Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarinaWWa

Oligoo.pl - czy ktoś zna ten seris?

Polecane posty

Gość espanioles
gral ktos na tym oligoo?bo weszli, sa na rynku juz jakis czas i jakos tak narazie cisza o tym serwisie, tak jakby zbytnio nie chcieli

Gość ullka
ja nie gralam, i nie mam narazie zamiaru ale czasem co nie co o tym serwisie zdarzy sie przeczytac w necie trzeba tylko szukac dobrze - ale z tego co czytalam to niezbyt pochlebne opinie

Gość cieciestron.pl
teraz można porównać rózne tego typu aukcje i wymieniać doswiadczenie resumir.pl

Gość majdi
Ja od początku: startowałem z fruli i nadal trwam- nie opłaca mi się po prostu podbijać na innych stronach z tej racji, że od początku ich istnienia na rynku wciąż zaskakują innowacjami na swoim serwisie.

Gość marcienex
majdki, widze ze w koncu ktos docenil innowacje wprowadzane przez fruli. dla mnie jest to rowniez wyznacznik poprawnosci serwisu, bo nie sztuka odgapic jak to robi odligo, za10groszy itp. ale sztuka wymyslec cos nowego...

Gość koniq
fajne mają pomysły byle nie przekombinowali - bo jeden zły pomysł może zniweczyć 100 dobrych

Z oligoo jeszcze nie korzystałam... jeszcze się do nich nie przekonałam. Z fruli owszem, niestety nie udało mi się tam nic wygrać. Ostatnio walcze na za10groszy.pl - na razie wygranych brak, też. Cóż cierpliwość i szczęście... A na co najczęściej \"polujecie\"?

Gość ryłka
dobrze, że rejestracja na tych serwisach jest darmowa to można porównywać i korzystać z wielu- ale jak dla mnie fruli lepsze

Gość kanterso
fruli, zdecydowanie- od momentu odkąd wystartowali, zawsze mają coś w zanadrzu dobrego dla klienta, coraz więcej osób się tam rejestruje z tego co widać.

Gość Stasiek
Buhaha, co z tego, że na fruli się rejestrują i tak zachwalacie ich, jak nikt z Was nic tam nie wygrał, nie kupił - hmmm, ciekawe ile bierzecie za reklamę fruli.

Gość porazkaxxx
haha smieszny jestes. nikt nic nie wygral niby? skad Ty niby masz informacje gdzie mozna wyggrac a gdzie nie? prosze Cie... juz sam fakt, ze zaczynaja tworzyc serwisy za granica mowi sam za siebie na jakiej pozycji jest ten serwis

Gość gahykonat
Buhaha, co z tego, że na fruli się rejestrują i tak zachwalacie ich, jak nikt z Was nic tam nie wygrał, nie kupił - hmmm, ciekawe ile bierzecie za reklamę fruli. - A ja wygrałem i co? Zrzedła mina? Pytanie powinno być inne w tym momencie: ile tobie staśku dają za anty-reklamę w serwisach, które startują dopiero a niedawno powstały i nie potrafią innymi sposobami walczyć jak tylko poprzez oczernianie serwisów topek- pomyśl nad tym ;)

Gość marineswwa
Nie ty sam wygrales u nich, ja rowniez. Stasku jaki masz cel takiego celowego antyreklamowania fruli? W ogole nie powinienes sie "stawiac" bo proponujesz jakis serwis, ktory urwal sie z choinki i wypisujesz jaki on to fajny nie jest. czas pokaze cyz jest fajny czy nie i czy warto na nim grac, narazie nikt o nim nic nie wie. a jelsi nie, to upadnie jak kilka podobnych

Gość moniqqqq
ja proponuję żeby wszyscy zagrali, każdy wygrał i zeby wszyscy byli zadowoleni- nie ważne gdzie :)

Gość Stasiek_ktoś mi nick skubnął
Żadnego serwisu nie zachwalam, proszę poczytać poprzednie wypowiedzi. Gry tego typu potwierdzają, że na świecie zgodnie ze statystykami jest poniżej 20% ludzi wykształconych. Ehh, już jestem w trakcie tworzenia podobnego serwisu, bo widzę, że na ludzkiej głupocie idzie się w Polsce dorobić. A zrobienie takiego serwisu to rzecz łatwiejsza niż kurs obsługi wózka widłowego.

Gość yauioe
stasiek po pierwsze to o 5 rano się śpi. po drugie po co reszcie społeczeństwa wykształcenie skoro 90% ludzi po studiach nie pracuje w swoim zawodzie.

Gość yauioe
a pozatym samo zrobienie serwisu dla kogoś kto spędza całe dnie przed kompem a o 5 rano jest na kafeterii to faktycznie problem zrobic kurs na wózek widłowy ale nei problem stworzyc cos w html zycze powodzenia w tworzeni serwisu i w zbierniu kasy na biznes fruli czy pobije i tak nie przebijesz

Gość kleopatra23
A czy ktos juz cos wygrał na aukcjach na serwisie za10groszy.pl ?

Gość yotkar
I po co się tak sprzeczacie, niech każdy wybierze serwis dla siebie. Przecież nikt nikogo nie zmusza by rejestrował się czy to na fruli, czy też na za10groszy.pl. Jak dla mnie oba serwisy są w porządku, z tym że osobiście wybrałem ten drugi z prostej przyczyny - tam są przedmioty mego pożądania! :)

Gość ryłka
nikt tu się nie sprzecza. produkty prawie wszędzie są podobne lub pojawiają się po sobie na róznych serwisach- czym innym portal musi zwabić

Gość ryłka
"kolasek Ja nie wiem czy ktos tam wygral,ale dzieki temu ze podałas link wszedłem i bardzo mnie zaciekawił ten serwis." fascynujące- radzę pooglądać różne serwisy zanim wybierzesz swój ulubiony bo nie bez powodu fruli.pl czy podbijanie są najpopularniejsze

Gość yauioe
warto grać. warto też spróbować na różnych serwisach ale moim zdaniem opłaca się grać tylko na jednym wybranym, bo te frutki i podbicia są drogie. na jednym portalu można sobie pozwolić.

Gość yauioe
ryłka, masz rację. nie bez powodu takie fruli jest najpopularniejsze. gdyby coś z nimi było nie tak, albo trudno by było wygrać to by tracili graczy a nie zyskiwali nowych

Gość ryłka
pozatym fruli ma siedzibe w jeleniej górze a to miasto potrzebuje trochę zycia- dajmy im chociaż jedną rzecz którą mogą się chwalić- fruli

Gość ryłka
przykład z bliska. allegro jest popularniejsze niż ebay bo jest bardziej przyjazne ludziom

Gość kolokwializm
A zrobienie takiego serwisu to rzecz łatwiejsza niż kurs obsługi wózka widłowego. - To nie trać czasu na pisanie - tylko do dzieła?

Gość kolokwializm
do ryłka: To ludzie decydują o tym czy coś jest popularne czy nie- także masz zdecydowanie rację;)

Gość szkszjon
Jeśli fruli nie byłoby top trendy...już dawno podzieliliby los parunastu podbijarek, które wystartowały a potem słuch po nich zaginał hehe- tak jednak jak widać nie jest.

Gość ryłka
"kolokwializm - To nie trać czasu na pisanie - tylko do dzieła?" kurs na wózek widłowy to bardzo porządana rzecz w cv :]