Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

Kto identyfikuje sie z tym tekstem?

Polecane posty

http://kar0o.wrzuta.pl/audio/gdPRAzpo1e/agnieszka_chylinska_-_wieczny_problem Wieczny problem Dzisiaj protestuję Bo mnie nikt tu nie szanuje Dzisiaj protestuję, Bo każdy czepia się Dzisiaj protestuję, Bo się sama zaniedbuję Dzisiaj protestuję, Strzelę sobie prosto w łeb Samej mi do siebie Jest okrutnie za daleko Ciągle mi dystansu Do samej siebie brak Burzę się na wszystkich, Że mnie za nic, kurwa mają A to mnie od środka Wpierdala jakiś rak Ref: Jak siebie przeżyć mam? Czas nie leczy moich ran! Śmieję się ze wszystkich Tylko z siebie wciąż nie mogę Biję się ze wszystkim Tylko rzadko kiedy w pierś Może zawsze będę czuła się Od siebie gorsza Moż tak zostanie do usranej śmierci mej Ref: Jak siebie przeżyć mam? Czas nie leczy moich ran! Jak siebie w sobie znieść? Jak mam pokochać się? Czasami nawet rację mam Czasami nawet sama sobie kłaniam się Ale wystarczy obcy śmiech I wszystko znowu trafia szlag!

Gość niestety nie identyfikuje się
to takie zbuntowane pewnie przechodzisz taki okres w swoim życiu

już dawno przeszedłem taki okres:D ale ten tekst kojarzy mi sie z postami na kafeterii gdzie w co chwila posty ludzi z kompleksami i brakiem wiary w siebie

Gość to sie tylko wydaje latwe
bo jedni się rozwijaja inni wariują ale to temat rzeka

Samej mi do siebie Jest okrutnie za daleko POD TYM TYLKO SIE PODPISUJE