Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta pelna sexu

puszyste nie gryzą

Polecane posty

Gość puszysta pelna sexu

Wkurza mnie to,z ę faceci piszą tylko o chudych laskach. te przy kości nie sa gorsze. Nie piszę tego dlatego, żeby sie dowartościować, tylko taka jest prawda. Zaraz pewnie padnie cała wiązanka o grubszych kobietach. Darujcie sobie. puszyste nie zarażają otyłościa, często sa lepszymi kochankami od tych szczupłych.

Gość facet.....
jednak zwały tłuszczu sa malo seksowne

Gość chude
są ciasniejsze :)

Gość Pawciołek
racja :) napracuje się człek mniej , odbija samo od tłustego brzucha i lżej jest

Gość szczupły
a jak smierdza jak sie spoca, a do spocenia malo im trzeba.

Gość puszysta pelna sexu
uwielbiam wasze wypowiedzi. Człowiek placze ze śmiechu :D

Gość puszysta pelna sexu
zabili mi żółwia- wiesz dlaczego twoje zwierzątko nie żyje? Pewnie zabili go z zemsty :P smieszni jesteście, naprawdę :D Gdybym miała problem z otyłoscią, to nie pisałabym tutaj, tylko płakałabym w poduszkę. Najfajniejsze jest to,z ę Ci co sie wypowiadaja, nie potrafia normalnie pisac, tylko musza sie powyzywać na innych. Na zdrowie Wam!!! Ale później okazuje sie,z e to brzuchaci faceci z kompleksami...

Gość Roman Ticzny
uwielbiam puszyste pełne sexu kobitki-potwierdzam są świetne w łóżku

Gość gniotek
i jak zwykle wg spaslakow sa tylko 2 typy kobiet: puszyste-kobiece-sexy-zayebiaszcze i chudzielce-anorexia-szkapy ;/ mozna byc szczuplym (nie chudym!!), tylko nie trzeba tyle wpierdalac!!!

Eeeee tam gadacie! Zadbana puszysta kobitka moze byc fajna. One z reguly maja duze biusty! Oczywiscie wazne jest aby taka kobieta byla po prostu seksowna! Puszystye maja trudniej - bo wiadomoa kazdy woli chudze. Ale ja uwazam ze seksowna puszysta takze jest fajna.

Gość polska tolerancja
płakać się chce :(

Gość gniotek
zreszta co to jest "puszysta" kobieta?? że niby taka włochata?? :P puszysty to futrzak moze byc!!

Gość polska tolerancja
dla głupoli tym bardziej

Gość gniotek
"bo wiadomoa kazdy woli chudze" ze zaraz to niby chude!! SZCZUPŁE!! czyt. nieobtłuszczone! :P

Gość puszysta pelna sexu
Niektórzy sądzą, ze puszysta kobieta wyglada jak monstrum, a na dodatek jest owłosiona i śmierdzi potem. Nic bardziej mylnego. Są także zadbane, sexowne kobiety :P

Gość do jarka z mala kuśka
a ty jarek cale dnie na forum siedzisz..i najezdzasz..wyladowujesz swe zale-bo zadna cie nie chce ani nawet gruba:) bo malego ptoooszka masz..zal mi ciebie...sa gusta i gusciki o tym nie tobie debatowac...pozdrawiam i te szczuple i chude te puszyste i te grube..kazda zadbana kobieta jest seksowna:)milego dnia...

Gość co za glupie ludzie
jarek- idź zwal sobie gruchę, to ci ulży... Żałosnym czlowieczkiem jesteś....

>>>zadbane i seksowne kobiety nie przekraczają 50 kg wagi BZDURA! znam kilka "większych" Pań - sa bardzo seksowne i pociagające. Ale do ppewnych rzeczy nalezy dojrzeć :)

Gość Roman Ticzny
puszysta-kopsnij mi mejla

Nie dość że spasiona to jeszcze tępa :O mój nick to nazwa zespołu, nie ma nic wspólnego z moim żółwiem gdyż nigdy nie posiadałam takowego :O Schudnij kaszalocie może mózg zacznie ci lepiej pracować

Gość agnes81_81
A ja mysle,ze szczuplejsze sa zapewne bardziej sexowne od kobiet przy kosci...ale wcale to nie oznacza,ze puszta kobieta nie moze byc zadbana i piękna.... cóż kto kogo woli ,ale i tak najwazniejsze jest wnetrze czlowieka a nie wygląd

Gość agnes81_81
Puszysta kobieta miało być....sorki za błąd

Gość święta prawda
ja osobiście puszysta nie jestem, ale znam nie jedną kobietę, która mimo nadwagi jest mega seksowna, jest pewna siebie, świetnie poytrafi ubraniem podkreślić swoje atuty i powiem wam szczerze, że faceci ślinią się na jej widok... nie było imprezy na której nie ustawiałaby się do niej kolejka!!! oczywiście jest masę kobiet, które tyją, załamują się i jedzą dalej ubierają coraz to większe worki na siebie i totalnie się zaniedbują-jednak zaniedbane są również szczupłe a newet chude... nie można generalizować!!! wystarczy chcieć i czuć się dobrze w swoim ciele by być seksowną kobietą bez względu na wagę!!!

jareczku..w tobie brak testosteronu i ty niedojrzejesz nigdy...a pozim tucznikow dla ciebie jest za wysoki:) do zolwia...zespol marny=twoj nick i sposob myslenia rowniez...

Gość obserwuję
jarek z całą pewnościa ma albo 13 lat i jest sfrustrowany bo koledzy mają już pierwszy wonsik a on nie, albo jest facetem niby dojrzałym, jednak emocjonalnie niedorozwiniętym przez co ma ogromny problem z kobietami i wyżywa się na kim się tylko da nierozumięj tego,że robi z siebie w ten sposób tylko pośmiewisko... no cóż pozostaje życzyć więcej wiary w siebie :-D

Jarek_84 Twóje odpowiedzi szeregują cię w odpowiednich rzędach spoleczenstwa. O tym że to nie sa pierwsze rzędy - juz wiemy! Jesli miara twojego światopogladu jest porównanie seksu z puszysta kobieta do zoofilii... to o czym my mamy dyskutować? Intelektualnie jestes na poziomie wspomnianej wyżej świnki. pozdrawiam, prosiaki sa nam także potrzebne - bo jest sie z czego śmiać :)

tom.aj z przyjemnoscia sie Ciebie czyta❤️

a ja szczuploscia nie grzesze...co nie znaczy ze naleze do rzedu wielorybow...bo nie naleze...ale na brak zainteresowania na prawde nie narzekam ....jestem po 30 a czasem zwracaja na mnie uwage nawet baaardzo mlodzi chlopcy...zreszta rozprawiczylam 18 latka...to mowi samo za siebie... chodzi o to by byc puszysta tak ladnie...to znaczy nie wylewac sie np ze spodni czy bluzek ...no bo przerosniete bary i iksowate nogi nie napawaja nikogo duma...tyle