Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*campini*

zaraz coś rozwalę!!!

Polecane posty

normalnie mnie nosi!! zaraz miara sie pzrebierze i wybuchnę:o najpierw pierdzielona stazystka przylazła z podaniem o urlop na 2 stycznia, ja ide do szkoły a ona ma obowiązek mnie zastąpić. jeżeli szef mnie nie pusci przez tą pinde za zajęcia to jej tak wygarnę ze się rozpłacze:o przed chwilą zadzwonił jakiś kretyn z biura obsługi ery i chcial mi wcisnąć nową ofertę:o 3 razy mu mówiłam ze nei jestem zainteresowana a ten kretyn dalej swoje, rozłączyłams ię i rzuciłam telefonem:o ile razy chcę wyjść do kuchni zrobić sobie coś do picia lub do jedzenia to dzwoni ten pierdzielony telefon albo ktoś przyłazi i zawraca dupę:o chyba potrzebuję odpoczynku:o

Gość drrryń dryńńń
proszę o urlop na drugiego stycznia!!!!!

Gość drrryń dryńńń
czy jest pani zaintersowna nowa promocja ery???? haloooo!

Gość drrryń dryńńń
a ty sie opierdalasz niezle na neice

swoje obowiązki wykonuję:p szkoda ze ona tego nie czyta:o ale jak skoro nie potrafi obsługiwać kompa, o necie nie wspomnę:o XXI wiek a ona obslugi kompa nei zna:o

Gość Choiko
A co ty sie tak Campini opierdalasz z tym odchudzaniem? 8 kg chcesz zrzucic do wrzesnia 2009? Pogielo cie? Zrob to w 2 ms lub chociaz na wiosne, zebys na plazy swiecila pieknym, gladkim tylkiem

Gość a mi tez jakas
z mbanku dzwoniła, jak mnie nosi. spławiłam. :O

Gość drrryń dryńńń
ona tego nie czyta, bo jak jest w pracy to pracuje w przeciwienstwie do ciebie

Gość drrryń dryńńń
a co wy panienki takie wrazliwe jestescie na dzwonienie??? czy ktoś wam każe mieć przy sobie telefon komórkowy, przeciez to nie obowiązek??? ktoś dzwoniąc do was z ofertą, też wykonuje swoją pracę. to odchudzanie żle wpływa na twoją psychike, daj se spokoj dziewczyno i zjedz snickersa, od razu poziom wyrozumiałości ci podskoczy, bo założę się, że dziś do miłych osob nie należysz!!!