Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska z bb

Kosmetyki firmy ZIAJA- prosze o opinie

Polecane posty

Gość miska z bb

Witam! Chcialam sie dowiedziec czy ktoras z forumowiczek uzywa kosmetykow z firmy ZIAJA?dzisiaj bylam w drogerii i Pani zaproponowala mi mydlo oliwkowe w zelu do kapieli - cena tylko 6.90 za 750ml- wlasnie go uzywlam i musze przyznac ze jestem mile zaskoczona- skora gladziutka mieciutka i fajny zapach.Pozatym kupilam sobie mleczko do demakijazu ogorkowe uzywam go juz ponad dwa tygodnie i stwierdzam ze jest rewelacyjne- wczesniej uzywalam kosmetykow z marki OLAY- ktore tez sa ok ale sa duzo drozsze i nie wiedze wielkiej roznicy pomiedzy OLAY a Ziaja? Prosze o wasze opinie.

Gość miska z bb
Prosze o opinie!

Gość gość
JA sie zakochałam w kremie Ziaja masło kakaowe. Niech sie schowają inne kremy,na które wydawałam po min. 30 zł...ziaja kosztował mnie w Rossmanie 2.89 PLN i jest swietny.

Gość asefewvg
tez uzywam oliwkowe mydlo i jest super,duze,tanie i wydajne :) uzywalam keidys oliwkowego kremu ale byl nieco za tlusty. ziaja nuno takze uzywam na zmiane z innymi, jedyne co prawie zawsze mam to ziaja nuno peeling enzymatyczny. ogolnie nie ma zlych kosmetykow ale np wersja kokosowa to komplenty niewypal wysusza mi skore i jest jakies mdle.

Gość //////////////////////////
ja tez uwielbiam masło kakaowe:) jak dotąd nie znalazłam lepszego kremu, a przetestowałam już wiele. I ta cena....

Gość asefewvg
do twarzy masal kakaowego tez uzywalam,jest ok jako nawilzajacy za to pod makijaz srednio mi pasowal,zbyt tlusty.

Gość miska z bb
No wlasnie sie zastanawiam czy to sa dobre kosmetyki skoro kosztuja 3 zl , 6 zl .....ale z tego co piszecie to jest ok:))Tak sie wlasnie zastanawiam po co wydawac po 40- 60 zl skoro mozna miec fajne kosmetyki za kilka zlotych prawda?:)

Gość miska z bb
Na allegro jest bardzo duzy wybor kosmetykow z tej firmy - np jakies kremy gabinetowe- tzn ze takie co sa uzywane w salonach kosmetycznych?

Gość miska z bb
A czy ktoras z Was uzywala moze plynu do demiakijazu taki w niebieskim opakowaniu -

Gość asefewvg
nie uzywalam,ale dziewczyny go sobie chwala. jesli chcesz znasz wiecej opini wejdz na damska torebke juz kwc na wizazu

Gość taaaaaak
Polecam wiele produktów Ziai! Są naprawdę świetne, a do tego taniutkie i nasze :) Oto moje typy: - płyny do higieny intymnej, zwłszcza konewaliowy: wieeeelkie, delikatnie myją, odświeżają, łagodzą podrażnienia - masła do ciała, zwłaszcza waniliowe: cudny zapach i świetne działanie - całą serię Masło Kakaowe: niezastąpiona i zimą (chroni przez zimnem) i letem (po zastosowaniu kremu lub balsamu skóra się szybko i pięknie opala na czekoladkę) - maseczkę do dłoni Kokosową: genialna kuracja dla suchych rąk - tonik aloesowy: świetnie nawilża, odświeża i koi podrażnienia - żel pod oczy szałwiowy: genialnie likwiduje sińce i podkrążone oczy Naprawdę warto spróbować, tym bardziej, że chyba żaden z tych kosmetyków nie kosztuje więcej niż 10 zł :)

Gość kisiel the killer
ZIAJA to syf, nawet sie na dobry nawilzacz do walenia konia nie nadaje, sam syf produkuja

Gość ziajkomanka
ziaja to fajna firma, zebyscie wiedzieli/wiedzialy jaki syf jest w innych kosmetykach typu garnier itp. Ziaja ma dobre kosmetyki. Gdyby mieli ceny kilkukrotnie wyzsze to wszyscy by sie zachwycali "ziaja oh ziaja" a jak sa tanie to zaraz ze "syf". Ziaja to nasz rodzima firma- z siedziba w Gdansku. Pozatym widzial ktos z Was reklame ziaji w tv? NIe! bo jej nie ma. Najdrozsze sa kosmetyki wszedzie reklamowane, bo wtedy do ceny produktu dochodzi koszt reklamy, transportu z zagranicy itp.

Gość kachaaa888333
ja nie polecam nic z tej firmy. ani drogeryjnych kosmetykow ani niby profesjonalnych. mnie one zapychaja, krem, ktory niby mial byc delikatny i nawilzajacy na twarzy wyglada jak olej. zel do twarzy sie nie pieni itp.nie chce mi sie przypominac dokladnych nazw tych kosmetykow, bo szkoda nerow ile kasy wyrzucilam w bloto.

Gość kachaaa888333
aaa ziaja soot do twarzy to kompletna porazka. na drugi dzien pelno zaskornik. a smerdzi to jak......;/a twarz zolta:) no jedynie zele do higieny intymnej sa ok.

Gość kachaaa888333
ziaja to fajna firma, zebyscie wiedzieli/wiedzialy jaki syf jest w innych kosmetykach typu garnier itp. - prawda jest taka, ze 99% kosmetykow to syf!! przeciwtradzikowe powoduja tradzik itp. szkoda slow!! jak ktos ma probloemy z cera to pierwszym krokiem powinno byc odstawienie wszystkich drogeryjnych kosmetykow i uzywanie najdelikatniejszego zelu do mycia twarzy i kremu Z APTEKI!! najlepiej dla cer alergicznych, delikatnych itp.

Gość aha i achhhhhhh
ziaja kozie mleko - wszystko w serii oraz ziaja masło kakaowe - dla mnie rewelacja. Natomiast seria Sopot mi nie leży.

Z ziajai lubie zele pod prysznic pomaranoczowy, oliwkowy i te z serii blubel. Krem kakaowy fajny ale strasznie tlusty wiec moze na zime albo na noc sie nadaje ale na dzien srednio, krem z tej samej serii do rak raczej kiepsko nawilzal. Plyn do demakijazu ten normalny nie dwufazowy baardzo kiepski, ale mam ochote sprobowam tego dwufazowego jescze.

Gość aha i achhhhhhh
zapomniałam: właśnie ten dwufazowy - też swietny, uzywam już drugie opakowanie.