 25. Więc w sumie dałam za nie jakieś 50 zł. To i tak nie dużo, bo w sklepie kosztują dużo więcej. Dużo punktów straciłam na laptopa, ale to chyba dlatego, ze więcej osób go licytowało, wiadomo, perfumy mniej warte.

Gość MarinaWWa
Czytałam różne fora. Niektórzy wypowiadają się jakby to było oszutwo jakies... Z drugiej strony jesli piszą o nich dziennikarze, a na kilka artykułów trafiłam to chyba nie pisaliby o nich właściwie pozytywnie. Chyba oszustami nie są. Przyznam, że troche się boje spróbować. Jak przegram to co bedzie?! Chciałabym jednak wylicytować, np. perfumy za 50 zł, albo monitor za małe pieniądze. Przyznam, ze obserwuje ich cały dzień, szukam informacji na ten temat i sama nie wiem czy spróbować...

Gość MarinaWWa
tam ludzie wylicytowują za grosze super sprzęt...przeciez to się nie może opłacać tej firmie!

Gość Maga1990
fajna zabawa, ale troche ryzykowna...

Gość hazard_
Traktuj to jako hazard, a nie okazję na kupienie tanio sprzętu. O ile w przypadku podbij.pl czy aukcjagrosz.pl udało mi się znaleźć osoby, które coś wygrały, o tyle w przypadku oligoo.pl czy za10groszy.pl nie znalazłem nikogo. Co do opinii innych o oligoo.pl: coś w tym jest - regularne przebicia (dokładnie co 11 sekund), ograniczona liczba licytujących (najczęściej tylko dwóch), zawieszenia serwisu (internal server error przez 5 minut) po którym aukcje trwają nadal i są już mocno "do przodu", przebicia licytujących w tym samym momencie (jeden z nich nie musiał przebijać - był natenczas wygrywającym i nie mógł wiedzieć, czy ktoś jeszcze zalicytuje). Wszystko to wygląda "dziwnie" jeśli nawet nie "podejrzanie". Ja na pewno nie skorzystam już z tego serwisu...

Gość MarinaWWa
A ja powiem Ci tak... wygrałam! obiście wygrałam :) Szczerze myslałam, że temat umarł śmiercią naturalną, aż tu nagle ktoś zaczyna pisać. I powiem tak: jestem szczęśliwą posiadaczką ekspresu !!! :) i nawet już do mnie przybył! Przyznam: wydałam dobre ponad 250 złotych, ale ekspress kosztuje dużo wiecej :)

Gość CarolinaWarszawa
Stronka jest super. Myślę, że warto spróbować swojego szczęścia. Tylko z głową!

Gość aukcjahazardowe
Zapraszam do wypowiedzi na www.aukcjehazardowe.blox.pl

Gość Michacz
To faktycznie trzeba traktować jako hazard i zabawę. Bo jeśli się ktoś nastawi, że chce mieć taką a nie inną rzecz to się tylko wkurzy że sporo kasy wydał. A jak to traktuje jak rozrywkę, to się ucieszy że coś tam wygrał. Ja do tego tak podchodzę, trochę już kasy tam przepuściłam, ale też wygrałam, raz większą ilość punktów i raz ramkę do zdjęć, fajny bajer. Pozdrawiam i radzę nie traktujcie tego tak bardzo serio.

Gość Bożyszcze
Właśnie nie, Hazardu tu nie ma! przez duże N. nie będę wyjaśniał co to hazard, wygugluj, nie wiem czy to przypadek ale już na którymś forum kafeterii pisałem że nie lubię ludzi którzy używają słów których nie rozumieją. Aha...i nie nie miałem ciężkiego dnia w pracy. Serwis typu oligoo.pl polega na zasadzie - chcesz i masz - wygrywając i tak wydasz mniej, niż za sprzęt jest wart (no chyba że rozmawiamy o epickiej walce na podbij pl gdzie 2 gosci walczyło o punkty wydane w danej aukcji - nikt nie chciałby przepuścić paru tysięcy. :)) Pozdr. B.

Gość KwiatyWeWłosach
oszutswo to nie jest, hazard raczej też. To raczej coś bliżej polowania na tygrysa - trzeba wiedziec jak to się robi żeby nie zginąć, a gdy już zdobedziesz trofeum to ...orgazm murowany :)

Gość r.y.s.i.e.k
ja bym to nazwał alternatywą dla hazardu. ma coś z hazardu, to że wciąga.jednak jak ma się odpowiednia taktykę i nie klika się bezmyślnie byle przebić, można szybko wygrać. warto kombinować z oligorobotem.

Gość dekiel24
fajna zabawa, zawsze można coś ciekawego wygrać. a czy wygrywa się łatwo? nie wiem. ja gram strategią klikania przy kwocie kiedy poprzednio się taki lub podobny produkt sprzedał. działa, wygrałem perfumy. mam jeszcze 120 punktów więc może coś jeszcze ugram :p

Gość gostek od kostek
gram praktycznie codziennie tam. nie jest łatwo wygrać. ja tylko punkty zgarnąłem,ale zawsze coś. ode mnie mała podpowiedź jak grać: nie tylko oligoorobotem, ale też samemu przebijać i non stop aukcję obserwować. i nie grać na kilku na raz. obrać sobie jedną i zobaczyć wcześniej na jakiej kwocie taki produkt został wylicytowany i w tych okolicach cenowych "zaatakować".

Gość pindur
tu się zgodzę z gostkiem, ja w ten sposób wygrałem perfumy hugo bossa za 20 zł :)

Gość lizarazu
dobra stronka, niezłe rzeczy można wylicytować. ja gram oligoorobotem - najbardziej efektywny.

Gość benio_K
to chyba każdy oligoorobotem gra, bo raz że stosunkowo najłatwiej a dwa że nie trzeba siedzieć przed kompem non stop.

Gość skobi
teraz jest dobrze bo można symulatorem, poćwiczyć. u mnie moja taktyka działa, czyli robot + swoje \"własne\" przebicia. póki co wygrane punkty

Gość kobitkaaaa
dzisiaj dziewczyny dostają 20 punktów gratis :D ja to wszystkie już bym przegrała,ale dobrze że grałam na symulatorze, to mogę poćwiczyć taktykę :)

Gość jackie chan chan
ostatnio się zarejestrowałem. czytałem gdzieś też że to hazard, fakt jest element losowości,ale grę możemy kontrolować. trochę wciąga.

Gość yaboni
Zauważcie , ze serwis nigdy nie traci.250 pln to 2500 dla serwisu kiedy podbicie stawki wynosi 10 groszy.Rzadko aukcje kończą się przed osiągnięciem ceny satysfakcjonującej serwis (boty?)A do tego musicie kupić oligopunkty i jeszcze zapłacić kwotę wylicytowaną ...

Gość jason L
tak yaboni ale zauważ,że wygrany płaci tylko kwotę na której aukcja się zakończyła i za oligoopunkty. takie 2500 to wszyscy uczestnicy aukcji. poza tym miałby tracić? :D

Gość juras_S
spoko mają promocję, teraz na wiosnę punkty rozdają

Gość pono
wprowadzili możliwość kupna punktów przez sms. dobra sprawa, jak trzeba szybko dokupić sobie przebić

Gość konieczkoko
no spoko, trochę zabawy przy nim jest,żeby wygrać :) ale i tak dobrze się gra

Gość nooooooo
a który serwer polecacie ten,podbij,czy inne,gdzie najlepiej próbować? Macie swoje spr.taktyki?

Gość hghgfjg
Hej wszystkim ! :-) Dzisiaj mam do polecenia fajną stronkę gdzie za wypelnianie ankiet dostaje sie punkty :D Te punkty potem może my wymienić na super nagrody :D Ja już dostałem doladowanie simplus30, suszarke do wlosów i toster :D Jest wiele nagrod. Zapraszam wszystkich chetnych do rejestracji. To nic nie kosztuje. Link do rejestracji: http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 Zachecam wszystkich do goracego udzialu :) Pozdrawiam 🖐️